Kafir Komünizmin Gerçek Yüzü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
verilirde bu kdr sallama rakam mı verilir :D koministler dinsizmiş sizin dincilerinizide görüyoruz biri öldükten sonra isveçde banka hesabında milyon dolarlar [ kim oldunu bilirsiniz ülkücü kardeşlerim] birinin oğlu abd de eğitim görür sonra gemicik alır birden başbakan maaşıyla sizler değirmenlerle savaşmak yerine kendinizi aklayın önce ;)

milyon dolarlar dan bahsedilmiş. Komünistlerin milyon dolarlarından kimse bahsetmemiş. !

Acaba o çirkin kral güney dediğiniz ala bölücünün özel uçakta seyahatleri vb gibi lüks yaşamı. Diğer komünistlerin milyon dolarların üzerinde oturması pek göze batmıyor galiba ? Bugün ülkemde ne kadar zengin varsa tamamına yakını ya sol görüşlüdür yada Ala komünisttir!

melihbakir sana gelince ;

Sanırım senın ilk nick MaXCos gibi bir şey idi...
Senin ne yönde olduğunu ne görüşte olduğunu ben şahsım adına iyi biliyorum.
Zamanın ahmet kayacısı bugünün M.Kemal Atatürkcüsü Kemalistcisi olduysa... Ben Kemalistlikten de soğudum !

Din konusuna gelince. Komünizm görüşüne sahip olan liderler ve yandaşlarının büyük bölümü Allah Din sevgisinden uzak insanlardır ! Bunu katliamları ilede göstermişlerdir .

Melihbakır burda Ülkücüler hakkında kelime edecek son kişi sensin ! Hele birde Ülkücülerin Müslüman olup olmadıklarını dile getirme gibi bir seçeneğin olamaz. !

KONU kapatılmamalı. Kafir komünizm in gerçek yüzü bu katliam sistemetiğine inanmış kişilerin yüzüne bir parça sıcaklık indirmeli ve gerçeği görmeliler !!!!!

Komünizmin bahsettiği hak ve özgürlüklerin tamamı kısıtlamalar engellemelerdir ! Bu dünyada hak hukuk ve adaletin karşısında olan tek ideoloji komünizmdir !

milyon dolarlar dan bahsedilmiş. Komünistlerin milyon dolarlarından kimse bahsetmemiş. !

Acaba o çirkin kral güney dediğiniz ala bölücünün özel uçakta seyahatleri vb gibi lüks yaşamı. Diğer komünistlerin milyon dolarların üzerinde oturması pek göze batmıyor galiba ? Bugün ülkemde ne kadar zengin varsa tamamına yakını ya sol görüşlüdür yada Ala komünisttir!

Zamanın ahmet kayacısı bugünün M.Kemal Atatürkcüsü Kemalistcisi olduysa... Ben Kemalistlikten de soğudum !

Din konusuna gelince. Komünizm görüşüne sahip olan liderler ve yandaşlarının büyük bölümü Allah Din sevgisinden uzak insanlardır ! Bunu katliamları ilede göstermişlerdir .

Melihbakır burda Ülkücüler hakkında kelime edecek son kişi sensin ! Hele birde Ülkücülerin Müslüman olup olmadıklarını dile getirme gibi bir seçeneğin olamaz. !

KONU kapatılmamalı. Kafir komünizm in gerçek yüzü bu katliam sistemetiğine inanmış kişilerin yüzüne bir parça sıcaklık indirmeli ve gerçeği görmeliler !!!!!

Komünizmin bahsettiği hak ve özgürlüklerin tamamı kısıtlamalar engellemelerdir ! Bu dünyada hak hukuk ve adaletin karşısında olan tek ideoloji komünizmdir !

hak hukuk adaletin karşısında komünizm varmış işte ben buna sadece gülerim!..

peki sistemimize bakalım öyleyse!..

bugün lüks eğlence merkezlerini,gece klüplerini,emeğiyle yapan işçiler bu imkanlardan nekadar yararlanabiliyorlar!..al sana hak hukuk adalet!..

günde 15 saat insanlık dışı bir şekilde çalıştırılıp emek sömürüsüne mazur kalan işçiler bunun karşılığında 3 kuruş para alırken burjuva patronları insanların emeği üzerinden servetlerine servet katıyorlar!..hak hukuk adalet!..

ülkemizde baklava çalan çocuk 6 yıl hapis istemiyle yargılanırken bu ülkenin bağımsızlığını isteyen gençleri asan insanlar devletin en üst kademelerine geliyorlar ve ülkemizi emperyalist ülkelere peşkeş çekiyorlar insanlar çürümeye bırakılıyor kapitalizm insanları kirletiyor çıkmaza sokuyorlar!.. işte hak hukuk adalet!..

birazda sosyalist ülkelere bakalım

küba: insanlar günde 8 saat çalışıyorlar!..bunu karşılığında her eve aile doktoru adanıyor,insanlar hertürlü kültür sanat faaliyetlerinden ücretsiz yararlanabiliyor,ülkedeki bütün öğrenciler EŞİT ve PARASIZ eğitim hakkına sahipler,orada İŞSİZLİK YASAK!..hertürlü sağlık işleri ÜCRETSİZ ve EŞİT!..bunlar çoğaltılabilir!..

