kadir gecesi......

Allah (c.c) razı olsun.

Bin geceden daha hayırlı yılda bir defa olan bu mübarek gecede herşeyden arınmış temiz iman ve temiz kalbinizle elinizi açın ve edebildiğiniz kadar dua edin bildiğiniz kadar ayet ve sure okuyun ama; aç, açıkta, düşkün, hasta, asker, polis ve kader mahkumlarını unutmayın Allah (c.c) yar ve yar yardımcınız olsun. Bütün dualarınızın ve ibadetlerinizin kabul olması dileğiyle Allah'a emanet olun.

Herkesin Mubarek Kadir Gecesini Kutlarim Hayirlara Wesile Olmasini Yuce Allahtan Niyaz Ederim

ALLAH (c.c) Razı OLsun....

İsLam ALemine HayırLı OLmasını Yüce Rabbimden Niyaz Ederim...

Kadir Geçesinin
Tüm Hackhell Ailesi Için
Tüm Yurdum Inasi Için
Tüm Müslüman Alemi Için
Hayirlara Verile Olmasini Temenni Ederim.

Kadir Geceniz Mubarek Olsun

umarım bu gece çok istediiniz şeyler gerçeklerşir herkese sağlıklı mutlu bi hayat getirir umarım bu gecede ettiğiniz bütün dualar gerçek olur hepizinizin kandili mübarek olsun

cok istediğim tek şey var oda sen

saol kardesim. Senin , Tüm HH ailesinin we Müslüman Kardeslerimizin Kadir Gecesi mübarek olsn...

tüm müslüman aleminin kadir gecesi mübarek olsun
allahım(c.c.) inş dualarımızı kabul eder...

tum islam aleminin ve HH ailesinin kadir gecesi hayirli olsun ve Bin geceden daha hayirli olan kadir gecesinin hayirlara vesile olmasini temenni ederim.

Tüm İslam aleminin Kadir gecesi mübarek olsun ve bu geceyi en iyi şekilde
geçirenlerden olmamın Yüce Allahtan temennimizdir. sağlcakla kalın...

tabiki kadir gecesiyle birlikte ramazan ayının da sonlarına geliyoruz 11 ayın sultanını umarım hepiniz en güzel şekilde yaşamışsınızdır benim için pek öyle olmadı da :(

oleyy ramazan bayramı yaklasıyor sekey yiyecem :)

senin ve bütün hh alilesinin kadir gecessinii kutluyorum

bide sen su msj ında umarım dualarınız gercek olur demissin
dualarımız kabul olur desen daha iyi olurdu :goz:

Geri