Kadina El Kalkarmi Siz Ne Diyosunuz??

yok her psikopat kadına el kaldırmaz ;)

kadına el kalkmaması lazım ama malesef oluyor böyle olaylar :(
en azından yeni nesil bunu yapmazsa bu ayıptan kurtulacağız :)

Kadın dövülmez! Kadın çiçektir, kadınları sulayın :) Ben kızınca bile böyle yaparım, ne demek dayak filan cıkcıkcık...

Kasınanı dowecen kutsal kitapta bile diyor oglunuz esiniz kızınız eger yoldan sapmıs ise once uyarın baktınız soz dinlemiyor bir daha uyarın gene soz dinlemezlerse hafifce dovun.

P@S@KLI_KIZ' Alıntı:
hakeden kadina el kalkar..

Umarım bi gün haketmezsin pasaklı.Eğer bi hata yapıp da hakedersen "Kadının Sesi "programından el sallarsın bize.

Aacayip bi şekilde kışkırtılırsam belki küfür ederim belkide yawaaşça bi tokat ama gerisi gelmez(en olmadı duvarları yumruklarım)..

Hiç Bir Canli Dayaği Hak Etmez Zaten Etmişse O Kendi Kafasinda En Büyük Cezayi Kendi Kendine Verir (tabi Akilli Ise)

olaya kadına el kalkarmı kalkmazmı die bakmıyorum ... ben benden güçsüze el kaldırmam die bakıyorum olaya ...

konuya başka bi açıdan bakıyım bari tabiki kadına el kalkmaz onlar anadır .
ya erkeklere el kaldıran kadınlar he onlar hakkında ne düşünüyosunuz bakim

konu başka yanlız hocam "kadına el kalkarmı" o tartışılıyor.sen başka bi başlık aç erkeğe el kalkar mı die ona yazalım...

manşet' Alıntı:
konuya başka bi açıdan bakıyım bari tabiki kadına el kalkmaz onlar anadır .
ya erkeklere el kaldıran kadınlar he onlar hakkında ne düşünüyosunuz bakim

puhhhhaahahhahahaha evt evtt sahsen ben çok piss döverimm dimii aşkımmm :D:D:D

ben burdann sanaa bişeyy derdimdee dua et ... agzından cıkanı kulaklarınn duysunn öncee sonra yaz bence..

MaYdOnOz

piken' Alıntı:
dayak ancak cahil bilinçsiz birinin başvurduu bişidir,asla kalkmaz tabe ki,ne kadına,ne çocuğa,ne başka bişeye!!!!
çok doğru piken arkadaşım dayak ancak CAHİLLERİN İŞİDİR karşındakini en iyi onun haksız olduğunu (eyer öyleyse) ispatlayarak döversin we o dayağın acısı hiç bişeyin acısına benzemez.....

dayağın sosyal ve psikolojik boyutları farklıdır

sadistler mazoşistler le aynı dünyadayız...

spilberg in sekreter filmini izledinse ne demek istediğimi anlarsın

Barbazula' Alıntı:
olaya kadına el kalkarmı kalkmazmı die bakmıyorum ... ben benden güçsüze el kaldırmam die bakıyorum olaya ...
sonucta bı taraf gucsz...sen dowmıceksen senımı dowecekler...puhaha...dowemesler orası ayrıda cumlede bı oynama war sankı... :eek:

walla kadına kalkan eli kırmak vaciptir.. verdim fetvayı.. kavga adilir.. bağrılır çağrılır ama kadına vurulmaz..

cok kızdıysan bul baska bi kız o döwsün ama sen wurma ;)

Geri