Kadina El Kalkarmi Siz Ne Diyosunuz??

MaYdOnOz

New member
Reaction score
0
SİZ NE DİYOSUNUZ ARKADAŞLAR KADINA EL KALDIRIRIMIYDINIZ????

Müge Anlı

Siz Tanju'dan yediğiniz dayağı 'hak etmiş miydiniz' Hülya Hanım?

Yıl 1992... Futbolcu Tanju Çolak Galatasaray'da gol kralı olduktan sonra Fenerbahçe'ye transfer olur. O dönem Fenerbahçe'nin futbol şube sorumlusu olan Aziz Yıldırım, Tanju Çolak ile takıma transferinde yardımcı olan Gökhan Güney'e ta til armağan eder
Kuşadası Fantasia Otel'e giderler. Tanju'nun yanında Hülya Avşar da vardır. İkili havuzbaşında güneşlenirken tartışmaya başlar. Tartışma şiddetlenince Avşar odasına çıkar, peşinden de Tanju... Ve o sinir anında Av şar'ın gözüne bir yumruk atar... Bu olay o donem medyanın kulağına ulaşmakta ve magazin sayfalarında yer almakta da gecikmez.

Eski defterleri karıştırmak değil niyetim... Bana hiç istemediğim halde bu yaşananlan tekrar anlattıran ise "Kaşınanı döveceksin" diyen Hülya Avşar'ın ta kendisi...

Çünkü bu ülkede dayak yemeyen kadın yok belki ama onları döven erkeklerin, bu ve bunun gibi düşüncesizce söylenmiş sözlerle kendilerini avutmalarına izin veremeyiz. Ya da yine Avşar'ın "Kızım Zehra'ya fiske dahi vurmadım ama gerekirse döverim" sözlerini dayanak alan bir kadının Avşar'ın "Henüz" gerçekleştirmediği bir eylemi çocuğu üzerinde hayata geçirmesine göz yumamayız. Simdi Hülya Hanım'a soruyorum, Siz o gün Tanju'dan yediğiniz dayağı hak edecek ne yapmıştınız? Bugün geriye dönüp baktığınızda, 'Kaşındığınıza' mı inanıyorsunuz? Ama cevabınız her ne olursa olsun, ben ne sizin, ne de şiddete maruz kalan başka herhangi birinin bunu hak edeceğine inanmamakta ısrar edeceğim.

Tanju binlerce kere özür dilemişti"

Tanju ile Hülya Avşar arasında yaşanan bu olayın şahitlerinden biri de Gökhan Güney... Gökhan Bey başta "Aman beni karıştırmayın" diye konuşmak istemese de ısrar edince "Evet olay doğru... Ama biliyorum ki Tanju dövmek istemedi. Sinir anında gelişen bir olay... Hatta o kadar üzüldü ki, intihar etmeye kalkıştı. Sonrasında Hülya'dan binlerce kere özür diledi" dedi.

22.11.2005

kadınlara kalkan elller kırılsın derimde başka bişey demem

Bu dayak olayı filaan varyaa
bazı salak kadınlarınn yemektenn hoşlandığı bişiii..!
Hiç bir insan dayağı haketmez hayvan olmadığı sürece

kıss hayvanlardan ne istiyosunn onlardaa hakketmez ki onlarr başkaa bi cins oluyolarr ama o cinsee bi ad bulunamadı dahaa maleseff...

kadınlara el kalkmaz kitabımızda. ama öyle kadınlar var ki ...

kadının yüzünden tokadı, karnından sıpayı eksik etmeyeceksin :D

bu dayak olayına karşıyım, cahillikle alakalı tamamen

tabıkı hayır sorusu bıle sorulamaz ....:) onlar nadir bır cicektır (biraz klasık laf oldu ama ) ...:)

septagh konuya yorum katmamıs neden ??? :eek:

kadına el kaldıran erkek acizliğini ortaya koymuştur kafası basmıyordur..... artık tek çare hırsını ondan çıkarmaktır amacı..yani zavallı..

MaYdOnOz' Alıntı:
kıss hayvanlardan ne istiyosunn onlardaa hakketmez ki onlarr başkaa bi cins oluyolarr ama o cinsee bi ad bulunamadı dahaa maleseff...

Haklısıııın maydonoz
Hayvanlarda haketmiyorr
o zaman bunlar ne oluyor :)
hmm :eek: isimsiz yaratıklar diyeyim bari

kalkmaz tabi
onlar narindir
onlar sevgi ister
sevilmek ister dayak değil

hee yapan şerefsizlerde kendi seviyesini ortaya koyarak acizliğini gösterir

WARNİNG' Alıntı:
tabıkı hayır sorusu bıle sorulamaz ....:) onlar nadir bır cicektır (biraz klasık laf oldu ama ) ...:)

septagh konuya yorum katmamıs neden ??? :eek:

septagh yazmak istemedi kalabalık olmasın die hepimiz biliyoruz ki kadına el kaldırmak acizliktir.Ben de bunu yazıp formu kirletmek istemedim.:p:pHAHAHAHAHA aslında dayak yandaşıyım hele bi ewlenelim bak nasıl dövecem onu:D:D:D:D

Şaka şaka kıyamam ben ona elbetteki acizliktir.medeniyetsizliktr bu.

septagh yazar bırazdan merak etme :) ama septagh bu forumun bence en efendı adamlarından bırı ne dıyecegını tahmın edebılıorum...
kendınden aciz birine wurulmaz ki (kadınla aynı guctemisin)

ßence bu böyle düşünenlerin acizliqi...Sorun dayak ise "tamam" olmamalı diyip olaya son nokta koyulmalı ama "kadına dayak" konusunda soylenenler ise sadece insanlık kavramının ,kadınlık olqusunun qeri planında kalmışlıqına seyırcı kalan büyük coqunluqun feminizm propaqandasıdır... bu hanqi akla ve mantıqa uyar ki? insanlar sinirlenirive bu desarj olmanın yolu da kımıne -hatta coquna - qore gucu yeterse karsı tarafa fiili saldıra bulunur.. ama bir kadına sırf kadın olduqu için vurmamak cok saçma...erkekler ile kadınları bu insanlık ayıbı olan dayak olayında ayrı tutan tek şey , cinsi gen dizilimlerindeki farklılık mıdır?

işte bu yuzden kadınlar sopa yer erkek yaratlışından ileri qelen gucunu fiziksel yonden zayıf olan kadına karsı kullanmak ıster vs vs vs... kadını vaya başka bir varlıqı fiziki ve cinsi özelliklerini ast olan özelliklerinden öne cıkartarak konumlandırısak ve buna dewam edersek emin olun bu iş düzelmez

sayqıLar...

iSpiYonCu' Alıntı:
septagh yazar bırazdan merak etme :) ama septagh bu forumun bence en efendı adamlarından bırı ne dıyecegını tahmın edebılıorum...
kendınden aciz birine wurulmaz ki (kadınla aynı guctemisin)

bitanesin sen yaaa:)

Ne bu şimdi ya ?
Feminizm propagandaysıyla ne alakası var bunun

Dediğin gibi erkekler yaradılışı itibariyle güçlü ve onlardan güçsüzlere saldırarak
Ezikliğini göstermek zorundamıdır ??
Konuşma kabiliyeti yokmudur bunların ??

Her insan sinirlenir
karşındaki insana zarar vericek şekildeyse
o kişinin insanlığından şüphe ederim

Sebep ne olursa olsun
kadın veya erkek hatta hayvanlaara karşı bile
dayak söz konusu ise
bu kişiliksizlikten başka
+şerefsizlikten başka bişey değildir

ŞİDDETİN HERZAMAN EN SON ÇAGRE OLDUGUNA İNANIRIM hem bizde dayak atadan kalma
nush ile uslanmayanıetmeli tekdir,tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir...:)

dayak ancak cahil bilinçsiz birinin başvurduu bişidir,asla kalkmaz tabe ki,ne kadına,ne çocuğa,ne başka bişeye!!!!

Bi bakış Atıp Çekip Gidersen Emin olun hayatta İnsana daha çok koyar Kadına el kaldırmak Bence kişinin eZikliqinden Gelir..

gehenna bak sanırım anlatamadım ya da yanlış anladın
ben kadına dayak atmak die bir tartısma ortamının olmaısnın sacmalıqından
yazdım bunları
erkekler kendı aralarında ya da bir mitingde kadınlar ve erkekler polisler kavga ederken konusulmayan İNSANLIK-İNSAN OLMA konusunun sadece kadınlara karsı uygulanan fiziki uygulamalarda dile gelmesi bence yanlış
bu kadınlara dayak atılöasında erkeklerın haklı olduquna dair bi caqrısım yapmış olacak ki sen de " bu ne ya şimdi" demişsin
kimse haklıdır demedim zaten dayak attıqı için

sayqılar + kişisel yorumlara da sayqılı olalım

kadına el kaldıran dedıgınz gıbı aciz bi ınsandr...pskopattır...

Geri