Kahraman mı??? Katil mi???

bunun kahramanlıkla pek bir alakası yok bence
ha adamın anasına küfür edildiği için adam öldürmüş, ha bayrağı ile ayakkabı silindi diye. arasında herhangi bir fark yok.
ermeninin yaptığı her ne kadar şerefsizlikse, azerinin yaptığı da o oranda aptallık. işin değişik boyutu ise bu durumda kazanan hayatı pahasına da olsa ermeni oluyor, neden mi istediğine ulaşmış.

size bir olay anlatayım. almanya da işçi olan bir türk ile bir yunanlı çok sıkı arkadaş olmuşlar. yedikleri içtikleri ayrı gitmezmiş. tv de türkiye ile yunanistanın çakıştığı bir haber duysalar. türk başlıyormuş yunanlıya "siz böyle şerefsizsiniz, şöylesiniz, böylesiniz" demeye. buna karşılık yunanlı hiç tepki vermiyormuş. bu böyle birkaç kez devam etmiş. sonunda türk dayanamamış yunanlıya "ben sana her türlü hakareti ediyorum sen bana hiç tepki vermiyorsun" demiş. yunanlının cevabı basit olmuş "senin devletin devlet olsa, benim devletim devlet olsa ne işimiz var burada"

saygılar...

anlattıgın olayı sen mı yazdın :p yada kaynak ne ;)

by_ajan' Alıntı:
bunun kahramanlıkla pek bir alakası yok bence
ha adamın anasına küfür edildiği için adam öldürmüş, ha bayrağı ile ayakkabı silindi diye. arasında herhangi bir fark yok.
ermeninin yaptığı her ne kadar şerefsizlikse, azerinin yaptığı da o oranda aptallık. işin değişik boyutu ise bu durumda kazanan hayatı pahasına da olsa ermeni oluyor, neden mi istediğine ulaşmış.

size bir olay anlatayım. almanya da işçi olan bir türk ile bir yunanlı çok sıkı arkadaş olmuşlar. yedikleri içtikleri ayrı gitmezmiş. tv de türkiye ile yunanistanın çakıştığı bir haber duysalar. türk başlıyormuş yunanlıya "siz böyle şerefsizsiniz, şöylesiniz, böylesiniz" demeye. buna karşılık yunanlı hiç tepki vermiyormuş. bu böyle birkaç kez devam etmiş. sonunda türk dayanamamış yunanlıya "ben sana her türlü hakareti ediyorum sen bana hiç tepki vermiyorsun" demiş. yunanlının cevabı basit olmuş "senin devletin devlet olsa, benim devletim devlet olsa ne işimiz var burada"

saygılar...

Yazık yazık beğenmeyen çeksin gitsin..

Grave_Worm' Alıntı:
Yazık yazık beğenmeyen çeksin gitsin..

gidicek yer mi var gidelim??? dünya üzerinde devletler tarafından parsellenmemiş bir yer var mı?? kaldı ki biz neden gidelim bütün devletler dünya üzerinden gitsin.

Saçma salak konuşma dangalak. Artık kime çalışıyorsan basar oraya gidersin tohumunuza para saymadı bu ülke sizin...

Grave_Worm' Alıntı:
Saçma salak konuşma dangalak. Artık kime çalışıyorsan basar oraya gidersin tohumunuza para saymadı bu ülke sizin...
sayın Grave_Worm arkadaşım
asıl dangalaklık senden doğru dürüst bir yorum yapmanı beklemek olur. yapacağın ve yapabileceğin yorumlar yukarıdaki gibi olur. komik acınılacak olan ise dünyaya bağlı olup dünyadan ayrıymış gibi yaşamanız. doğru ülken bana para vermiyor ben ülkene para veriyorum. ben ülkeden gideceğime neden ülkeler dünyadan gitmiyor. ülke sizinse dünya da bizim ve bu dünyayı parsellemeye ve parsellediğiniz yerleri yağmalayıp harap etmeye ne hakkınız var. benim düşüncelerim sana saçma gelmesi çok normal yaşadığın hayatı öylesine içselleştirmişsin ki kendine bile yabancısın. kendi gerçeğinin peşinde değil başkalarının kendi çıkarları için sana manipilasyon ve mistifikasyonla empoze ettiği gerçek olduğunu düşündüğün bir asimptodun içinde yaşıyorsun. bu çemberi kırmadanda kendi gerçeğini bulman imkansız. bunun tezahürü olarakta ancak yukarıdaki gibi yorumlar üretirsin.
saygılar

Aman yarabbim...

