Kahraman dtp (Rezillik....) [Büyükanıt İstifa.]

yehovan

Banned
Reaction score
0
Dağlıca saldırısında 8 askerimiz rehin alınmıştı. İlk 2 gün ordu bu haber bu olay hakkında bir bilgi vermemiş. Arkasından internet sitesine bir haber eklemiş 8 askeriminzin birlikle irtibatı kesilmiştir...

Sonra ne oldu ? pkk lılar roj tv den avrupya dünyaya Türkiye'ye göz dağı vermiş kendi propagandasını askerlerimizi konuşturarak yaptırmış idi. Ülkemize baktığımızda askerlerin durumu hakkında bir haber yok. Kimse konuşmuyor. Genel Kurmay Başkanı Anıt Sessiz... Başbakan Sessiz İç işleri Milli savunma bakanlığı sessiz... pkk nın roj tv de yaptığı kirli propagandaya hiç bir karşlık veremiyoruz..

Sonra bundan 2 gün önce dtp nin basın sözcüsü ve genel başkan yardımcısı idi sanırım. Bir açıklama yaptı Açıklama Şu idi:

Artık pkk ve talabani barzani ile masaya oturulmalı...

Ardından 3 dtp li vekil dün kuzey ırağa geçti...

Ordumun ülkemin istihbaratının bulamadığı kurtaramadığı askerlere bu adamlar ulaştı...

Haberleri izlemişizdir hepimiz.
Gece dtpliler kaldığı otele pkk lılar ve talabinin barzaninin peşmergeleri zırhlı arabalarla geliyorlar ve askerlerimiz bulunduğu dağa götürüyorlar...Sonra
Sözde dtp lilerle diğer kişilerin oluşturduğu grup askerleri teslim alıyor. Teslim Alırken Bir kağıt imzalıyorlar... Teröristlerin yazdığı kağıda imza atıyorlar...

bu durum yüreğimi kanatıyor... Gururumu yerle bir ediyor... pkk ile pazarlık yapılıyor. Onların sözde resmi belgelerine TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİNİN Vekilleri imza atıyor...

Bu pkk yı kürdistanı tanımaktır ! bu terörü meşrulaştırmaktır !
Askerler daha sonra sınırı yakın bir yere geliyor Amerikan askerlerine teslim ediliyor. Teslim alan Amerikalı Askerimizin Başına çuval geçiren amerikalı asker....

Her neyse....

Genel Kurmay yine internet sitesinden açıklıyor...

İrtibatımız kopan askerlerimiz artık tsk bünyesine katılmıştır....

Şu nokta söyleyeceklerimi bir gün söyleyeceğim aklımın ucundan geçmez idi ! Bir gün bu günleri göreceğim aklıma gelmez idi ....

Şöyle Aşşağılık böyle onur düşürücü olay olabilir mi !

Benim İstihbaratımın benim ülkemin benim ordumun kurtaramadığı ulaşamadığı askerime
dtpli vekiller eliyle koymuş gibi ulaşıyor pkk ile tokalışıyor belgelere imza atıyor. Askerlerimi sözde kurtarıyor. Bu bir danışılı dövüş bu pkk ile dtp nin oyunu ama.

Benim ordumun kurtaramadığı kılını kıpırdartmadığı esir askerlerimi bir avuç çapulcu ülkeme geri getiriyor. itler teslim ediyor...

Genel Kurmay başkanım internet sitesinden bunu 2 satır yazıyla duyuruyor. Kaybolduklarını 2 satır yazıyla duyurduğu gibi...

Sayın Genel Kurmay Başkanım Büyük Anıt :

Senin teknoloji anlayışın sadece internet sitesinden açıklama yapmak e-mutıra vermek !
Senin teknoloji anlayışın askerimi kurtarmak değil sadece boş konuşmak için yarıyor !

Sayın Büyükanıt !

Senki Şerefli ordumun en üst kademe komutanı ! Senki bu ülkede tek işaretinle yeri yerinden oynatırsın ! Senki hükümeti yıkar o askerleri kurtarır ırağa girerdin !

Sen ne yaptın sayın Büyükanıt !
Tezkere istedin ! 6 ay sonra çıktı ! Ondan sonra bir sustun pir sustun ! Pısırık gibi kaldın. Erdoğana tek ses çıkaramadın !
Senden bir başkası olsa idi o koltukta önce erdoğanı gülü oturduğu yerden indirir sonra ıraktaki köpeklere dersini verirdi !