HAK HUKUK ADALET!..

neyse kısa kesiyim!..nekadar anlatsamda boş sizin için!..

bende burda türklerin ve kürtlerin müslümanlığı arap kılıçlarıyla nasıl zorla kabul ettirildiğini yazabilirdim ama ben senin kadar küçülemem!..

Sizi aydınlatmak haddime düşmez o yüzden sadece konunun saçmalığına ve yazılarınızın bu saçmalığın 2 katını olduğunu söyleyip çıkmak istedim...

Özgürlük,demokrasi size(sözde ülkücülere) göre değil.

Çünkü savunduğunuz şey osmanlı.yani tamı tamına 1000 yıl öncesi.Sizin kafalarınızın bandı orada kalmış.hala o zamandaki düşünceler gibi asmak kesmek idam etmek amacınız.

Güya elinizde hep Atatürkün bayrakları var.ama daha savunduğunuz adamın kim olduğunu bile bilmiyorsunuz.O ileri görüşlü bir adamdı.Birde size bakın.10 asırlı kdavaları konuşuyorsunuz.

Terörse terörün en büyüğünü siz yapıyorsunuz.Terör sadece dağda olmuyor.Okulda sokaktada olur terör.Okulda mafyalara özenen herkeze emir vermeye çalışan,örümcek kafalı kişilerin hangi görüşten olduğunu herkez gayet iyi biliyor.İlk önce siz kendi aranızdaki sorunları halledin.Sonra Sosyalizme,Kominizme laf atın...

seni anlamakta güçlük çekiyorum sen neden KEMALİZİM den soğudum diyorsun.maden o şahsı biliyorsun herhangi kötü yanı varsa bu adam budur ağzına KEMALİZİM kelimesini alma çünkü sen busun de seni savunalım ama özdeğerini bile savunmuyorsan orasını ben bilmem.
bide koministler dinsiz demişsin.o koministler rusyada kaldı burası TÜRKİYE CUMHURİYETİ tamam mı.bunu bi anla.Bizim (TÜRK EVLATLARINDA) mayamızda Allah vardır.O yüzden dinsizdir bilmem nedir deme.Sen çok dincisinde ona buna dinsiz deme hakkını nerden buluyorsun kendinde.O Allah ile kul arasındadır.Ben kominist diilim.olmamda. bi öndeki sayfada da ne olduğumu söyledim.Kominist arkdaşlarım var hemde azılı ama BİSMİLLAH sız sofraya oturmazlar.bu yapılan yorumlar çok yanlış.Dinden bahsederken cürmünüzü bilin sonra bahsedin.Çünkü size bu saçma düşünceler zarar verir.çirkin kral bilmem ne olayıda şudur. tahminim bu adam sanırım bölücüydü.Zamanında kürtçü adamlar kalkıp kominizmi desteklemişler ve koministlerin adını çıkarmışlar.fakat iğneyi kendimize çuvaldızı başkasına batıralım.Susurluk olaylarında kimlerin olduğunu bölücülüğün birtek dağda diil mecliste ve siyasette de yapıldığını hatırlatırım.Devlet içinde devlet kurma çalışmaları ap açık ortaya çıkmıştı o olayla birlikte ve içinde 2 tane ülkücü vatandaşımız vardı.

Ataturk'un halkcılık ve devletcılık ılkesı nedır? Suanda halkcılık ve devletcılık ılkesınden soz edebılırmıyız ? Cumhurıyetın ılk donemlerınde bunların varoldugu zamandakı ılerlememızle gunumuzdekı ılerleme hızımız nedır ? (kendınıze cevaplayınız)

Ayrıca yehovan arkadasım PKK yı komunıst orgutler arasında saymıssın..Hergun haberlerden okuyoruz, gormekteyızde..Bugun PKK ya dogrudan veya dolaylı yollardan Kuzey Irakta destek vermekte olan ABD ve bazı avrupa ulkelerı gormekteyız..(her ne kadar Turkıyenın yanında gibi gozukselerde) Bu gibi emperyalist, kapıtalızmde bası ceken ulkeler neye dayanaraktan senin tanımınla PKK gibi bı komunıst yapılanma ıcınde olan orgute destekte bulunsunlar..PKK nın yaptıgı sadece ulkemıze karsı oynanan emperyalıst oyunların masası olmak ve denildigi gibi kurt mılleyetcılıgı yapmaktan oteye gıdememıstır..

