ZeBiX
New member
- Reaction score
- 0
yok bi erk olarak savunuyorum , kadınlar bizden zeki cidden ben bnun acısnı çok yaşadım bir erkeğin akıl edemeyeceği şeyleri yapıp üzüyorlar , profesyoneller
kreal' Alıntı:Daha bankamatik ve cep telefonunu kullanamıyolar
:hhman:
1)o kadınlar olmasaydı sen şimdi olmazdın.kreal' Alıntı:ut: O Kadar zekiler ki kadınlar medeniyetler kuruyolar. Her alanda bilimsel araştıma yapıp insanlığı daha ileriye taşıyolar. Astronot olup uzaya çıkıyolar. Einstein olup izafiyet teorisi yazıyolar.
![]()
Ya bırak dostum hani nerde şu akıllı kadınlar insanlık tarihinde önemli bilimsel bi keşif yapan ya da medeniyet kuran ve yöneten kaç tane kadın var. Bir avuç akıllı kadın gelmiş bu dünyaya....
Daha bankamatik ve cep telefonunu kullanamıyolar
Ya bırak dostum hani nerde şu akıllı kadınlar??? demısın ya. Sımdı bı tanesı sana hh en aptalı oldugunu yazıyo, ahanda yazdı bıle.kreal' Alıntı:ut: O Kadar zekiler ki kadınlar medeniyetler kuruyolar. Her alanda bilimsel araştıma yapıp insanlığı daha ileriye taşıyolar. Astronot olup uzaya çıkıyolar. Einstein olup izafiyet teorisi yazıyolar.
![]()
Ya bırak dostum hani nerde şu akıllı kadınlar insanlık tarihinde önemli bilimsel bi keşif yapan ya da medeniyet kuran ve yöneten kaç tane kadın var. Bir avuç akıllı kadın gelmiş bu dünyaya....
Daha bankamatik ve cep telefonunu kullanamıyolar