Kafanıza Takılanlar Buraya =)

siz ne boş adamsınız la :D :D

olm space ne demek turkcesını dusunun sonra anlarsınız zaten nıye yazılmadıını :p

ahueheue = Pp

yaw arfy şüpeyşin kardeşim..bi tuşun amaCı anCaq bu kadar net aÇıqLanabiLirdi..spaCe tuşu senin sayende bu kadar anLamLandı..spaCe we sen bi bütünsünüz....

yaşasın ARFY...yaşasın SPACE tushuu..!!!!!! : )))))))))))))))))

Beqlenen yanıt geldi diğer soruma geçcemm.. :p

Dolmuslardaki fiyat tarifesinde "en kisa mesafe" neden ''indi-bindi" olarak tabir edilir?
Önce inilip sonra mi binilir? Normalde Biner Sonra İneriz Yoksa Bizmi Yanlış Yapıyoruz..
Bir terslik yok mudur?

Cevap Bekliyorum Arfy.. :) :D

deecay' Alıntı:
Beqlenen yanıt geldi diğer soruma geçcemm.. :p

Dolmuslardaki fiyat tarifesinde "en kisa mesafe" neden ''indi-bindi" olarak tabir edilir?
Önce inilip sonra mi binilir? Normalde Biner Sonra İneriz Yoksa Bizmi Yanlış Yapıyoruz..
Bir terslik yok mudur?

Cevap Bekliyorum Arfy.. :) :D

deecay 10 dak tır cwp yashıorum ... ama dier cwp tan soora tükendim .... simdi yazdıımı bi yere kaydettim aksama dooru sösh cwp wercem

suan yarım cnkü :))

bır rıvayete gore space tusu camı avlusunda bulunmus. en yakın karakola goturulmus ordakılerde yetım oldugu ıcın acımıslar bu dıger tus takımı arkadasların arasına koyuvermısler. onlarla karısmasın dıyede uzerıne yazı yazmamıslar. ben ole duydum.??? :D:D

Gaydırı Gupbak Cemile Kim?
Kim bu yani? şarkısı bile war..
gaydırı gudbak cemilim nasıl nasıl edelirimde ben bu işeeeeeeeeeeeeee diye gider..
ama ben görmedim?
Cemile'nin Cemil diye arkaşı var mıdır?
Emrah'ın annesi yada kibariye'nin annesi olduğu doğru mu ?
kim gördü?
gayduru gubbak ne demek?

Arfy söz sende.. :p :sigara:

arfy' Alıntı:
deecay 10 dak tır cwp yashıorum ... ama dier cwp tan soora tükendim .... simdi yazdıımı bi yere kaydettim aksama dooru sösh cwp wercem

suan yarım cnkü :))

ya bırak arfy yeme bizi kısacası ben bu sorunun cvp ını veremem desene, de ki bizde boşuna bekleme yapmayalım :p

namı biliniyor gösteriş için isme gerek duymamış bence kendisi

onun hic ismi oLmadiki =( emrahLa zaten onLar amca cOcukLarı =)

Şimdi ŞöLe OLuyo Efenim, Bu Spaces Tuşu Diğer TuşLardan İri Vede KaLıpLı OLduğundan DoLayı Diğer TuşLar Bu Tuşa ''sıpa'' Demeye BaşLamışLar.Ve Günümüze GeLene Kadar İsim Çok DeğişikLiğe Uğrayıp Spaces (Ki AsLı Sıpa dır :D ) HaLini ALmıştır..Ve Bu Tuşa Bu İsmi Yakıştıramayan KLavyenin SahipLeri En İyisi İsimsiz KaLsın Demiş Ve Büyük Bi Hak Mağruriyetine BaşvurmuşLardır.. Bu NedenLedir ki Bütün SorumLuLarı Kınıyoruz vede İstifaya Davet Ediyoruz.. Bu KLavye HakLarına Aykırıdır ( Amma SaLLadım ha :D )

deecay' Alıntı:
Gaydırı Gupbak Cemile Kim?
Kim bu yani? şarkısı bile war..
gaydırı gudbak cemilim nasıl nasıl edelirimde ben bu işeeeeeeeeeeeeee diye gider..
ama ben görmedim?
Cemile'nin Cemil diye arkaşı var mıdır?
Emrah'ın annesi yada kibariye'nin annesi olduğu doğru mu ?
kim gördü?
gayduru gubbak ne demek?

Arfy söz sende.. :p :sigara:

şimdi Deecay
gaydırı gudbak cemile aslın mahallenin en büyük ka.arlarından biri fakat milleti çoluğu çocugu olan bu cemileye kaşar demektensen gaydırı gudbak cemile diyolar
aslında bende bi kitapta okumuştum bunların emrahla yakın ilişkisi var ama kibariye sadece görmüşlük vardır
aynı mahllede otruyolar arada bi kibşla göbecik atarlarmış
emrahh taa o zaman cemile için pekde iyi şeyler düşünmez ve bir gün dul olan cemilenin evini basar.Cemlede Aslında Emraha Kesiktir.Ama İşste Annesinin Sözünü Dinliyo
GÖSTERİYO AMA ELLETMİYO
neyse bunnar ıce tea içerler hemde muhabbet ederler
ıce tealar sogudumu emrah mevzuya girer...
gerisini isteyenler olursa +1 kooz yazsınlar adult hikayelerinde veriyim
:sigara: :sigara:

[KooZ]' Alıntı:
şimdi Deecay
gaydırı gudbak cemile aslın mahallenin en büyük ka.arlarından biri fakat milleti çoluğu çocugu olan bu cemileye kaşar demektensen gaydırı gudbak cemile diyolar
aslında bende bi kitapta okumuştum bunların emrahla yakın ilişkisi var ama kibariye sadece görmüşlük vardır
aynı mahllede otruyolar arada bi kibşla göbecik atarlarmış
emrahh taa o zaman cemile için pekde iyi şeyler düşünmez ve bir gün dul olan cemilenin evini basar.Cemlede Aslında Emraha Kesiktir.Ama İşste Annesinin Sözünü Dinliyo
GÖSTERİYO AMA ELLETMİYO
neyse bunnar ıce tea içerler hemde muhabbet ederler
ıce tealar sogudumu emrah mevzuya girer...
gerisini isteyenler olursa +1 kooz yazsınlar adult hikayelerinde veriyim
:sigara: :sigara:

eyw kooz ... hep bna yükLenyoduLar, geLdiin ii oLdu
:D :D

Geri