Marx ve Leninizm hakkında bıseyler konusmak ıcınde en azından 3-5 kıtabını okuyup bilgi sahibi olduktan sonra fikir sahibi olmakta fayda var dıye dusunmekteyım..

seni anlamakta güçlük çekiyorum sen neden KEMALİZİM den soğudum diyorsun.maden o şahsı biliyorsun herhangi kötü yanı varsa bu adam budur ağzına KEMALİZİM kelimesini alma çünkü sen busun de seni savunalım ama özdeğerini bile savunmuyorsan orasını ben bilmem.
bide koministler dinsiz demişsin.o koministler rusyada kaldı burası TÜRKİYE CUMHURİYETİ tamam mı.bunu bi anla.Bizim (TÜRK EVLATLARINDA) mayamızda Allah vardır.O yüzden dinsizdir bilmem nedir deme.Sen çok dincisinde ona buna dinsiz deme hakkını nerden buluyorsun kendinde.O Allah ile kul arasındadır.Ben kominist diilim.olmamda. bi öndeki sayfada da ne olduğumu söyledim.Kominist arkdaşlarım var hemde azılı ama BİSMİLLAH sız sofraya oturmazlar.bu yapılan yorumlar çok yanlış.Dinden bahsederken cürmünüzü bilin sonra bahsedin.Çünkü size bu saçma düşünceler zarar verir.çirkin kral bilmem ne olayıda şudur. tahminim bu adam sanırım bölücüydü.Zamanında kürtçü adamlar kalkıp kominizmi desteklemişler ve koministlerin adını çıkarmışlar.fakat iğneyi kendimize çuvaldızı başkasına batıralım.Susurluk olaylarında kimlerin olduğunu bölücülüğün birtek dağda diil mecliste ve siyasette de yapıldığını hatırlatırım.Devlet içinde devlet kurma çalışmaları ap açık ortaya çıkmıştı o olayla birlikte ve içinde 2 tane ülkücü vatandaşımız vardı.

Dikkat ettiysen Ülkücülerin dinine laf edildiği anda komünizmin tanrı tanımaz noktalar a geldiğini ifade ettim. Bunu ifade etmemin sebepleri komünizm katliamlarıdır. Hangi din hangi görüş hangi ideoloji bu türk katliamlara olanak tanır ve izin verir !

Bugüne kadar bu forumda ve yaşamımda Din üzerinden siyaset yapmış yada kendimi dindar gösterme ifade etme gibi bir adımım söylemim olmamıştır ! Din konusunu çok yerde çok kişi ile konuşmam fakat bundan önceki postlarda din üzerinden ideolojileri karşılaştırma konusu çıkınca kendi fikrimi beyan ettim ! Bu kadar basit. Asla din üzerinden fayda sağlamak yada siyaset ideoloji savunma gibi bir amacım yoktur !

Susurluk olayına gelince. Devletin şehirde bölücü örgüt veya toplum zararlı gayri kanunsal çeteleri çökertme amacı ile kurulmuş kurumları böyle bölücü olarak nitelendiremezsin. Bahsettiğin kişiler Derin devlet dediğimiz olgu görev için gerekeni yapmıştır. susurlukta adı geçenler bu devletin karanlık iyi yüzleri olarak nitelendiririm. Bugün derin devlet yani devletin mafyası dediğimiz olgu zayıflatıldı sonuç ne oldu ? Şehirde binlerce Bölücü !

KEmalizm den soğumak lafına gelince. Bugün Kemalizm dedikleri ideolojnin arkasına kendilerini saklamış onca kişilik var iken ve bunu gstere göstere yaparken ben onların arasında yer alamam ! Benim Atatürk'e saygım sonsuz ve çok güçlüdür.

Zamanında bölücüler komünizmi kullandılarsa bu aralar Kemalizmi kullanmak istiyorlar yeni maskeleri budur.

REBEL arkadaşım ;

pkk nın var oluşunun ilk yıllarını ve benimsedikleri ideolojiyi anımsayalım bundan 20 yı önce dağa çıkan gençlerin hepsinin elinde komünizmi anlatan kitaplar vardı... pkk liderlerine baktığımızdada hepsi komünist görüşe sahiptir. Bugün pkk ya destek olan yardım yataklık eden ailelere işilere bakın. Odalarında bir apo resmi hemen yanında sözde özgürlükçü lenin stalin che resimleri vardır. Kürtçlük vakti zamanında komünizmin özgürlük hukuk ve adalet anlayışını benimsemiş ve beslenmiştir.

Bugün hala dağdaki yapı komünist örgütlerin ideolojilerini benimsemekte hiyearşilerini sistemlerini kullanmakta. bugün pkk komünist örgütler arasındadır. Tpıkı dhkpc gibi... zaten bu örgütleri birbirine yakın kardeş örgülerdir !

Bugün türkiyedeki komünist partilere baktığınızdada zaten hepsinin pkk sempatizanı olduğunu görürsünüz (ödp tkp vs...)

pkk nın kapitalizmden beslendiğini söylemişsiniz çok haklısınız. pkk artık kendi kimlik tanımını yapamama durumuna gelmiştir. bugün kürt millyietçiliği bile yaptığı kuşkuludur. tamamı ile ilk başladığı noktadan 180 derece dönüş yapmıştır ve değişik manasız çok çelişkili amaç taşımaktadır. Para nerde ise onlar oradadır. Bunun nedini ise artık dünya üzerinde komünizmin etkisini tamami ile yitirmesi ve artık gücün yönetimlerin kapatlistleşmesidir. Bugün hiç kimse komünizmden pirim sağlayamamaktadır... 2 yüzlü pkk da primi bu yönle yapacak

CooLDumaN arkadaşı msana gelince :

Özgürlük demokrasi hak hukuk tam bize göredir. Nedenini sen kendi ağızınla açıklamışsın. Biz tarihimizi Osmanlıyı çok severiz ! Ve 1000 yılı aşkın bir imparatorluğun başlangıc ve yıkılışının sonuna kadar halkına dış dünyaya zulm etmediğini görürsün ! Hakkı adaletin özgürlüğün koruyucusu olduğunu görürsün !!!!
Bugün Osmanlının yada bugünki ülkücülerin sebepsiz bir adama bir şey yaptığını gösterin. Sözde idamdan bahsetmişsiniz. Osmanlı da gereksiz manasız bir idam gösterin

Yada osmanlı tarihinde bir adet katliam gösterin...