Sen ne yaptın be Büyük anıt ! ne Yaptın !

Sen bu Ordunun Şerefli tarihine Onuruna Güvenirliğine Gölge düşürdün !

Ne seni istiyorum ne de o teknolojik Web Siteni !

Duyurularını Al Özel eşyalarını al ve İSTİFA ET !

Yazıklar olsun. 8 askeri pkk dtp propagandası ile dtp yi kahraman ederek teslim aldık. Kimden kürdistandan ! Yazık YAzık Yazık.....

Biz hükümete bu kadar yüklenirken. Onları bu kadar eleştirirken. Ordumun en yüksek kademesinin bu olaya sadece 2 satır yer vermesi. 8 askerim için elini kolunu bağdaş kurup beklemesi.... Bu bana fazla....

Türkiye bu olaydan sonra emin olun Bir muz Cumhuriyetinden Farkı kalmamıştır !

Bu ülkede Genel Kurmay Başkanı ve Emir komuta zincirinin en üstündeki Komutanlar oturdukları koltukları hak etmemekte dir !

Şimdi Size olacakları söyleyim.

Erdoüan bushla görüşecek !
Türkiyeye gelecek ve açıklayacak ;

8 Askerimiz teslim alındı ! Artık ırakta pkknın bürolarıda kapatıldı. Bushla anlaştık. Ordumuzda Anlaştı !

Bırakın sınır ötesini Ekonomi yaptırım bile yok ! Artık Irağın Kuzeyi kürdistandır. Ve komşumuzun ülkesini kurmasına en büyük yardımı biz yapacağız !

YAZIKLAR OLSUN !

Artık Ne yüzle sınır ötesi operasyon Yapacaksınız

Artık Ne yüzle Konuşacaksın Büyükanıt !

Artık Ne yüzle Konuşacaksın Erdoğan !

Artık Ne yüzle konuşacaksın Vecdi Gönül Sayın BAbacan !

Artık Ne Yüzle Savunacağız ORDUMUZU !

Kutla Ordum Kutla Türkiyem 8 Askerin Ülkene pkk lılarca pkklılara Teslim Edildi ....

Yüreğin Kaldırırsa Kutla Türkiyem !

Yüreğin Kaldırırsa Sayın Büyükanıt Kamera Karşısına geç !

Bence bu kadar basit olmaz yani dtpnin istediği buydu arabuluculuk bu işin içinde farklı bi şeyler var...

Arkadaslar Bu DTP Nin İlgi Çekmek İçin Yaptığı Bir Olay Bence ....

arkadaşlar olay burda dtp değil !

Önemli olan ordunun bu kadar sessiz kalması. Askerlerimize onlardan önce ulaşamaması ve

Tonkolojiyi sadece 2 satır yazıyı ülkeme duyurmak için kullanmaları !

Biri Büyükanıtın sesini en son tv de ne zaman duyduğunu söylesin.

8 askerimiz yada sınır ötesi için konustugunu söylesin !

Külhanbeyliğini bile iyi oynayamamıştır sayın büyükanıt. Bu güne kadar arkasında herşekilde durdum sürekli onun sakinliğini veya bu sessizliğini izah etmeye anlamaya çalıştım ama bu son olaydan sonra

bu sessizlik ACİZLİKTİR diye yorumluyorum !!!

Bu yüzden Sayın Büyükanıtı Şerefli Ordumun Başkanlığından istifasını İstiyorum.

Bu forumda ve her platformda benım gibi büyükanıt'ı korumaya yada anlamaya çalışan arkadaşlarım. Bu olaydan sonrada umarım benı anlayacaktır. !

Kim olursa olsun kim hangi koltukta olursa olsun Benim Onurumla Benim Şerefimle Benım Milletimi Küçük düşerecek davranışta bulunamaz!

Sayın Büyükanıt !

Senki Şerefli ordumun en üst kademe komutanı ! Senki bu ülkede tek işaretinle yeri yerinden oynatırsın ! Senki hükümeti yıkar o askerleri kurtarır ırağa girerdin !

