kadınları mutlu eden şey 13-18 cm

Madness

Banned
Reaction score
0
Kadınları ne mutlu eder :D

4kvwd50.jpg

52d4tg7.jpg

66t43lc.gif

6as8old.jpg

54jrbx2.jpg

siz ne sandınız arkadaşlar :):):):)

:eek:ha hehehe para da lazım ama kadınları ne yapsan mutlu edemezsin.. :durdurun bir süre sonra başlar gene dırdıra :saskin :biggrin

paranın mutlu edemedigi kadınlarda var ama onları hesaba katmadınız sanırım
para tek basına mutlu etmez parayı veren elde mutlu etmeyi bilmeli benim basımda bir deli var parası cok ama aklı yok onnu gibilerini napmalı miadı doldu diye cöpe mi atmalı

Hhahahahahaha GErçekten BAzı Bayanları Mutlu Eden ŞEy Bu Ama Üstüne Basarak Sölüyorum Bazı Bayanları Anca Bunla Mutlu Edersin..

Eline Saglık..

ilk başta başka bir şey sannettim ama gerçekten güzel olmuş

sen bayanları hiç tanımamışsın,hem de hiç:hadiordan

yanılıyorsun kardeşim 13 değil onüçmilyon hatta milyar doları euroyu ytl yi versen yinede bi kusurunu bulurlar :D şaka değil gerçek

Evet genelleme yapılmasaydı daha iyi olurdu :) Ama istisnalar da az

:eek:ha hehehe para da lazım ama kadınları ne yapsan mutlu edemezsin.. :durdurun bir süre sonra başlar gene dırdıra :saskin :biggrin

aynen katılıyorum dostum, hele yanılıp şaşırıp çocuk ve kadınla bir de alış verişe gittiysen o gün adama verilecek en güzel hediye; (gününün içine edildiği için) tuvalet kağıdı...

kadın erkekle yada parayla alakası yok aslında insanların kalitesiyle alakası var. daha geniş manada "kadınlar parayı severler, yada paradan başka birşey mutlu edemez" tarzında genellemeler kadınları dolayısıyla tüm insanlığı kalitesiz göstermektir. tabiki parayı seven insanlar olacaktır hatta paradan başka birşey mutlu etmeyecek insanlar da olacaktır ama bu genel geçer kabul edilemez, gösterilemez, ima bile edilemez. ben bu başlığı protesto ederim.

buradan yetkililere sesleniyorum maden teşekkür butonu var beğenmediklerimiz yada rahatsızlık verenler içinde kınama yada protesto gibi bir butonda olması gerekir. forumun kalitesini artıracağı görüşündeyim.

Geri