kafayı yicem yardım edin

jakhal

New member
Reaction score
0
ya arkadaslar pcmde herhangı bı masa ustu sımgesını yıklıo pc hata werıo bellek wrıtten olmadı dıo nete gıremıom...format atmayı denedım dosyaları yukle kısmında yıne aynı hatayı werıo...lutfen ne yapmam gerekır yardım edın delırcem artık:durdurun:durdurun:durdurun

Anladığım Kadarıyla Donanımsal Bir Sorunun Var Harddisk I Ram I Kartları Vs. Teker Teker Kontrol Edip Sorunun Nereden Kaynaklandığını Bulman Gerekiyor

Bende De Aynı Hata Vardı Bir Zamanlar Problem Ram Deymiş Değiştirince Sorun çözüldü

Anladığım Kadarıyla Donanımsal Bir Sorunun Var Harddisk I Ram I Kartları Vs. Teker Teker Kontrol Edip Sorunun Nereden Kaynaklandığını Bulman Gerekiyor

Bende De Aynı Hata Vardı Bir Zamanlar Problem Ram Deymiş Değiştirince Sorun çözüldü

hadi ya ..tesekkur yardım ıcın yanı pc den okadar cok anlamıom ne yapmalıyıım sadece format atmayı bılıom ole...:durdurun

Sistemden Anlamıyorsan Bence Hiç Kasma Dostum Götür Bir Bilgisayarcıya Baksınlar Sorunun Ne Olduğunu Ancak Parçaları Tektek Deneyerek Anlayabilirsin Hadi Kolay Gelsin

%80 ram kaynaklı bir hata.. ram'daki bir sorun, veya anakarat ile uyumsuzluktan olabilir..

yalnız makinanın hantallaştığı zamanlarda da bu hata gelebiliyor, uzun zamandır atılmayan bir format haliyle makinaya yüklenen dosya program oyun vs sonrası bilgisayarın da hali kalmıyor:)

bence ilk olarak temiz bir format atmayı dene.. yine aynı sorunlar karşılaşırsan kesinlikle donanımsal bir hatadır..

Dostum tavsiyem önce tanıdık birisine göster bilgisayarcıya götürmeden önce. Ama sorunun donanımsal olduğunu sanmıyorum aynı hata ile ben de karşılaşmıştım bi kaç defa, internet explorerda veriyordu bu hatayı sadece ya ie baştan kur ya da onun yerine firefox kullan, format atarkende windows açıkken cdyi sürücüye takıp windows onarma seçeneklerinden birini seçtiysen bu hatayı almış olabilirsin. Eğer ki sorunun ramlerde olduğu sonucuna vardıysan coğu RAMlerin ömür boyu garantili olduğunu unutma toplama aldıysan ramleri yenisiyle değiştirebilme fırsatın da var veya ramleri söküp takmayı deneyebilirsin, bir kaç pc'de denedim iyi sonuç veriyor ;)

Hadiya Ne Formatı Format Için Pc Nin Içini Dışını Bilmek Gerekir

Format Için Pc Nin Içini Bilmeye Pek Gerek Yok Tak Windows Cd Sini Boot Ayarını Yap Kur Sistemi Diyeceğim Ama Yanın Da Bilen Biri Olmadan Yapamayacağa Benziyorsun Ya Bilen Birini Bul Ya Da Götür Bilgisayarcıya

Formatı Nasıl Atacağını Bilmiyorsan Foruma Bak Bakalım Belki Anlatmışlardır Anlatım Olmamışsa Yaz Buraya Resimli Anlatımla Yardımcı Olmaya çalışırım

Hadi Kolay Gele

Geri