Kmünizmin tarihini diğer postlarda yazdım ap acık meydanda !!!!

Ben Osmanlı olmaktan Ülkücü olmaktan Gurur duyuyorum Alnım açık sırtım pek !!!!

R€B€L;2316747' Alıntı:
Ataturk'un halkcılık ve devletcılık ılkesı nedır? Suanda halkcılık ve

Ayrıca yehovan arkadasım PKK yı komunıst orgutler arasında saymıssın
..

Birde Sosyalizme laf atan adama bakın hele.

Daha neyin ne olduğundan bile haberin yok.

Böyle rezil olmamak için birşeyler öğrende gel.

işte bunu açığa çıkar ben ondan bahsediyorum.Kemalizm , Kominizm gibi o sapmış bölücü idealizm güden adamların eline geçmemeli onu korumalıyız.çünkü kemalizim demek Türkiye Cumhuriyeti demek , Kemalizim demek Misak-ı Milli demek , Kemalizim demek AY-YILDIZ demektir.daha sana nsl açıklıyayım bunu.birde derin devlet konusunda yanlış düşünüyorsun.Türkiye Cumhuriyeti bir hukuk devletidir.Yasada böyle ifade edilmekte.eğer sen (kesinlikle şahsına diil ortaya) derin devleti kurmak yapılandırmak içerisine girersen sende (kesinlikle şahsına diil ortaya) vatan haini bölücü olur Türkiye Cumhuriyeti devletinin Hakimini Savcısını Cumhurbaşkanını Başbakanını tanımaz birisin demektir.En baştada Anayasayı ihlal etmiş olursun.eğer kurarsanda o kurumun içinde birgün sende yok olursun.nitekim yaşanmıştır tarihte.(susurluk)

Dikkat ettiysen Ülkücülerin dinine laf edildiği anda komünizmin tanrı tanımaz noktalar a geldiğini ifade ettim. Bunu ifade etmemin sebepleri komünizm katliamlarıdır. Hangi din hangi görüş hangi ideoloji bu türk katliamlara olanak tanır ve izin verir

.
Madımak katliamınıda Sosyalistler yaptı değil mi?

Birde Sosyalizme laf atan adama bakın hele.

Daha neyin ne olduğundan bile haberin yok.

Böyle rezil olmamak için birşeyler öğrende gel.

Arkadasım ben onları bılmedıgımden sormadım o sekılde =) Neyse anlayan arkadaslar anlamıstır ne demek ıstedıgımı bu sekılde komık duruma dusmekte olan sensın =)

Ayrıca sosyalızme laf attıgım yada tamamıyle ovdugum bı cumle ben goremıyorum..Neyse iyi forumlar dılıyorum sana..

Madımak katliamınıda Sosyalistler yaptı değil mi?

Çok iyi araştırma yapman lazım. Madımak olaylarındaki görüntüleri çok iyi incele... Tarih sayfalarını geçmiş gazete küpürlerini bir aç bakalım. Madımak olayını kim neden niçin yapmıştır. Yobazların dini öne sürmelerini olabilirmiydi nedeni :)

Sen peki komünizm katliamlarını yazan postu okudun mu kaç milyon kişinin canına mal olmuş ? 100 120 milyon mu yoksa daha fazla mı buna cevabın ne olacak ?

R€B€L;2316871' Alıntı:
Arkadasım ben onları bılmedıgımden sormadım o sekılde =) Neyse anlayan arkadaslar anlamıstır ne demek ıstedıgımı bu sekılde komık duruma dusmekte olan sensın =)

Ayrıca sosyalızme laf attıgım yada tamamıyle ovdugum bı cumle ben goremıyorum..Neyse iyi forumlar dılıyorum sana..
Arkadaşım ben o lafı sana atmadım.yehovan adlı şahıs Pkk yı sol örgütler arasına koymuş ona söyledim o lafları senin mesajından alıntı yapark:goz:

Çok iyi araştırma yapman lazım. Madımak olaylarındaki görüntüleri çok iyi incele... Tarih sayfalarını geçmiş gazete küpürlerini bir aç bakalım. Madımak olayını kim neden niçin yapmıştır. Yobazların dini öne sürmelerini olabilirmiydi nedeni :)

Sen peki komünizm katliamlarını yazan postu okudun mu kaç milyon kişinin canına mal olmuş ? 100 120 milyon mu yoksa daha fazla mı buna cevabın ne olacak ?

Bırak Allah aşkına yav.Madımak olayını solcular kendi görüşlerindeki insanları yaktı dimi?Saçmalamayalım lütfen.