Sen ne yaptın sayın Büyükanıt !
Tezkere istedin ! 6 ay sonra çıktı ! Ondan sonra bir sustun pir sustun ! Pısırık gibi kaldın. Erdoğana tek ses çıkaramadın !
Senden bir başkası olsa idi o koltukta önce erdoğanı gülü oturduğu yerden indirir sonra ıraktaki köpeklere dersini verirdi !

sorun tezkere degildi hükümete yüklenmekti al sana yetki :) ne oldu külhanbeyimiz

Sen ne yaptın be Büyük anıt ! ne Yaptın !

Sen bu Ordunun Şerefli tarihine Onuruna Güvenirliğine Gölge düşürdün !

Ne seni istiyorum ne de o teknolojik Web Siteni !

Duyurularını Al Özel eşyalarını al ve İSTİFA ET !

Yazıklar olsun. 8 askeri pkk dtp propagandası ile dtp yi kahraman ederek teslim aldık. Kimden kürdistandan ! Yazık YAzık Yazık.....

Biz hükümete bu kadar yüklenirken. Onları bu kadar eleştirirken. Ordumun en yüksek kademesinin bu olaya sadece 2 satır yer vermesi. 8 askerim için elini kolunu bağdaş kurup beklemesi.... Bu bana fazla....

Türkiye bu olaydan sonra emin olun Bir muz Cumhuriyetinden Farkı kalmamıştır !
yok bizim kisi meybuzlu :Dfarkı var

Bu ülkede Genel Kurmay Başkanı ve Emir komuta zincirinin en üstündeki Komutanlar oturdukları koltukları hak etmemekte dir !

Şimdi Size olacakları söyleyim.

Erdoüan bushla görüşecek !
Türkiyeye gelecek ve açıklayacak ;

8 Askerimiz teslim alındı ! Artık ırakta pkknın bürolarıda kapatıldı. Bushla anlaştık. Ordumuzda Anlaştı !

Bırakın sınır ötesini Ekonomi yaptırım bile yok ! Artık Irağın Kuzeyi kürdistandır. Ve komşumuzun ülkesini kurmasına en büyük yardımı biz yapacağız !

YAZIKLAR OLSUN !

Artık Ne yüzle sınır ötesi operasyon Yapacaksınız

Artık Ne yüzle Konuşacaksın Büyükanıt !

Artık Ne yüzle Konuşacaksın Erdoğan !

Artık Ne yüzle konuşacaksın Vecdi Gönül Sayın BAbacan !

Artık Ne Yüzle Savunacağız ORDUMUZU !

Kutla Ordum Kutla Türkiyem 8 Askerin Ülkene pkk lılarca pkklılara Teslim Edildi ....

Yüreğin Kaldırırsa Kutla Türkiyem !

Yüreğin Kaldırırsa Sayın Büyükanıt Kamera Karşısına geç !
yok ya o tv lere çıkma olayı bir show du o showda bitti hükümete yüklenme showu
ama emin olun her şeye ragmen en ii idare ettiler helal olsun
:clap

daha ne günler görecegiz :saskin:saskin

gerekirse gururumuz incinsin orda 8 can var onlara zarar gelmesin diye bu kadar hassas davranıldığına inanıyorum elimiz kolumuz bağlı kaldık ne yapabiliriz

Biz Onurumuz Şerefimiz Gururumuz Vatanımız Milletimiz Vatanımız için birleri onları yüzleri binleri onbinleri yüzbinleri milyonları şehit vermişiz.

Onurumuzu gururumuzu çiğnetmemek için ırağı yerle bir edersin. o Askerleri kurtarırsın.
Kurtaramazsan bile denersin ! Olmadı Yapmadılar !
Bu işi bölücülere bırakıp kahraman yaptılar !

Onursuz israil 2 askeri için Lüban'a girdi...

Biz Onurlu şerefli Ülkemiz ve Askerlerimiz için ne yaptık ?

Bunun hesabı verilmeli !

sana kısmen katılıyorum fakat o 8 şahıs zaten cephede arkadaşlarını satıp teslim olmuş kişiler TSK belkide onları umursamıyordur diye düşünüyorum, belkide askeri mahkeme onlara idam veya ömür boyu hapis cezası verir!!!!!

sana kısmen katılıyorum fakat o 8 şahıs zaten cephede arkadaşlarını satıp teslim olmuş kişiler TSK belkide onları umursamıyordur diye düşünüyorum, belkide askeri mahkeme onlara idam veya ömür boyu hapis cezası verir!!!!!
Satış demişsin aslı astarı varmı nerden çıktı bu şatış kaynak haber ?

