Cyfts
..::Hackhell Başhekimi::..
Bu subaya canım kurban olsun ..
by_ajan' Alıntı:bunun kahramanlıkla pek bir alakası yok bence
ha adamın anasına küfür edildiği için adam öldürmüş, ha bayrağı ile ayakkabı silindi diye. arasında herhangi bir fark yok.
ermeninin yaptığı her ne kadar şerefsizlikse, azerinin yaptığı da o oranda aptallık. işin değişik boyutu ise bu durumda kazanan hayatı pahasına da olsa ermeni oluyor, neden mi istediğine ulaşmış.
size bir olay anlatayım. almanya da işçi olan bir türk ile bir yunanlı çok sıkı arkadaş olmuşlar. yedikleri içtikleri ayrı gitmezmiş. tv de türkiye ile yunanistanın çakıştığı bir haber duysalar. türk başlıyormuş yunanlıya "siz böyle şerefsizsiniz, şöylesiniz, böylesiniz" demeye. buna karşılık yunanlı hiç tepki vermiyormuş. bu böyle birkaç kez devam etmiş. sonunda türk dayanamamış yunanlıya "ben sana her türlü hakareti ediyorum sen bana hiç tepki vermiyorsun" demiş. yunanlının cevabı basit olmuş "senin devletin devlet olsa, benim devletim devlet olsa ne işimiz var burada"
saygılar...
Grave_Worm' Alıntı:Yazık yazık beğenmeyen çeksin gitsin..
sayın Grave_Worm arkadaşımGrave_Worm' Alıntı:Saçma salak konuşma dangalak. Artık kime çalışıyorsan basar oraya gidersin tohumunuza para saymadı bu ülke sizin...