Bana bu ülkedeki Komünizm katliamlarından bahset.Kaç kişi öldürülmüş şuana kadar türkiyede Komünizm adına.Biz sizin türkiyede bu zamana kadar yaptıklarınız konuşuyorum.Bende verim ozaman dünyadan bir örnek.Bakınız hitler...

450px-Pkk-flag-1978.svg.png

resmi paylaştım hala inanmayan arkadaşlar var... eğer arkadaşlarım tarafından resimi kaldırmam istenirse hemen kalırırım sadece pkk nın komünist örgüt olduğunu kannıtlamak amacı ile koydum
Bak bu pkk nın eski ablemlerinden vakti zamanında pkk komünist idi hala komünizm etkisi altında

Birazdan sana bu postta pkk nınkönüst örgüt olduğunu kanıtlayacağım bekle az

CooLDumaN hkaikaten cahilisin. Ülükücülük ile hitlerin ne alakası var. Bu kadar basitmi savunacaksın kendini ? Ülkemdeki kominst katliamlarını da çok iyi biliyorsun.çirkin kral denen it savcı vurur biri polis asker vurur. dhkpc nin katlettiği onca insan... 80 lerde katledilen ülkücler.... Bunları bilmiyormusun sen :)

Bölücü terör örgütü, her eylemi, her sloganı ve her bildirisiyle komünisttir. Ancak bölge halkı bu konuda son derece bilgisizdir ve eli kanlı örgüt militanlarını kimi zaman kürt halkı adına savaşan, kürt milliyetçisi gerillalar olarak algılamaktadır.

Bölgedeki halkımızın büyük bölümü dindardır. Dolayısıyla bölücü örgütün gerçek hedeflerini ve ateist yapısını anladığında örgüt aleyhinde tavrı çok daha kesin olacaktır. Bu sebeple örgütün ateist ve komünist kimliği geniş kapsamlı bir karşı propaganda ile halkımıza duyurulmalıdır. Bu konuda radyo, TV ve basın da kullanılarak çok etkin bir çalışma yapılması gerekmektedir.

Burada bir etnik hareket değil, komünist ve dinsiz bir hareket söz konusudur. Kürt milliyetçiliği görüntüsü tamamen bölge halkının gözünü boyamaya yöneliktir.

Örgütün Marksist-Leninist bir yapıda olduğu, gerek savcılık iddianamelerinde, gerek MİT raporlarında gerekse mahkeme kararlarında sabittir. Kaldı ki örgütün komünist olduğunu anlamak için çok ayrıntılı bir araştırmaya bile gerek yoktur. Çünkü örgütün uzun yıllar kullandığı bayrağında komünizmin en bilinen simgesi olan orak-çekiç motifinin yer alması bile konunun ispatı için yeterlidir. (Bu amblem daha sonra strateji ve taktik değişikliğine giden örgüt tarafından değiştirilmiştir.) Örgütün kuruluş kongresinde yer alan ve örgütün internet sitesinde göze çarpan ifadeler de, marksizme olan sadakati net olarak ortaya koymaktadır:

MARKSİST-LENİNİST TEORİ ÇOK İYİ ÖZÜMSENMELİDİR. Önder kadrolar sık sık Marksizm müracaat etmeli, Marksizm uygulanmasını başlangıç şekli yapmak için bu öğretiyi gerçekten özümsemeliler. ...Biz SOSYALİZMİ SİYASAL SORUNUN ÇÖZÜMLENMESİNDE DAHA ÇOK BİR EYLEM KILAVUZU OLARAK ELE ALACAĞIZ. Mutlaka böyle bir öğretinin temsilcisi olarak, böyle bir öğretinin savunucusu olarak, bunun en önemli koşulu olarak bulunulan ülkenin siyasal iktidar meselesine uygulayarak, mevcut iktidarı parçalamada bir araç olarak, bir eylem kılavuzu olarak kullanarak üzerimize düşeni yapacağız

Örgüt liderinin, 13. kuruluş yıldönümü mesajından:

Sosyalizm yıkıldı, komünizm yıkıldı diyenlere en iyi cevap olarak, ;tam tersine, SOSYALİZMİN EN GÜÇLÜSÜ, EN DOĞRUSU, EN YÜCESİ PKK'DE GERÇEKLEŞMİŞTİR

Örgüt liderinin 1 Mayıs 1982 tarihli konuşmasından:

Ama şunu iyi bilmeliyiz ki, Kürdistan tarihi bugün çağa ulaşmak istiyorsa, tamamıyla işçi sınıfı gerçeğine dayanmak zorundadır. Ne kadar elverişsiz koşulları yaşarsa yaşasın, işçi sınıfının objektif gücüne ve onun eylem kılavuzu olan bilimine, MARKSİZM-LENINİZMLE DAYANMAK ZORUNDADIR VE DİKKAT EDİLİRSE BİZİM VARLIK NEDENİMİZ TÜMÜYLE BU GERÇEK ETRAFINDA OLUŞMUŞTUR. ...Eğer o aşiret duvarları, o feodal çitler aşılmasaydı, MODERN DÜŞÜNCE, EN DEVRİMCİ DÜŞÜNCE OLAN MARKSİZM-LENINİZM kafalarımıza sıçramayacaktı, onun için zemin bulamayacaktı.

