...::: Kadın Sünneti (AçıkLamaLı) & Irkçı GüLümsemeLer & Aşkta Acı Son !!! :::...

Herşeyi bil de yapma.
Bilgi güçtür.
Ancak fotoğraflar linke gizlenebilirdi.
Bu işin yapıldığı coğrafyada doğmuş olmaları onların kabahati değil. Bize akıl, mantık dışı gelenler onlara manevi bir haz verio olabilir. Bizde de erkeklerin sünnetine batı nasıl bakıyor acaba?
tşklr.

Allah oradaki kadınlara yardım etsin böyle bir acıya işkenceye dayanılmazzz...!

Herşeyi bil de yapma.
Bilgi güçtür.
Ancak fotoğraflar linke gizlenebilirdi.
Bu işin yapıldığı coğrafyada doğmuş olmaları onların kabahati değil. Bize akıl, mantık dışı gelenler onlara manevi bir haz verio olabilir. Bizde de erkeklerin sünnetine batı nasıl bakıyor acaba?
tşklr.

Millet manevi haz alacak diye oradaki kadınların bu acıyı çekmelerinin neresini savunuyorsun anlamıyorum.
Erkeklerin sünneti de olmamalı bence fakat İslam dinine mensup her erkek sünnet olmak zorunda yani bunu engelleyemeyiz öte yandan ben hiç bir din kitabında kadınlar sünnet olmalı ya da olur diye bir ayet duymadım lütfen böyle şeyleri manevi haz vs diye adlandırıp kötülüğü kapatmaya çalışmayalımm!
Belki de oradaki kadınların yardımımıza ihtiyacı var

konuyu okuyarak mı yorum yapıyorsunuz yoksa sadece resimlere bakarak mı kimi yorumlardan bunu anlamak mümkün değil gerçekten. erkek sünnetiyle kadın sünnetini aynı kefeye koyanlar bile olmuş inanılacak gibi değil.

erkeklere uygulanan sünnet sadece inançlar çerçevesinde yapılmıyor. bazı durumlarda batı ülkelerinde de gerçekleştirilen bir uygulama. bebeklikten meydana gelen bir rahatsızlığın giderilmesini sağlamak için de uygulanıyor.

kadın sünnetine gelince... bu sadece kadınların annelik görevlerini yerine getirmesini kadın olarak hiç bir şekilde haz duymamasını sağlamak amacıyla erkek egosunun ürettiği ardından gelenek olarak devam etirilen saçma bir uygulamadan başka bir şey değil. üstelik bu yapılan uygulama nedeniyle kadının sağlığı da olumsuz yönde etkilenebiliyor. ama erkek egosu tatmin olacak ya sorun değil :eek:ut:

Geri