Kadınlar Ehliyet Almalımı/Almamalımı...

Kadınlar Ehliyet Almalımı...

• Evet Almalı...

Kullanılan: 56 39.4%
  • Hayır Almamalı...

Kullanılan: 36 25.4%
  • Kararsızım...

Kullanılan: 7 4.9%
  • Tabikide Hayır....

Kullanılan: 43 30.3%

• Kullanılan toplam oy
    142
evett bisss daha tikatli sürüyorusss mesela benim alti seneden beri eliyetim varr tek bi sefer ucurumdan ucdum ama ondada suc bende degildi, bisefercikte duvara carpmisdim oda sabahin besiydi uykulu haldeydim duvari farketmemischdim bide yeni eliyet almisdim osamanlar.
evet almali diyorumm

hayııııııııııııııııııır..:durdurun
kesinlikle hayır.
kaputu bu gün yaptırdım.
kırmızıda duruyorum,yokuş yukarı.
önümde bi bayan sürücü :durdurun
radyonun sesini açayım diyorum radyoya bakıyorum. ve birden.
baaam diye bi ses. ablacım sen kalkama,frenede basma. bizim ön tarafa bi makyaj yaptı.
anca 80 ytl ye çıktı yaptığı makyaj.
bi de demezmi ''nasıl oldu bu yav. :saskino kadar niye yaklaştınızki arkaya.. :vur
tüh arkadaşlarla da günümüz vardı. '' :durdurun
ölürmüsün öldürürmüsün...:vur
o yüzden kesinlikle

almamalılar....

Kesinlikle Ne trafige cıksınlar Hatta Gerekiyosa arabanın Önüne bile oturmasınlar:D

bis erkeklerden daha iyi kulaniyos hih tikatli kulaniyos
almamali demeyin yaw
bide tarfigi nasil felc ediormusuk alla alla

Türkiye de kadınlarla erkekler eşit haklara sahiptir böyle saçma sapan bir şeyi tartışmak bazılarımızın geri kalmışlığını gösterir!

evett bisss daha tikatli sürüyorusss mesela benim alti seneden beri eliyetim varr tek bi sefer ucurumdan ucdum ama ondada suc bende degildi, bisefercikte duvara carpmisdim oda sabahin besiydi uykulu haldeydim duvari farketmemischdim bide yeni eliyet almisdim osamanlar.
evet almali diyorumm

:durdurun:durdurun:durdurun

bence kesinlikle alınmalı ve benimde varrrr:biggrin

Açık konuşmak gerekirse Bayanlar Çoğu Kro dan iyi araba sürüyor.O krolardan ehliyetleri alıp bayanlara vermeli.Adam sola dönecek sağ şeritte geziniyor dönme yerine gelince hooop önüne kırıveriyor.Böyle Adamları inip dövesim geliyor.

Tamam almalı ama kullanma yeteneği yokki o yüzden hayır diyorum

alsa ne olur almasa ne olur alsın dikkatli olsun da:D

ќαcαη αѕiќ;2372451' Alıntı:
Bence Erkeklerden Daha Dikkatliler

Dogal Olarak Daha İyi Surduklerını Dusunuyorum

Size hep acemı soforler dek gelmı$

kankam doğru sölüyo saçma geldi anket bana biz bu kadar geri bir toplum değiliz bence tabii ki de almalılar

şu yönden düşünelim

yolda giderken hastalanıp sağa çektiniz ama o kadar hastalandınızki hiçbişey yapacak gücünüz kalmadı yanınızda da sevgiliniz var onda ehliyet yok telefonunuzda çekmiyo orada ne yapacaksınız ölümü beklersiniz herhalde ama ehliyeti olsa vın hastaneye di mi yani? :D :D :D :D :D

tabiki almalı çekemeyenler utansın erkeğide bayanı da kullanabilir çok güzel araba kullanan bayanlarımız da var ben de bigün öyle olucam inşallah:D

alsalar da aynı model kullanıyorlar.almasalar da .. elbette istisnalar var süper kullanan bayanlar ama geneli hata yapmaya meyilli.sadece dikkatlerini beğeniyorum o da bi işe yaramıyo

Kesinlikle almamalılar.. Veya erkeklere göre daha çok eğitilip, daha zorlu sınavlara girmeliler.. Trafikte kendi canlarını yakıyorlar, bizim canımızı da yakmasınlar..

Geri