Birazdan Mit Jitem ve Polis tutanaklarını da göstereceğim ! Belki ozaman pkk nın kömist örgüt olduğunu kafana kazırsın...

Sen bir internet cafeden pkk web sitelerine gir ve bildirilerini oku. Şuan evde olduğum için oralara girip bildirilerini buraya koyamıyorum pek yakında onlarıda bu posttan okurusn.

abdullah öcalan davası iddanamesinde yer alan bir kısım :

III. BÖLÜM

TERÖR ÖRGÜTÜ PKK’NIN BUGÜNE KADAR GERÇEKLEŞTİRDİĞİ

EYLEMLERİ VE NİTELİKLERİ

A-GENEL BİLGİLER

Silahlı Çete PKK, sanık Abdullah ÖCALAN tarafından kurulur. Ağrı, Adıyaman, Bingöl, Diyarbakır, Elazığ, Gaziantep, Hakkari, Kars. Mardin, Siirt, Şanlıurfa ve Tunceli illerimizde başlangıçta Ulusal Kurtuluş Ordusu, Kürdistan Devrimcileri, APO’cular gibi adlar altında faaliyetini sürdüren örgüt. 27-28 Kasım 1978 tarihlerinde Diyarbakır’ın Lice İlçesi. Akziyaret (Fis) Köyünde Abdullah ÖCALA.N’ın başkanlık ettiği 1. Kongresi’nde partileşme sürecine girer ve PKK (Partiya Karkeren Kürdistan-Kürdistan İşçi Partisi) adını alır.

PKK, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerimizi içine alan Marksist-Leninist ilkelere dayalı Türkiye Cumhuriyeti Devletinden ayrı bağımsız bir Kürdistan Devleti kurmak amacıyla kurulur. Silahlı Çetenin kurucusu ve halen de başkanı olan sanık Abdullah ÖCALAN sorgusunda. “başlangıçta bağımsız Kürdistan kurmak gibi bir kavramımız vardı” sözleriyle Silahlı Çetenin kuruluş amacının bağımsız Kürdistan’ı kurmak olduğunu doğrulamıştır.

Davanın tüm iddanemesini aponun neler söylediğini neleri kabul etiğini bu linkten okuyun. Kararı siz verin pkk örgütü ne örgütüdür !

http://www.belgenet.com/dava/dava16.html

D- TERÖR ÖRGÜTÜ PKK’NIN YAKALANAN ELEMANLARININ KATILDIKLARI OLAYLARA İLİŞKİN VE SANIK ABDULLAH ÖCALAN’LA İLGİLİ BEYANLARI

Sanık Abdullah ÖCALAN’ın faaliyetlerinde temel aldığı düşünce tarzı üzerine değerlendirme:

Dünya üzerindeki devlet topluluklarının her birinde olduğu gibi, Türkiye toplumunda da değişik insan grupları vardır. Bu topluluklardan birini esas alarak, diğerlerine karşı ona üstünlük sağlayıcı sistem oluşturmak ve bu amaçla ırksal bir yaklaşımla sindirme amacına yönelik olarak öldürme, yağma, yıkma, tahrip etme gibi fiilleri işlemek, toplumun sosyolojik yapılanmasına aykırı bulunmaktadır.

Tarihin hiçbir döneminde böyle bir yapılanmanın başarı şansı olmamıştır. Toplumsal hayatın birlikteliği, o toplumu oluşturan insanların birbirlerine karşı özverili davranmaları, feragat sahibi olmalarıyla mümkündür.

Devlet olmak ise, toplumda farklı olarak onu oluşturan insanların yek diğerine bağlılığı ile oluşur ve kuvvet kazanır. Toplumların tarihine bakıldığında bir sınıfın veya kesimin hakimiyetini esas alan baskıcı sistemlerin uzun zamanlı olamadıkları ve kendi getirdikleri kurallar ile çelişkiye girerek yok oldukları görülmektedir.

Sanık Abdullah ÖCALAN, insan yaradılışına aykırı kendi içindeki kuralları ile çelişik olan sadece şiddet, kıyım, öldürme ve baskıcı kıstasları esas alan Marksist-Leninist teorinin kurallarını Türk toplumu üzerinde uygulamak istemiş ve bu yönde örgütlü katliam yöntemlerini geliştirmiştir.

Sanık 1975 yıllarında taslak halinde hazırlanan ve 1978 yıllarında kitap haline getirdikleri yasadışı PKK örgütünün manifestosu özelliğindeki “Kürdistan Devriminin Yolu” isimli broşürde Türk toplumunun bir bölümünü ayrı halk olarak nitelemiş ve bu bölümün, çeşitli evrelerden geçecek halk savaşına hazırlanması gerektiğini belirterek daha başlangıçta amacının şiddete dayalı olduğunu ortaya koymuştur.