Globalleşen dünyanın entellektüel insanı olarak seni tebrik ediyorum. Bu arada manifikation, asymphtod ve mystifikation la ilgili söylediklerinden hiç bir şey anlamadım eğer ingilizce biliyorsan yazarsan sevinirim... Anarchyst akıma taraftar olduğun belli oluyor. Dünyadan devletlerin gitmesi gibi bir şey söz konusu değildir. Bu durumda iki seçenek çıkıyor karşına ya defolursun. Ya seversin. Benim atalarım senin gibiler hainlik yapsın diye kan dökmedi.. Benim amcalarım senin gibiler evinde vatana laf söylesin diye şehid olmadı. Anarşist akımın nerede geçerli olduğundan haberim yok onun için sana yer tavsiye edemeyeceğim. Ama tahminimce mars veya venüste parsellenmiş alan yoktur.

Kendime mi yabancılaşmışım. Ülkesine yabancılaşmış olanların belli oılduğu yukarıdaki yazılardan yorumu buradaki diğer kandaşlarıma bırakıyorum.Okusunlar ve kimin yabancılaştığını onlar söylesinler..

işte böyle konular iki tane kendini bilmezin yüzünden çizgisinden çıkıyo tartışmalar başlıyo birbirinizi dinlemesini yazdıklarına saygı duymayı bilmiyosanız konular hakkında yorum yapmayın birbirinize hakaret edeceksenizde özelden birbirinize istediğiniz kadar küfredin konu gene sapıtıcak :mad: ...!

eline sağlık o bayrağın üzerinde benim dedemin kanı var kimsenin ayağının altında ezdirilmez :( ...!

sayın Grave_Worm arkadaşım
sana anlatmak istediklerimi ingilizce anlatsamda anlamazsın (anlayamazsın demiyorum anlamazsın buna bir caba göstermezsin) senin işine ancak terimlerin ingilizce versiyonunu bilecek kadarı yeter. ingilizce değilde başka bir dille anlatayım istersen.

düüüüüüüüüüüüüüüüüütttttttttttttttttttt

ben mars yada venüse gitsem hiç kuşkum yok hemen peşimden gelirsiniz parsellemek için

saygılar

bu subay haindir.başka bişey olamaz Türk bayrağıyla ayakkabı silen bi adam kahraman olamaz.Ermeni öldürdüm die de katil olamaz.öyleyse bu adam bir haindir ve vatana ihanet etmiştir.her ne kadar ermeni öldürsede bu adam haindir. kavga etmenize de gerek yoqtur..

edit::::
normal mesajım üsttedir.mesajları okurken azeri askeri TC bayrağıyla ayakkabısını silen ve bir ermeni yi öldüren birisi olarak okudum.ve çok pis ve kötü bir yanılgıya düştüğüm için herkesten özür dilerim

gönüllerimizin kahramanıdır belki ama bu olay onun adam öldürmesini gerektirmezdi..bunun Allah katında haklı bir açıklaması olmadığı için pek de kahramanmış diyemeyeceğim..bana kalsa ii yapmış elleri dert görmesin ama böyle fewri davranışlarla bir yere warılamaz..düşman eğer saldırı halinde degilse böyle bir tehlike yoksa bu cinayet olur..ne olursa olsun haksız bir dawranıştır..bize göre kahramanlık belki ama onun Allah katındaki değeri önemlidir..bir tepki gösterilecekse_ki gösterilmelidir_ bu başka şekilde gerçekleştirilmelidir..
SAYGILAR + SEWGİLER ..

