Kadinlar Erkeklerden Daha Zekidir!!(alintidir)

fantazi galiba bu teori ;)

bazi şeyleri beceremiyo gibi yapmak taktik aslında :p
işi erkeklerin üstüne yıkmak için :p
çok güzeldi hatta süppppeeeerrrrdiiiiiii :p

Ehueuhe Kadınlar Bazen Cok Zekidir Evet Ama Bazı Konularda ;)

Bir Erkeği Avcunun İcine Alabilirler. Bir Cok Şeyi Yaptırabilirler Tabi Bu Güzel Kadınlar İcin Gecerli ;P
Ama Diğer Konularda Erkekler Daha Ağır Basar Kadınlardan ;)

Kadın Erkegın kaburga kemıgınden yaratılmıs..

Umarım acıklayıcı bır bılgı olmustur

ya zekılıkle alakası yok fark su kı bız erkekler olayları yuzeysel olarak bakıyoruz ama bayanlar ole deil onlar her cumlenın altında bır sey arıyolar daha dıkkatlı oluyolar ayrıntılara onem verıyolar ve hafızaları mukkemmel taa ne zaman soledıgın bı seyı yada yasanan bı olayı kattıyen unutmuyolar

Baakl_Gazi soledıgın yengec erkegı ıcın yanııı benıım ıcin gecerlıı ki

2 yasındakı olayları hatırlıyorum sasırıyo bızımkııler :)

kabul ediyosunus seki olduumusu yani bu güsel bişi....

harbiden komikmiss....
AMA YALAN ::YOK OLEE BİSEYYY :)

bu tartışamlara sinir oluyom bi kere kaç tane ünlü zeki bişeyler icat etmiş kadın wr ki hepsi erkek boşuna tartışmaya gerk yok kadınlarda kimmiş ya!!!:):)
zeki ve kadınlar yanyana :):)erkekler daha zeki kim ne drese desin!!!!:):)

tartışmaya gerek yok erkeklerinde zeki olanı war kadınlarında....

kreal' Alıntı:
:eek:ut: O Kadar zekiler ki kadınlar medeniyetler kuruyolar. Her alanda bilimsel araştıma yapıp insanlığı daha ileriye taşıyolar. Astronot olup uzaya çıkıyolar. Einstein olup izafiyet teorisi yazıyolar. :D :D
Ya bırak dostum hani nerde şu akıllı kadınlar insanlık tarihinde önemli bilimsel bi keşif yapan ya da medeniyet kuran ve yöneten kaç tane kadın var. Bir avuç akıllı kadın gelmiş bu dünyaya....

Daha bankamatik ve cep telefonunu kullanamıyolar :D

:hhman:​
1)o kadınlar olmasaydı sen şimdi olmazdın.
2)kadınlar zekalarını belli etmezler çünkü erkeklerin beyninin ne kadar olduğunu bildikleri için ve aklı olmayanlarla uğraşmayı sevdikleri için akılsız taklidi yaparlar
3)sevgilin akılsız gibi gözüküyosa seni sevdiği ve ellerinden kaçırmamak istediği için herşeye göz yumarak akılsız taklidi yapar.
4)şimdi söyle bakıyim bi erkek bütün bunları yapabilir mi??biz ve aklımız olmazsa dünya durur beeee :Sopa :hhman: :goz:

Acaba kadınlar hayat boyu aşağılanıp ewe tıkılmasalardı ne yapabilirlerdi hiç düşünmediniz eminim.. Her kadın öle herzaman alışverişe giden, herşeye ağlayan we hiç bişeyden anlamayan erkeklerin düşüündüğü klasik kadın tipi gibi diildir...

Benim bildiğim zeka=beyşn kütlesi/Pons+bulbus(omrilik soğonı) bu oran agırlık oranıdır erkeklerin beyni kadınlardan daha agır ve daha buyuktur :D

kreal' Alıntı:
:eek:ut: O Kadar zekiler ki kadınlar medeniyetler kuruyolar. Her alanda bilimsel araştıma yapıp insanlığı daha ileriye taşıyolar. Astronot olup uzaya çıkıyolar. Einstein olup izafiyet teorisi yazıyolar. :D :D
Ya bırak dostum hani nerde şu akıllı kadınlar insanlık tarihinde önemli bilimsel bi keşif yapan ya da medeniyet kuran ve yöneten kaç tane kadın var. Bir avuç akıllı kadın gelmiş bu dünyaya....

Daha bankamatik ve cep telefonunu kullanamıyolar :D

:hhman:​
Ya bırak dostum hani nerde şu akıllı kadınlar??? demısın ya. Sımdı bı tanesı sana hh en aptalı oldugunu yazıyo, ahanda yazdı bıle.

Geri