kadınlar babalarına benzeyen kişilerle beraber olurlar

fare_07

**forum haşeresi**
Altın Üye
Reaction score
0
yapılan araştırmalarda kadınların büyük ölçüde babalarına benzeyen kişilerle birlikte olduklarını göstermiş...

işte birkaç çarpıcı örenk

j.jpg

Ünlü akör Brad Pitt; Angelina Jolie'nin babası Jon Voight'a büyük ölçüde benziyor. Pitt'in bakışları ve mimikleri bile kayınpederini andırıyor.

cxz.jpg

Ünlü oyuncu Jamie Lee Curtis'in evlendiği başarılı aktör Christopher Guest kayınpederi Tony Curtis'e olan büyük benzerliğiyle dikkat çekiyor.

s-1.jpg

Catherine Zeta- Jones da babasına benzeyen bir erkekle hayatını birleştirenlerden. Ünlü aktör Michael Douglas ile kayınpederi Dai Jones arasında büyük bir benzerlik var.

k.jpg

Stella McCartney'e göre eşi Alisdair Willis sadece fiziksel açıdan değil karakter olarak da kayınpederi efsane müzisyen Paul McCartney'e çok benziyor.

Walla babası ile arası pek iyi olmayan bir kızın babasına benzemek sakat bi durum oluo =)

Çok tuhaf gerçekten, acaba bu arastırmanın gerçeklik ölçüsü %de kaç :D

Yuh.... araştırmayı yapan .... element uydurmuş. aranızda annesıne benzeyen yok mu? :D

2 ablam evli .

Birisinin kocası kel .
( babam 54-55 yaşında olmasına karşın saçları hala sık ve eniştemden uzun )

İkinci ablamın kocası genelde top sakal geziyor .
( babam hayatta top sakal bırakmamıştır ve nefret eder )

3. ablam evlensin bakalım ne olcak .
:durdurun

tezin yanlış fare . :durdurun

İlginç....

ya iyide yaşar benim babama hiç benzemiyo yoksa biz bu yüzden mi evlenemiyoruz......

borayla babamın alakası yok görünüş yönünden ama karakteri aynı; zaten bi söz wardır; "ii damat kaynata toprağından olur" die :aşk

inanmicaksiniz ama bunu bana erkek dusmani bi hatun direk soylemisti...muhabbet esnasinda sonunda dayanamayip "sen bu kafayla nasil birini bulmayi dusunuyorsun" demistim, "babam gibi birini" dedi hatun direk:saskin

ya hani belki kız çocukları küçükken bir dönem babalarına psikolajik olarak aşık oluyorlarya ordan yola çıkmışlardır belki.kız çocukları cidden babalarına aşırı bağlı sevgi dolu oluyorlar.belki sevgili olarak sececeklari kişinin babalarına benzemelrini istem dışı olarak isteyebilirler.kendileri bile belki farkında olamayabilirler.mesela benim babam canım babam çok ii niyetli kimsenin bişeyine karışmayan kendi halinde ailesi için herşeyi yoktan vareden birisi.eşimle huyları nerdeyse aynı.tip olarak ama benzemiyorlar.babacım ayrı karizmatik eşim ayrı çekici.eline sağlık fare ,kardeşim benim.

ilginc ıyı bulmussun dai

vayyff harbi ilqinç :saskin tevafuktur belki dicem ama :saskin

Geri