Kadınların SEKS Düşkünlüğü !!

kuzay

Pesimist
Reaction score
0
Kalamazsın Bu Hayatta Bakire ,En Azından Hayat Koy
Kadınların seksi erkeklerden daha fazla düşündüğü ortaya çıktı!

Erkeklerin sekse kadınlardan daha düşkün olduğu konusundaki yaygın inanışı yalanlayan yeni bir araştırma yapıldı.

Internet devi lastminute.com'un 4000 İngiliz üzerinde yaptırdığı ankete göre, kadınlar belki cinsel ilişkiye daha az girmeyi tercih ediyorlar ama bir gün içersinde seksi erkeklerden daha fazla düşünüyor.

Araştırmada çıkan sonuca göre, kadınlar günde 3 saat akıllarından seksi geçirirken bu süre erkeklerde 2.5 saat...

Araştırmayı yapan grubun sözcüsü "Kadınlar, dişi olarak yaradılış gereği seksi düşünmeye erkekten daha yatkın. Ancak kadındaki seçicilik erkekte yok. Kadının daha tutkulu ve duygusal oluşu bu sonucu ortaya çıkarıyor" dedi.

o ingilizlerde yaf gelsınler burada arastırma yapsınlar =) saol bilgi için abey..

Bu Anket İngiliz Kadınların Üzerinde OLsa GErenk =)

Bizim Ülkenin Kadınlarının Düşkün OLduğunu Sanmıyorum =P

Bence doğru,tek oLay onlar beLLi etmio biz isee :durdurun

Evet bencede doğru ama ülkemizde kızlar bunu pek belli etmiyorlar. ama tabi Avrupada durum çok farklı. Orada kızlar bunu hal ve haketleriyle açıkca belli ediyorlar.

erkeğin sexi side mi olurmuş yaw ???

aLLam AdamLarın için güCü yhoq yaptığı Arastırmaya bhaq :)

hadi be ben sapıgım o zaman gece 1 de başlıom düşünmeye sabah 6 yı buluom :)

neymiş erkek 2.5 saat düşünüomuş :D

kızlar abazanlığını bizimki gibi belli etseler bu dünya....ana allah korumus:)

türkıyedede aynı aslında kızlar sekse erkeklerden daha düşkün ama kızlar frenlıyebılıyoo kendını ama erkekler oylemii nerde bır hatun koşşş..... ya verırse dıyo:)

bence doğru değil, 4000 denek böyle bir araştırma için çok az bir sayı, ne belli 4000 deneğin yarısının kaşar olmadığı???

Bu Anket İngiliz Kadınların Üzerinde OLsa GErenk =)

Bizim Ülkenin Kadınlarının Düşkün OLduğunu Sanmıyorum =P

:slap

sen asil bizimkilerden kork:) bu avrupalilar rahat kafalarinda dolasani disari vurabiliyolar boylece tilkilerin hizlari tehlikeli noktalara ulasmiyor. bizdekiler oyle degil tilkiler iceride jet hiziyla kosturuyor:D

yaw, kardesim bunlar bos isler :D kisiye göre degisirir yani.... ben 24 saat uyudugumu dusunsem, bak seksi hic dusunmemis olurum. kafam rahat :D:D:D:D
buralar soguk, soguktan, baska bisey dusunemiyorum :D

2,5 saat. gun olur o kadar bilem olmaz gun olur, 5 katlarim :D
neyse saka maka bi yana ama
arastirma guzel
ellerine saglik

burası ıngıltere degıl..
ordakı salaklar 4000 kadında denemısler sora mılyonlarca kadına mı mal etmısler olayı..
bu ıngılızlerın beynının oldugundan suphem var gercekten...
bır turk dunyaya bedeldır gelsınler bı turkte arastırma yapsınlar:D

Geri