..::Kadınların Süslenmesi 2 YIL !!::..

~PRENSES~

Romantizmin Delisi
Reaction score
0
Yapılan araştırmalara göre, kadınların ortalama 2 yılı hazırlanmakla geçiyor

Bir yere giderken eşlerini saatlerce beklemekten yakınan erkekler haklı çıktı! Çünkü araştırmalara göre, kadınların ortalama 2 yılı hazırlanmakla geçiyor. Kadınlar dışarı çıkmak için hazırlanırken; banyo, yüz temizliği, makyaj, saç tarama ve ne giyeceğini düşünmeyi kesinlikle ihmal etmiyor.

Kadınlar günde 30 dakikalarını en çok yüz temizliği ile makyaja ayırıyor. Giyinmek 26 dakika, saçlarını yapmak 24 dakika ve banyo ise günde 10 dakikalarını alıyor. Kadınların 1 günde 90 dakikalarını hazırlanmaya harcamaları, ortalama ömürlerinden 2 yıl geçmesine neden oluyor.

Erkekler ise, banyoya 5, traş olmaya 3 ve giyinmeye ise sadece 10 dakikalarını ayırıyor. Bu da erkeklerin hayatlarında 8 aylarını hazırlanmakla geçirmelerine neden oluyor.

bakın işte kadınların ne kadar süslenmek meraklısı olduğu tekrar ortaya çıktı hemde prenses tarafından :D bi yere gideceğiniz zaman kız olarak kim varsa 1 saat önceden haber vermeniz gerektiğinide ortaya çıkardı.En güzeli doğal olmaktır sonradan kazanılan güzellik benim için pek bir şey ifade etmez

haUAHhahA :D

2 sene mi :eek: ne 2 senesi yaa :D en az 5 sene :ter:

bencede bı yalnışlık var, kendımı dusunursem ıkı yıldan fazla olmalı :D

YOoo ben 5 dkkda HaziriMm:angel:

dermisiMmm :D

2yıldan daha fazla olduguna eminim :)

Bi kere aşkım senin kesin 5 seneyi bulur seni ne kadar beklediğimi unutun mu:D

AA ama aşkım o makyajdan değil trafik yüzündendi mucuxxx :D

bekleten kızla işim olmas :):):) bekleyenle olur ehehehe :D

Evet oda vardı demi Erkek lerin Yüzde kaçı unutkandır acaba :p

Diğerlerini bilmem ama aşkım sende var biraz :D

walla benim o kadar sürmes :) erkek ar.ımdan bile önce hazırlanırım

çok çok çok doğru wallla
,:D

bu yüzden :D kızlarlar çıkmadan 5 saat önce haber vereceksin :D anca hazırlanıyorlar

ömrünüzün 2 yılı gidiyo :) 2 yılda dünya değişir be :)

Geri