kahkaha bölümüne mod adayıyım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SQULACHİ

Banned
Reaction score
0
(Son olarak yönetici olarak atanabilmeniz için başvuruda bulunduğunuz bölüm'ün yönetici ihtiyacı olması gerekmektedir... 2 veya daha fazla yöneticisi bulunan bölümler için lütfen başvuruda bulunmayın... )

şu anda bu bölümde 2 mod war ancak Rüzgar arkadaşımızın bebeği olduğundan aramızda yok eğer geri dönecekse ben başvurumu geri alacağım....

Kahkaha bölümüne birçok paylaşım yaptım..MOD'luk için yeterli tecrübeye we paylaşıma sahip olduğumu düşündüğüm için başvuruda bulundum..

kahkaha bölümü devamlı güncellenen we birçok konu açılan bir bölüm ben kahkaha bölümünü her zaman takip ediyordum.

yayınlanan konularda bilgim olduğu için;

KAHKAHA BÖLÜMÜNE MOD adayıyım her türlü görüşe saygım wardır..olumlu weya olumsuz yorum yapan herkese teşekkür ederim..

not: rüzgar arkadaşımız dönecekse we bölüme mod ihtiyacının olmadığını düşünüyorsanız başvurumu geri alabilirim...)

HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM

SAYGILAR...
:aba:

arkadaşim seni derstekliyorum ben ce iyi çalişmalarin warr...arkadan dayim

eğer rüzgar arkadaşımız dönmicekse yada daa uzun süreler burada yoksa olabilirsin paylaşımların güsel ve yeterince kahkahalı
rüzgar yoksa +1903

ne diim moruk umarum olursn bea komik adamsın coşturursın sen oraları:)

DARK SIDE IS MY MASTER ANN ANGEL IS MY LOVE

ben destek vermıyom bence yeterlı diil bırazdaha çalişması lazım benden destek yok

güzel paylasımların var ama rüzgar dönmıcekse yada uzun süreli olmucaksa buralarda destek veririm +1

kahkaha bölümü herkesin ilgilendiği bir bölüm pasaklı kız vb gerek yok dark blade yeter -1

hocam devam et bi fenerli olarak arkandayım tam destek:)

CaKıR_X' Alıntı:
henüz erken bence ..orası çok rağbet gören bir yer .. Mod olmadan önce biraz daha deneyim kazanman gerekiyor ..tabiki son söz yönetimin
ben daha önce farklı sitelerde görev aldım.. sen hangi tecrübeden bahsettiğini pek anlamadım..benim anladığım tecrübe görev verilmeden kazanılmaz..ama senin yorumun..

saygı duyarım....

DarK_BlaDe' Alıntı:
squlachi7vq.jpg

Kuzen Yakıstın be :) . Ruzgarın bebegi oldu o yuzden uzun suredir giremiyor guldurusen bizi neden olmasın ...

+1 seni orda gormek isterim kuzen hakkında hayırlısı ...

O bölümün mod u tarafından +1 verilmesi büyük bi artı bence. Paylaşımların güzel inş. olursun. Ama bu bölümde şu an 2 mod war eğer ruzgar geri dönerse -1 olur haberin olaa;)

Hakkında Hayırlısı Sonuç olarak +1:eek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri