Kadınsı TuhafLıkLar

mr.aLi

Moderatör
Moderatör
Reaction score
0
tuhaf ama gerçek şeyLer

KadınLar, erkekLer gibi değiLLer. ÇeşitLi türden tuhafLıkLarı var… Sizin için onLarı maddeLiyoruz. AkLınızda oLsunLar, bir gün mutLaka işinize yarayacakLar…

AğLamak

Kadınlar ağlamaya ihtiyaç duyarlar. Ancak bu eylemi yalnız başlarına gerçekleştiremezler. Mutlaka onu duyacak biri lazım olur.

SoruLar

Kadınlar cevabı olmayan sorular sorarlar. Bunun sebebi size kendinizi suçlu hissettirme isteğidir.

Konuşmak

Kadınlar konuşmayı severler. Sessizlik onlar için doldurulması gereken bir boşluk gibidir.

ALışveriş

Kadınlar alışveriş yapmayı severler. Alışveriş yaparken tüm dünyayı ele geçirdiklerini düşünebilirler.

PazarLık

Kadınlar pazarlık yapmayı severler. Gerekmese bile pazarlık yapmadan alışveriş ettiklerinde hayal kırıklığına uğrarlar.

Giyim

Kadınların genellikle giyecek bir şeyleri kalmamıştır. Bunu erkekler asla anlayamazlar.

BöcekLer

Kadınlar böceklerden nefret eder ve onlara karşı ittifak yapmak için erkeklere ihtiyaç duyarlar.

TuvaLet

Lokantalarda kadınlar tuvalete birlikte giderler. Böylece dedikodu etme şansı bulurlar.

TeLefon

Kadınlar çalan telefona cevap veremeden duramazlar. İki elleri kanda olsa o telefonu açarlar. Eğer açmıyorlarsa, duymuyorlar demektir.

Ücret

Kadınlar modellik dışında her alanda erkeklerden daha az ücret kazanırlar. Bu erkek patronların olduğu kadar kadın yöneticilerin de ayıbıdır.

Banyo

Bir kadının banyosundaki şeylerin toplam sayısı 500'ü bulabilir. Erkekler o şeylerin farkına bile varmayacaklardır.

SaçLaR

Kadınlar saçlarını yatağa gitmeden önce de tararlar…

Görünüş

Kadınların dürüstçe cevap vermenizi istemeyecekleri tek soru "Nasıl görünüyorum"dur.

Zeka

Dünyanın kaydedilmiş en yüksek iki IQ seviyesi kadınlara aittir.

Çanta

Kadınlar ellerinde birşey taşımadıklarında rahatsız olurlar. Bu nedenle çanta hayati bir öneme sahiptir.

''İyiyim''

Bir kadın "nasılsın" sorusuna, bir miktar düşündükten sonra "iyiyim" diye cevap veriyorsa, ilgi istiyor demektir.

HataLar

Hiçbir kadın herhangi bir konuda hatalı olduğunu hemen kabul etmez. Yeterince ısrar edildikten sonra kabul edenlerin oranı ise yüzde 15'i geçmez.

Koku

Kadınlar güzel kokmadıkları zaman çirkin olduklarını düşünür, güzel kokmayan erkekleri de aynı kurala tabi tutarlar.

Özür DiLemek

Kadınlar hata yapmadıklarından özür de dilemezler.

ÖLçüLeR

Kadınlar her daim beden ölçüleriyle ilgili endişe taşırlar. Bu onların en zayıf noktasıdır.

Dedikodu

Dedikodu bir kadın için yaşamsal öneme sahiptir. Dedikodu yapma hakkı engellenemez…

DoğaL sarışın

Yalnızca ABD'de 14 kadından biri doğal sarışındır.

Sms

Kadınlar SMS almayı, yazmaktan daha çok severler.

TekLif

Kadınların büyük bir bölümü doğallığında akan ilişkilerden hoşlandığını söylese de, çıkma teklifi almayı tercih ederler.

FısıLdamak

Kadınlar, kulaklarına fısıldanarak söylenen şeylere, açıkça söylenenlerden daha çok inanırlar.

Evden aLınmak

Kadınlar onları evlerinden alarak bir yerlere götürmenize ve bunu komşuların izlemesine bayılırlar.

Hatayı kabuL etmek

Kadınlar hatalarını kabul eden erkekleri severler, ancak gereğinden fazla özürdileyen erkeklerin samimiyetinden şüphe ederler.

Araba

Kadınlar hızlı değil, iyi araba kullanan erkekleri severler.

Annen dedi ki

Kadınların "Annen ya da annem dedi ki…" diye başlayan cümlelerinin çoğu aslında kendi düşünceleridir, söz konusu anne bu konuda asla konuşmamış bile olabilir.

FarkındaLık

Kadınlar iki gün üst üste aynı şeyleri giydiğinizi mutlaka fark ederler.

Hemfikir oLmak

Kadınlar, daima kendileriyle hemfikir olan erkeklerle birlikte olmayı tercih etmezler.

ÖnceLik

Kadınlar daima öncelik sıralamanızda birinci olmayı isterler.

ProbLemLer

Bir kadın bir erkeğe problemlerini anlatıyorsa, bilin ki o erkeğe kendisini fethetmesi için bir şans tanıyordur.

SürpriZLer

Kadınlar sürprizleri çok sever, özellikle sevdikleri adamın beklenmedik zamanlarda onları öpmesiyle gurur duyarlar.

FarkındaLık

bu düşünceye katılmamak elde degil :)

tuhaf ama gerçek şeyLer

KadınLar, erkekLer gibi değiLLer. ÇeşitLi türden tuhafLıkLarı var… Sizin için onLarı maddeLiyoruz. AkLınızda oLsunLar, bir gün mutLaka işinize yarayacakLar…

AğLamak

Kadınlar ağlamaya ihtiyaç duyarlar. Ancak bu eylemi yalnız başlarına gerçekleştiremezler. Mutlaka onu duyacak biri lazım olur.

Çok nadir zmanlarda sesli ağlarım .Genelde kimsenın olmadıgı yerlerde ve sessız aglarım.Bazen ıste yada eve gıderken moralım bozuksa çok sessız sakin bır yere gıder ağlar ağlar sonra yuzmu temızler öyle gıderım eve kımsede görmez agladııgmı :))

SoruLar

Kadınlar cevabı olmayan sorular sorarlar. Bunun sebebi size kendinizi suçlu hissettirme isteğidir.

Aslında kadınlar hep cevabı olan sorular sorarlar ama erkeklerın işine gelmeyen cevapları oldugu ıcın cevaplamazlar...:001_tt2:

Konuşmak

Kadınlar konuşmayı severler. Sessizlik onlar için doldurulması gereken bir boşluk gibidir.

bu konu hakkında bırsey dıyemıycem ..cunku çok konusur bazen de sustukca susarım..ama bu bırazxda karsınızdakı kısyle alakalı..karsımdakı kısıyle konuscak seylerım varsa ve anlasabılıyorsam sohbet etmekten zevk alıyorsam oda aynı sekılde hıssedıyorsa neden susayım :))

ALışveriş

Kadınlar alışveriş yapmayı severler. Alışveriş yaparken tüm dünyayı ele geçirdiklerini düşünebilirler.

Alışveriş yapmayı hıc sevmem .Bırsey alacagıjm vakıt...ayakkabı vs....hızlıca bır ton mağaza gezer ılk bakısta begendıgım bır ayakkakbıyı alır gıderım gözume bırsye kestırmezsem denemem de almamda..

saatlerce onu dene bunu dene dolanıp durdum aynı magazada uzun müddet kalmam...
sadece kitapcıya gıttıgım vakıt oradan cıkamam..tek kararsız kaldııgm yer orasıdır..cunku aklım 50 tane kıtapta kalır ama en fazla 2 tane alabılırm..

PazarLık

Kadınlar pazarlık yapmayı severler. Gerekmese bile pazarlık yapmadan alışveriş ettiklerinde hayal kırıklığına uğrarlar.

sevmem..Bazen bir kere söyledıgım olur..ikinciyı tekrar etmem alırım yada almam..
Giyim

Kadınların genellikle giyecek bir şeyleri kalmamıştır. Bunu erkekler asla anlayamazlar.

vala evde bir ton gıysı var yarıdan fazlasınada para vermedım..sağolsun enıstem tekstilci..Bırde arkadasım para vermıyorum gıysıye..değişik değişik gıysı var ama ben aklkıp yıne hergun aynı seylerı gıyıyorum ..benım ıcın önemlı olan rahatlık cunku :))

BöcekLer

Kadınlar böceklerden nefret eder ve onlara karşı ittifak yapmak için erkeklere ihtiyaç duyarlar.

bazen evet bazen hayır

TuvaLet

Lokantalarda kadınlar tuvalete birlikte giderler. Böylece dedikodu etme şansı bulurlar.

Hiçte bilemm :)):001_tt2:

TeLefon

Kadınlar çalan telefona cevap veremeden duramazlar. İki elleri kanda olsa o telefonu açarlar. Eğer açmıyorlarsa, duymuyorlar demektir.

Evet bu doğru
:)) Gercı bazen evde acmadıgım tellerde oluyor bir iki akrabaya hehheh :)
Bazende tanımadııgm nolara acmam.
Ücret

Kadınlar modellik dışında her alanda erkeklerden daha az ücret kazanırlar. Bu erkek patronların olduğu kadar kadın yöneticilerin de ayıbıdır.

evet bu çogu yerde maaalesef öyle...kadınların hakkı yenıyor heryerde oldugu gıbı

Banyo

Bir kadının banyosundaki şeylerin toplam sayısı 500'ü bulabilir. Erkekler o şeylerin farkına bile varmayacaklardır.

Yok artık :))

SaçLaR

Kadınlar saçlarını yatağa gitmeden önce de tararlar…

ben hıc taramam hehe :w00t:
Görünüş

Kadınların dürüstçe cevap vermenizi istemeyecekleri tek soru "Nasıl görünüyorum"dur.

Hiç bu soruyu sormadım sormam

Zeka

Dünyanın kaydedilmiş en yüksek iki IQ seviyesi kadınlara aittir.

Çanta

Kadınlar ellerinde birşey taşımadıklarında rahatsız olurlar. Bu nedenle çanta hayati bir öneme sahiptir.

bazen nefret edıyorum çantadan ama onsuzda olmuyor ıste poff :(

''İyiyim''

Bir kadın "nasılsın" sorusuna, bir miktar düşündükten sonra "iyiyim" diye cevap veriyorsa, ilgi istiyor demektir.

Yorum yok..
Çok sinirli de olabılır
HataLar

Hiçbir kadın herhangi bir konuda hatalı olduğunu hemen kabul etmez. Yeterince ısrar edildikten sonra kabul edenlerin oranı ise yüzde 15'i geçmez.

Genelde etmem çunku genelde haklıyımdır :w00t:

Koku

Kadınlar güzel kokmadıkları zaman çirkin olduklarını düşünür, güzel kokmayan erkekleri de aynı kurala tabi tutarlar.

Kötü kokuyu kim severkı:w00t:

Özür DiLemek

Kadınlar hata yapmadıklarından özür de dilemezler.

hata yaparsam özür dılerım..

ÖLçüLeR

Kadınlar her daim beden ölçüleriyle ilgili endişe taşırlar. Bu onların en zayıf noktasıdır.

evet bu dogru olabılır..
Dedikodu

Dedikodu bir kadın için yaşamsal öneme sahiptir. Dedikodu yapma hakkı engellenemez…

dedıkodu herkes yapıyor az yada cok kabul etsede etmesede ...

DoğaL sarışın

Yalnızca ABD'de 14 kadından biri doğal sarışındır.

Sms

Kadınlar SMS almayı, yazmaktan daha çok severler.

TekLif

Kadınların büyük bir bölümü doğallığında akan ilişkilerden hoşlandığını söylese de, çıkma teklifi almayı tercih ederler.

anlamadım bunu..

FısıLdamak

Kadınlar, kulaklarına fısıldanarak söylenen şeylere, açıkça söylenenlerden daha çok inanırlar.
Ben hıcbıırne ınanmıyorum

Evden aLınmak

Kadınlar onları evlerinden alarak bir yerlere götürmenize ve bunu komşuların izlemesine bayılırlar.

Aksine gıcık kaparım mıletın meraklı meraklı bakmasına

Hatayı kabuL etmek

Kadınlar hatalarını kabul eden erkekleri severler, ancak gereğinden fazla özürdileyen erkeklerin samimiyetinden şüphe ederler.
Aynen öyle...

Araba

Kadınlar hızlı değil, iyi araba kullanan erkekleri severler.

Annen dedi ki

Kadınların "Annen ya da annem dedi ki…" diye başlayan cümlelerinin çoğu aslında kendi düşünceleridir, söz konusu anne bu konuda asla konuşmamış bile olabilir.

hahhah guzeldı :w00t:

FarkındaLık

evet mutlaka :w00t:

Hemfikir oLmak

Kadınlar, daima kendileriyle hemfikir olan erkeklerle birlikte olmayı tercih etmezler.
sanırım öyle oluyor :w00t:

ÖnceLik

Kadınlar daima öncelik sıralamanızda birinci olmayı isterler.
elbettee

ProbLemLer

Bir kadın bir erkeğe problemlerini anlatıyorsa, bilin ki o erkeğe kendisini fethetmesi için bir şans tanıyordur.

saçma ..dostlarıma problemlerımı anlatırım bu gayet normal

SürpriZLer

Kadınlar sürprizleri çok sever, özellikle sevdikleri adamın beklenmedik zamanlarda onları öpmesiyle gurur duyarlar.

Sürprızlerı herkes sever..

Bıla,bıla,bıla Anlıyacağınız gibi asla kapatma ve seslerini kısma düğmeleri yoktur konuşurda,konuşurlar :laugh:

ahmettttttttttttttt:))
:)

Zeynepppp :smile: Ama yalan mı dost ölesiniz yeminle yahu cümlenin en önemli yeri yüklemdir niye zamirlerle coğaltırsınız ki cümleleri : )

Çünkü erkeklerin anlamı kapasitesi az oldugundan sadece yüklemle birşey anlamaları güçtür hehheh

Sözüm meclısten dışarı :))

çok iyi anlatım olmuş :) teşekkürler.. kadınlar hızlı değil iyi araba kullanan erkekleri sever demişsiniz ama aslında kadınların çoğu için önemli olan kullanan değil arabanın kendisidir.

Geri