Sanığın kendi ismini taşıyan kitaplara bakıldığında:

-Abdullah ÖCALAN, Seçme Yazılar, Birinci Cilt, Sayfa 81'de;

"...Halkların kendi tarihlerini yapmaları toplumun en ilerici sınıfın (proletarya) askeri ve örgütsel önderliği ile oluşur..." (Kls: 14/Dizi:9)

-Abdullah ÖCALAN, Seçme Yazılar, Birinci Cilt, Sayfa 123’te;

“...Diktatörlük vazgeçilmez bir araç olarak komünist evreye kadar proletaryanın mutlaka başvurması gereken silahıdır.

" ...Şiddet vazgeçilmez bir öneme sahiptir. Marks ve Engels, proletarya iktidara giderken şiddet sorununun kesinlikle gözardı edilmemesi gerektiğini söyler. Paris Komünü üzerine değerlendirmelerinde de şiddete başvurulmasını değil, daha az şiddet kullanılmasını eleştirirler...'' (Kls: 14/Dizi:9)

-Abdullah ÖCALAN, Seçme Yazılar, Birinci Cilt, Sayfa 144’te;

"...Dünya sosyalist devriminin sorunlarına yaratıcı Marksizm ve Leninizm ile cevap vermek gerekiyor...” (Kls: 14/Dizi:9)

-Abdullah ÖCALAN, Seçme Yazılar, Birinci Cilt, Sayfa 157’de;

“...Engels, Alman ulusuna gerekirse savaşın, zorla dayatılması ve bunun başını da proletaryanın çekmesi gerektiğinden bahseder...” (KIIs: 14/Dizi:9)

-Abdullah ÖCALAN, Seçme Yazılar, Birinci Cilt, Sayfa 195’te;

“...Silahlı mücadele halk ayaklanması ve örgütlenme son derece iç içe gelişen, birbirlerini zorunlu kılan özelliğe sahiptirler..." (Kls: 14/Dizi:9)

Şeklinde sözleri ile sanık Abdullah ÖCALAN, temel aldığı felsefi düşünceyi açıklamıştır.

-Terör örgütünün başı olan sanığın 1979 yılında hazırlanan ve 30 Temmuz 1979’da kamuoyuna açıklanan “PKK Kuruluş Bildirgesi”nde şiddeti ön plana alarak gelişmenin savaş ortamı içinde mümkün olacağına inandığını belirterek, halk düzeninin ancak uzun vadeli savaştan sonra kurulabileceği şeklinde görüşleri esas almıştır.

Böylece sanık, hedefe ulaşmada şiddeti temel bir yöntem olarak benimsemiş, yasadışı PKK örgüt mensuplarının da kırda, kentte silahlanarak yağma. öldürme, yakma gibi terörist faaliyetlerini tırmandırmalarına sebep teşkil etmiştir.

12 Eylül 1980 Harekatından sonra Suriye ve Lübnan’a kaçabilen örgüt elemanlarının yeniden organize edilerek Türkiye içine salınması amacına yönelik hazırlık faaliyetleri yapılmış ve öncelikle geliştirilmiş bir şiddet teorisi oluşturulmuştur.

http://www.belgenet.com/dava/dava20_1.html link budur arkadaşlarım.

arkadaşlarım tartışmanın alemi yok atalarımızn bi sözü var herşeyin fazlası zarar.dünya tarihinin en kanlı yılları her ikitarafında aşırı olduğu yıllardır.Yani kominiminde faşizminde etkin olduğu yıllar örnek hitler örnek lenin.her ikiside asmış kesmiş.başkada bi bok yapmamışlar.kimse kendisini savunmadın.iki taraf içinde geçerlidir.kominizm de faşizimde kötüdür.ulusçu olmak lazımdır ırkçı diil.halkçı olmak lazımdır kominist diil.bu kavramları bilmediğimizden sapmalar oluyor.birde koministlere kızdığım bir yön var konu dışında neden che ye tapıyorsunuz.sizin ATANIZ var.che onun tırnağı olamaz.neden lider önder onu seçmiyorsunuz.onun yaptığından çok daha fazlasını yapmış.Hemde bizim olan bizim insanımızı benimsemiyor gidip elin che sini baş tacı yapıyorsunuz.bu adam kimdir?bana bi açıklayında tapma nedeninizi öğreneyim.Lider tek arkadaşlar gerisi hep siyaset yani yalan ne bilmem ne dağlarındaki kurtların baktığı çocuk ne de che.Tek önder tek lider GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK tür.

Tam konuyu kapadıgım sırada fletch arkadasımız ugrasaraktan konuyla ılgılı yorumunu yazmıs fakat kapandıgı ıcın gonderememıs..Rica etti ugrastım o kadar dıyerekten son olarak bu fıkrıde eklıyelım..

Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ' Alıntı:
Kendi ideolojinizi savunmak için başka ideolojilere sataşmak veya küfretmek zorunda olma ihtiyacınızı anlayabiliyorum.Hiç bir ideoloji hakkında bu kadar saçma bir yazı(lar) okumamıştım
Kendi ideolojinizin doğruluğunu ideolojik kavramlarla ve fikirlerinizle kanıtlayın derim.