Satış demişsin aslı astarı varmı nerden çıktı bu şatış kaynak haber ?

8 şahıstan birinin köstebek olduğuna dair söylenti vardı bu bir
Türk askerinde teslim olmak diye bir şey yok bu iki
bana komando okulundayken son mermiyi kendim için saklamam öğretilmişti, bu üç
bu 8 şahıs yemin ettikleri halde Türkiye için kanının son damlasına kadar savaşamamışlar, bu dört
yemin ettikleri halde askerliğin namusunu koruyamamışlar bu beş...
bu böyle bayağı sürer,
normal şartlar altında o 8 şahsı TSK operasyonla geri alsaydı, onları muhtemelen idam ederdi, ama şimdi şartlar aynı değil, bu yönetim zihniyeti ve basın sayesinde hayatları kurtulabilir malesef

bazı büyükler el ayak yalamaktan vazgeçmeyi bırakıp orduya izin verse ordu beklermi bir?pkk yı SEN BİR MUHATTAB ALMIYORSUN bu 2 ,eğer onlarla aynı masaya oturursan ONLARI MUHATTAB almış olursun ve değerin gider ve o değer 8 askerden cok daha pahalı , o kadar yogun ateste 12 asker aniden ölürken o 8 asker nasıl kurtlupta esir alındı,direnmedilermi bu işe?

arkadaşlar olay burda dtp değil !

Önemli olan ordunun bu kadar sessiz kalması. Askerlerimize onlardan önce ulaşamaması ve

Tonkolojiyi sadece 2 satır yazıyı ülkeme duyurmak için kullanmaları !

Biri Büyükanıtın sesini en son tv de ne zaman duyduğunu söylesin.

8 askerimiz yada sınır ötesi için konustugunu söylesin !

Külhanbeyliğini bile iyi oynayamamıştır sayın büyükanıt. Bu güne kadar arkasında herşekilde durdum sürekli onun sakinliğini veya bu sessizliğini izah etmeye anlamaya çalıştım ama bu son olaydan sonra

bu sessizlik ACİZLİKTİR diye yorumluyorum !!!

Bu yüzden Sayın Büyükanıtı Şerefli Ordumun Başkanlığından istifasını İstiyorum.

Bu forumda ve her platformda benım gibi büyükanıt'ı korumaya yada anlamaya çalışan arkadaşlarım. Bu olaydan sonrada umarım benı anlayacaktır. !

Kim olursa olsun kim hangi koltukta olursa olsun Benim Onurumla Benim Şerefimle Benım Milletimi Küçük düşerecek davranışta bulunamaz!

kardesim adam televizyona cıksa siyaset yapıyor dersiniz cıkmayıncada pısırık oluyor. buyukanıtı gozu kapalı karalama kampanyası baslattık desenize siz su ise

güzel kardeşim işin aslını bilmeden yorum yapma bence...

güzel kardeşim işin aslını bilmeden yorum yapma bence...

İşin aslını bilmekmi???
sen askerliğini yaptınmı arkadaşım?
yaptıysan yeminini hatırla derim!
cephede ben canımı ortaya koyup savaşırken sen canını kurtarmak için teslim olamazsın.... işin özü bu!

Yehovan çok hırslısın yazılarından okuduğum kadarıyla. Herkes üzgün tabiki bu konu karşısında ama biraz daha serin olmanı tavsiye ederim öfkeyle kalkan zararla oturur. Biz Türkler bilinçli hareket etmessek kaybederiz, Irak halkı terörist değilki ıraka giripte etrafı tarayalım zaten Irak bitmiş okeye dolanıyo nere baksan abdli askerler var adamlar kendi güvenliğinden mahrum yani acınacak durumda. Bakma sen Cuma vaazında hutbelerin Türklere karşı verildiğine Oradaki durumda farklı olduğuna emin ol. Eğer yanında yörende son zamanlarda ırakta çalışan bir yakının falan varsa oraların durumunu öğren ben burdan yazamam yazı ile anlatamam. Şu kadarını bilmeni isterim Iraklı vatandaşlar Türklerin Irakı kuşatacağını sanıyor tamamiiyle ve sömürge haline gelmekten korkuyorlar yani barzaniye destekleride bundan dolayı oluyor. Yoksa onlarda istemiyor

bu kadar eleştirel olmayın! Türk ordusu onurunu 5 kuruşa satmaz ! bu işin içinde iş vardır mutlaka bakmayın bizde gerektiğinde ii strateji yapıruz. yakında anlaşılır

plan tuttu yapmak istedikleri buydu
şimdi zil takıp oynasın canak tutanlar

_kemalist_ nickli arkadaşım ;

Ben bu forumda ve herhangi bir alanda Büyükanıta destek veren arkasında olan ve sürekli onu savunan kişiyim. Yalnız bu kadarına tahammül edemem. apo itinin posterleri önünde dtp millet vekilleri askerleri teslim aldım diye sözde kürdistan ülkesinin pkk nın belgelerine imza atıyor. Askerlerim o dtp liler pkk lılarla tokalaştırmak zorunda bırakılıyor. roj tv lere çıkarıp propaganda yapılıyor...

Askerim başbakanım topu sessiz kalıyor ! Ben şehidimin acısına katlanırımda bu ezikleğe katlanamam !

Biz burada sürekli Hükümeti eleştirirken erdoğanı psırık olmakla yerden yere vururken ordunun bu suskunluğu bu çaresizliği beni çıldırtıyor...

Eskiden bu tür olaylar gerçekleştiğinde hükümet gerekeni yapmadığında Çankayanın Yatak odasına Başbakanın Malikanasinin yatak odasına tankın Namlusu dayanırdı.... Bir gecede hükümet adına tek iz kalmaz idi...

Şimdi ise bu ölüm suskunkuğu....

Her ne olursa olsun bu affedilemez ! Bu eziklik taşınamaz. ! Bu eziklik internette web sitende duyurduğun 2 satırlık yazı ile duyurulamaz !

Hükümetin Basiretsizliği Sayın Büyükanıttada görülmektedir. TÜrkiye Yönetiminin tepeden Tırnağa istafa etmesi yenilenmesigerektiği kaanatindeyim !

Biz Onurumuz Şerefimiz Gururumuz Vatanımız Milletimiz Vatanımız için birleri onları yüzleri binleri onbinleri yüzbinleri milyonları şehit vermişiz.

Onurumuzu gururumuzu çiğnetmemek için ırağı yerle bir edersin. o Askerleri kurtarırsın.
Kurtaramazsan bile denersin ! Olmadı Yapmadılar !
Bu işi bölücülere bırakıp kahraman yaptılar !

Onursuz israil 2 askeri için Lüban'a girdi...

Biz Onurlu şerefli Ülkemiz ve Askerlerimiz için ne yaptık ?

Bunun hesabı verilmeli !
Sen Türkiye'yi İsraille bir mi tutuyorsun arkadaşım?
İsrail Lübnan'a girerken arkasında abd vardı..Avrupa dahi ancak cılız bir sesle eleştirebildi...Peki Türkiye K.Irak'a girse arkadasında kim olacak...?Ben sana söyliyeyim; Türkiye'nin arkasında kimse olmayacak...Düşünsene sana destek veren kimse yok ne abd ne avrupa ne de arap ülkeleri..Kendi gözlerimizle görmedik mi?Rice geldi, ne dedi.."Destek vermiyoruz."Bütün dünyayı karşına alacaksın.Zaten Abd, pkk ve peşmergelerin de istediği bu değil mi!!! Türk ordusunu kıstıracaklar, tuzağa düşürecekler..Gerisi belli zaten K.Irak da bölgesel bir savaş çıkacak."Önemli olan ufku değil, ufkun ötesini görmek."
Ama Şu konuda sana destek veriyorum..Büyükanıt susmamalıydı..En küçük olaylarda, türban konusunda ya da irtica olsun ne olursa olsun açıklama yapma ihtiyacı hisseden Büyükanıt' a ne oldu?Birden sus-pus oluverdi.Şanlı Türk ordusunun 8 evladı sınırın 50 km.ötesinde tutsak ve Genelkurmay Başkanı herhangi bir açıklama yapma ihtiyacı hissetmiyor...Bu nasıl bir pişkinlik, anlamış değilim.Sözün özü Büyükanıt bana göre kamuoyu desteğini kaybetme sürecine girdi.Ordumuza güvenimiz sonsuz ama bu son olanlar büyük Türk Ordusuna hiç ama hiç yakışmadı...Saygılar...

Geri