by_ajan arkadaşım mesajlarını okudum ve senin savunduğun ideolojiyi anlıyorum fakat senin anlamadığın; bahsettiğin bu şeyin dünya üzerinde mümkün olamayacağı önce hayatın anlamını kavramalısın dünyada iyi ve kötü olmak zorunda çünkü yaşam bunun üzerine kurulu allah bu çerçevede yaratmış insanları eğer birinden biri olmazsa hayatın bir anlamı kalmaz dolayısıyla yaşam ortadan kalkar.. Buna istinaden iyi ve kötü oldukça dünyada savaşlar da olacak savaşlar oldukça, dünya ülkeler olarak parsellenecek ve dünyaya gelen her insan bu parsellerden birini seçmek zorunda çünkü dünyaya geliş amacın bu, iyi yada kötü olacaksın, sana göre ise sen hep kendi iyinin yanında yer alacaksın. Senin dediğin anca filmlerde olur dünyayı uzaylılar istila eder ve tüm insan ırkı onlarla savaşmak için bir araya gelir, o zaman sınırlar kalkar ve insanlar mutlu olur; taki uzaylıları yenip de tekrar birbirimize düşene kadar.. Savaşmak ve mücadele etmek insanların doğasında var. Ve artık sende dünya üzerinde ki yerini belirlemelisin bizler kendimizi türk olarak kabul ettik ve yaşadığımız coğrafyayı savunmadığımız takdirde diğerlerinin bunu ele geçirme çabası içinde olacaklarını biliyoruz ve her insanın bir coğrafyaya mecbur olduğunu düşünürsek, ya dünyada bir bitki gibi yaşayacaksın (bu mümkün değil tabi) ya kendine bir ülke seçeceksin yada yok olacaksın seçim senin...En çok da seni bir savaşın ortasında düşünmek istiyorum acaba düşman kardeşlerini ileride bir tehdit olmassın diye öldürse annene, kızkardeşlerine, karına tecavüz etse; onların kanından çocuklar doğurması düşüncesiyle, acaba sen bu durumda ne yapardın? Artık kendi öz benliğine dönmen dileğiyle... Ermeniyi öldüren subay, halkı adına bir kahraman, kendi içinde ise bir katildir bence (tabi bu sadece onu ve ruhunu ilgilendirir) eğer savaş durumunda olsaydık durum farklı olurdu o zaman tüm insanlık onu kahraman olarak görürdü ülkesi adına yaptığı bir eylem olurdu bu....Ben de ülkemi ve ülkemin onurunu düşünerek; ona ülkesini yücelten onu sahipsiz bırakmayan tüm türklerin onurunu ve şerefini koruyan bir milliyetçi diyorum, yaptığı şey çok fazla fedakarlık gerektiriyor üzücü olansa bu yaptığının kıymetinin bilinmeyip gündeme getirilmemesi.... Ülkesi candan seven ve yücelten herkese selam..

bu haberi netten okumak çok garip. bütün türk aleminin ayağa kalkmış olması gerekirdir. yada olay yeni onun için erken daha.

yapması gerekeni yapmış. işte gerçek polat onlar. alem filmini çekerken onlar gerçek sette işini görüyor.

Allah yardımcısı olsun kardeşimin.

ya arkadaslar bir konu aciliyor tepkiler ve desteker veriliyor herkes fikrini soyluyor..ama bu tartismada kotu cumleler kuruyorsunuz karsilikli olarak hepimiz kardeşiz neden hoşgörülü olamiyoruz bunu hala anlamis degiliz...illi fikrimizi anlatmak icin kotu ve aşagilayici cumlemi kurmak gerekiyor nedir yani...!!!ayiptir gunahtir kardeşlige yakişmaz..bugun birbirimiz yersek yarinlarda elbetteki akbabalar tepemize gelir parcalarlar..akilli olun lutfen ve lutfen hoşgörü...

bu subaya gelince inşallah vatan ve bayrak sevgisi dopdolu olarak boyle bir tepki vermiştir..öldürme olayina kadar gidilmişşe başka değerlerede tahrikler vardir diye düşünüyorum...küçük bir mesele değildir tum türk musluman halki ilgilendirir...ama türkiyede ses getirmedi ise bu kimini ayibidir artik herkes düşünsün...saygilar

Geri