Makyajsız daha hoş görünüyorsun. ( bunları dedıgımde aldıgım cewaplar: hayır sen benı kıskandıgın ıcın bunları soluyorsun )
Sen yat, çayı ben demlerim. ( ewt bu tarz cumleler oldukca etkılı katılıyorum

)
Seninle uyanmak neredeyse seninle uyumak kadar güzel. ( daha kısmet olmadı ılerde bır gun ınsallah )
Annemden daha güzel yemek pişiriyorsun. ( yalancı )
Anneni bugün davet edelim. Onu çok özledim. ( tabi tabi gelsın ıkımızınde kafasını kırsın dimi )
Seninle geçirdiğim bir gece şampiyonlar ligindeki yedi güne eşdeğer. ( boyle bır cumle kurdugumda kesınlıkle anlamayacak )
Sen dinlen. Bugün çocuklarla ben ilgilenirim. ( daha kısmet olmadı ılerde bır gun ınsallah )
Bu sen misin, yoksa güneş mi doğdu? ( bu cumle sonunda kesınlıkle bır opucugu hak edıyorsunuz )
9.5 dakika daha zamanımız var mı? ( HAYIR gitmem gerek )
Bugün senin için tüm randevularımı iptal ediyorum. Seninle güzel bir tatil yapalım. ( ama anneme su saatte eve gelecegıme söz verdım )
Eşinize olan sevginizi, yine de bir hediyeyle pekiştirmek istiyorsanız, sizin işinize yaramayacak bir hediye almaya özen gösterin. Örneğin ona bir kalem takımı yerine kıyafet çeki verebilirsiniz. Karşı cinsin sevgisini kazanmak için bunları yapmaya çalışın:
Onun sadece güzel değil aynı zamanda akıllı olduğunu sık sık tekrarlayın. ( ewt bu tarz cumleler oldukca etkılı )
Hasta olduğunda ona daha fazla ilgi gösterin. ( zaten gostermezsen yapmadıklarını bırakmıyorlar )
Geç kalacağınız zaman mutlaka telefon edin. ( keske oda telefon etse )
İyi ya da kötü eski ilişkilerinizi örnek olarak göstermeyin. ( kesınlıkle kacının bu tarz orneklerden sonucu buyuk bır kavga )
Ne yapması gerektiğini söylemeyin. ( solesen nie karısıyorsun oluyor solemesen nıe solemedın dıe cıkısıyor arada kalıyorsun )
Arada sırada kahvaltıyı hazırlayın. ( hep dıyor ama hıc yapmadım )
Asla dağınık olmayın. Banyoyu temiz bırakın. ( banyo konusunda yorum yok ama ben dagınık olmazsam aradakı tatlı atısmaları nerde yapacagım dagınıklık iyidir

)