"aynı mantıkla" bir komünist düşünürse şu tür yazılar yazacaktır:
Kapitalistin içinde dinsiz imansız yok mu?var
Kapitalistin içinde katliam yapmışı yok mu?var
Komünist Çin'in yaptığının kaç katını Almanya'da Naziler yaptı.

vs. vs.

eeee o zaman komünizme veya kapitalizme küfür ederek nereye kadar???
başımıza "Harun Yahya" kadar taş düşünce mi akıllanacağız???

kapitalizme veyahutta komünizme karşı olmak küfür,hakaret etmek acizliğine düşmekle ölçülüyorsa çok yazık!

"Ben neden komünizme karşıyım" orasına gelelim mi? evet gelelim (bunları kömünizm ideolojisine saldırmak amacıyla değil kendi düşündüklerimi söylemek amacıyla yazıyorum)

1-) Komünizm dünyada yaygın olarak uygulanan kapitalizme ters düşer.
Mevcut durumda, kaptialist ülkeler pek çok alanda önde oldukları için, kömünist olan ülkeler kapitalist ülkelerin ürettikleri kadar büyük bir mal ve hizmet üretiminde bulanamıyor.Komünizm rejimlerinde yabancı sermaye kapitalist rejime göre sınırlı olduğundan -veyahutta hiç olmadığından-, kapitalist ülkelerin sermayesinin komünist ülkeye gelme olasılığı, kaptialist ülkerin sermayesinin kapitalist ülkeye gelmesinden çok daha azdır.Bu bakımdan ekonomik anlamda bir geri kalma söz konusu olacaktır.Ayrıca mevcut durumda kapitalist ülkerler komünist ülkelere çeşitli yaptırımlar uygulayarak, bu ülkeleri ekonomik anlamda daha da zorlamaya çalışmaktadırlar.

2-) sosyal bazdaki ekonomik uygulamalara gelince; çok tartışılan bir konu Komünizmde her vatandaşa eşit ücret verilmesinin adaletli olduğu fikridir. Mühendis ile işçinin eşit oranda ücret almaları mantıksızdır. o işlere gelene kadar verilen emek eşit değildir.Bu yüzdende maaşlarının birbirinden farklı olması "normaldir".Ancak şu durum vardır: Ekonomisi zayıf ülkelerde "asgari ücretle" yaşamak zorunda olan bireyler vardır.Bu ülkelerde asgari yaşam koşulları çok çok yükseltilmelidir, bu da ülkelerin Gayri Safi Milli Hasılalarının yükselmesi ile olur.

3-) komünizm "millet" kavramına karşıdır.Fakat, karşısında milletler olan (silahlardan ve politik-ekonomik güçten bahsediyorum) bir ülkenin birlik ve bütünlüğünü sağlamak için, devlet kelimesinin üstüne bir de millet kelimesi eklenmelidir ki, savaş durumunda "yer değiştirenler" veya "vatan hainliği yapanlar" olmasın.

çok çok uzatmak istemiyorum ama şu nokta dikkatimi çekti:
bazı mesajlarda okudum,
Pkk dediğimiz terör örgütünün komünizmle (tanımıyla) bir alakası yoktur
Pkk Kürtçü faşist bir terör örgütüdür.(Terör örgütleri ideolojik olarak farklılık gösterse de sonuçta yaptıkları "terördür".Yani onları faşist,komünist vs. vs. diye ayırmak mantıksızdır çünkü terörü bu şekilde sınıflandırmak terörü azaltmak/bitirmek konusunda yapılabilecek en mantıksız şeydir.)
Almanya da Nazilerin partisinin adının "Nasyonel Sosyalist İşçi Partisi" olduğunu da varsayarsak;
içinde İşçi Partisi adı bulunan partilerin çokta "normal" olduğu söylenemez (evet, aynı zamanda Türkiye'deki İşçi Partisini de kastediyorum). Pkk nın kurulduğunda Marksist ve Leninist bir örgüt olduğu doğrudur fakat izledikleri terörist politika göz önüne alındığında bunların yaptıklarının "Kürtçü faşizm" tanımı ile açıklanabileceği görülür.Dağa çıkmalarındaki aşamada, Küba'daki anarşi ile başlayan komünizmle biten olaylar zinciri göz önüne alındığında;pkk nında "özenti olarak" Marksist örgüt olarak tabelalarını belirlemeleri ve kurulmaları gayet normaldir.

forumda genel olarak komünist arkadaşlara karşı sürekli bir hınçla yazı yazanları görüyorum,
Yunus Emre'nin meşhur bir sözü vardır bilirsiniz "Yaradılanı severim, Yaradan dan ötürü" diye
Komünistte olsa faşistte olsa karşınızdakilerin önce "insan" olduklarını hatırınızdan çıkarmayın!
komünizmin yanlış olduğunu bende kabul etsem de, diğer insanların kişiliklerine ve de fikirlerine saygılı olmak gerektiğini ve herkesin eşit fikir paylaşım hakkına sahip olduğunu da hatırlatarak, "seviyeyi koruyup" mantık çerçevesinde mesajlar yazmanız forumumuza yakışan davranış türü olacaktır.

Hos olmayan tartısmalara neden oldugu/olabilecegi icin kapanmıstır..Okunabılır kalabılır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri