kahkaha bölümüne mod adayıyım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cash_13' Alıntı:
bence kesin bi sonuç olmadan yani rüzgar ben istemiom demicegi sürece gereksiz
-1 :eek:
walla ben onu yöneticilerden bekliorum yazmasını ama şu anda o bölümde aktif 1 mod war we ben o yüzden bir başvuru yaptım..we arkadaşımızın uzun bir zamandırda yoq döneceğini düşünmediğim için aday oldum...

Yakışır kankiye Hayırlı olur inşallah +1903

bence gereği yok, bölüm modu + bizler ztn ilgilenmekteyiz, tecrübe derken, başka forumlarda ne yapmış olduğunun herhangi bir önemi yok, tecrübeden kasıt bu forumda tanınmışlığın,güvenirliğin ve işbilirliğin..

yazdigim msj kirici olmus sanirim sildim...

Arkadaşlar görev başvurusunda bulunanlar için kelimeleri biraz daha itinalı seçelim olur veya olmaz ama kalkıpda hooopppp alooo ula bu kaçıncı isteyişin orda görev yok diye burayamı kapat attın tarzında kusura bakmayın ben daha kaba şekilde yazdım ama genelde bu şekilde kırıcı msj atmayalım gelelim senin başvuruna rüzgar kardeş burda olup olmaması her hangi bir şey değiştirmez bazı yerlerde 3 tane mod var yani sende olabilirsin ama önemli olan Güvenilir olman ve paylaşımcı olman bu yolda devam edersen en kısa zamanda görev alacağına eminim mesajlar seni yıldırmasın veya şımartmasın sen sadece paylaşım için paylaş unutma sezarın hakkı sezara verilir ulan ammada çenem düştü tamam bu kadar nutuk yeter.

Bendende sana destek Sonuna kadar destek Kahkaha bölümü 3. modu kaldırabilecek kapasitede bir yer ve paylaşımların o bölümle ilgili ve paylaşımlarınıda beğendim..

Artı comand a +1 görüş belirtin diye bu bölüm var insanları kırmak için değil ya destek ya değil diye görüşünüzü belirtebilirsiniz

Artı tekrardan destek sana arkadaşım forumumuz günden güne gelişiyor ve en rağbet edilen yerlerden biriside kahkaha her ne kadar yöneticilerimiz ve smodlar orayla ilgilenmeye çalışsada sürekli oraya yoğunlaşacak bir mod un olması iyidir ve sen bana göre oraya biçilmiş kaftansın hakkında hayırlısı

paylaşımların güzel arkadaşım olabilir.. 2 modumuz war o bölümde ama mod arkadaşın işleri nedeniyle fazla ilgilenemiyor... o yüzden düşünülebilir...

İleriyi görmek ve ilerisi için düşünmek lazım.
Gün gelecek ki kahkaha bölümünü artık 4 mod bile
kaldıramaz duruma gelecek o günleri göreceğiz inşallah.
Benden sana destek var ama kendini birazcık daha yetiştirmen lazım...

ben gorusumu daha once bildirmiştim ama 2 mod yeterli diyenlere ruzgar arkadasımızın bebegi oldugundan vakit bulamıor eee bende sadece saat 4.30dan yani okuldan geldikten sonra bakabiliyorum artık gunduzleri reactor ile sevencloves bakıor kahkahaya kuzen seninde okulun war ama bence kahkaha 3 modu kaldırabilir !

hele hele spor 3 modu kaldırıyorsa kahkaha hali haline kaldırabilir diye dusunuorum kuzen hakkında hayırlısı olsun + lar ve - ler war birkaç mod arkadasın tavsiyesini aldıktan sonra yonetim konuya bir acıklık getirir ....

Kanka önceden de belirttiğim gibi o bölüm 3 mod u kaldırır bence ruzgar ın işi olsa da olmasa da o bölüme 3. bir mod gerekmekteydi ve bence sen bu işi çok iyi yaparsın. +1453=) Hakkında hayırlısı kanka!

inş olursun +birmilyon o bölümle ilgileneceidüşünürum ama son soz yönetimin yüzümüzü kara kıkarma haaaaaaaaaa:d

Seven e katılıyorum orası 3 modu kaldırıcak kapasite de.
Hayırlısı Olsun..

hayırlı olsun arkadaşım
konularının daha iyi olucağını biliyorum :D
ve yenilerini bekliyorum :) :)

Hayırlı olsun SQULACHi inş. güzel paylaşımların devam eder. Tebrikler darısı başıma:D:)

dostum hayırlı olsun başaracağını biliodum:p:p

Bizede hayırlı olsun demek düşer.
Kervanımıza bir üye daha katıldı.
Develeri hazırlayın :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri