Kadınlar Ne Duymak İster

Fatih Hoca

Banned
Reaction score
0
Kadınlar ne duymak ister?

Alman yazardan "Eşinizin hoşlanacağı sözler" tüyosu: Gülümsemeni seviyorum.

Kadınlar bunları duymak istiyor

Almanya'nın en çok satan yazarlarından Michaela Merten'in yeni eseri "Günlük İlişki Çılgınlıkları" özellikle erkek okurların ilgisini çekecek. Yeni kitabında yazar Michaela Merten meslektaşı Pierre Frankh ile yaptığı araştırmanın sonunda "Kadınların ilişkide partnerinden en çok duymak istediği sözler" başlığı altında okurlarına kadınlar hakkında bilmek istediklerini ama bugüne kadar öğrenemediklerini sunuyor. "Kadın ve erkek arasında büyük fark olduğunu biliyoruz, fakat bu değişikliğe rağmen günlük ilişki nasıl yürüyebilir" diyen Merten çözüm yolları sunuyor:

* "Sen kilo mu verdin?"

* "Gülümsemeni çok seviyorum"

* "Hayat sensiz çok yalnız"

* "Bu elbise sana çok yakışıyor"

* "Nasıl oluyorsa, sen hep daha genç görünüyorsun"

* "Çok güzel gözlerin var"

* "Yeni saç modelin çok yakışmış"

Bu liste eksik...Kadınlar bu kadar güzel söze razı olsun kolumu keserim....:)

PAylaşım için saol ama işe yaramaz gibime geldi..;)

cidden yaw yalan duymak hoslarına gidiyo

hhgirlse taşındı ......

valla kızları çözebilsek bir mücizeyle karşılaşırız

Bırakya Manitaya Dedik Sen Kilomu Verdin Şişkomuydum dedi baaaam tokat geldi inanmam abi daaa ala iltifat edioz tokat yioz :(:(:(:( İstemiom Yawww:):):)

* "Gülümsemeni çok seviyorum" :clap

Larry' Alıntı:
Bırakya Manitaya Dedik Sen Kilomu Verdin Şişkomuydum dedi baaaam tokat geldi inanmam abi daaa ala iltifat edioz tokat yioz :(:(:(:( İstemiom Yawww:):):)

geçmiş olsun kardeş aynen dediğin gibi bu elbise sana çok yakışıyo dersin dierleri yakışmıyomu der. zor zor kadınları anlamak çok zor

:)

ghan07' Alıntı:
geçmiş olsun kardeş aynen dediğin gibi bu elbise sana çok yakışıyo dersin dierleri yakışmıyomu der. zor zor kadınları anlamak çok zor

ya arkadaşlar anlayamadınız mı hala kızların kafası bir başka çalışıyor. Bak bu olaylardan da belli oluyor. Ama anlamanız gereken bişey var eklemeyi unutmuşlar. Sen Bu lafları söyledikten sonra onların soracağı sorulardan sıyrılmanın bir yolunu bulmayı unutmayın yani sıkıcaksın. Yok aşkım sen zaten çok güzelsin ama bugün daha bir güzel gözüküyorsun gün geçtikce sana aşık oluyorum oyüzden bugün gözüme daha güzel görünüyorsun sanırım sen benim prensesimsin :) gibi....

''ya benimsin ya kara topragın'' :D:D:D:D:D

ben valla hepsine '' sen ii ce şişmanladın'' diyorum deli oluyolar. onları delitmek daha güzel oluyo valla...!

Valla Dogru..Bu sözler bile Yetmez onlara =)

İlla yalanmı söylememiz icabediyor yani kadınlar mutlu olsun diye.Bütün gün evde oturup hamurişi ye ondan sonra lömbür lömbür ol bende sana aman ne güzelsin kilo mu verdin diyim yok öyle yağma.

Kadınlar en çok:sevgilim bak sana tektaş aldım bak hayatım sana ww tosbaa aldım hayatım sana transatlantik aldım sevgülüm sana Avustralya ada-kıtasını aldım vs vs gibi kendilerine birşey alındığını duyunca sevinirler.Bir türlü doymak bilmeyen bir satınlama ve sahip olma hırsları vardır tatmini mümkün değildir çarşıya gider 5 çift ayakkabı alırlar eve geldiklerinde ucuzluktaki 6.çift ayakkabı veya ayakkabıya verdiği için tüm parasını alamadığı trikoda kalır.

tabiki güzel sözler söylemek..

ŤêΧâŠ' Alıntı:
kadınlar kendi hoşlarına gidecek her konuda yalan duymak ister:)
ne kadar zayıfladın yada bugun cok güzelsin gibi:)
bence haklı

seninle evlenmek istiyorum,o istediğin giyisiyi,arabayı,pırlantayı hatta adayı alabilirsin ama o köpeği alamazsın dediğiniz anda ortamın buz kestiğini göreceksiniz.kadınlar ne mi ister;her söylediklerine emme basma tulumba gibi kafa sallamamızı elbette.bunu yaparsanız bir süre sonra lügatlarında hayır diye bi kelimenin olmadığını ve siz Hayır dediğinizde size bön bön baktıklarını,kendilerine gelincede zorla suya sokulup yıkanmı ve kuyruğuna basılmış bir kedi gibi üstünüze geldiğini göreceksiniz...
20070224_1_1172268781_hmpd.jpg

Geri