Kadın oLSaydın?

Mayhoş

mayhoş
Reaction score
0
Evet biLiyorum garip ßir soru oLacak. :p
Eee ßakmayın öyLe merak ettim :)
Siz erkekler kadın oLsaydınız eğer yapacakLarınız ve yapmayacakLarınız ne oLurdu?

ßayanlarda cevap vereßiLir :) imkansız ßir şey ama oLmak mümkünmü onuda biLmiyorum erkek oLsaydınız eğer neleri yapıp veya yapmazdınız?
ßen sıralamıyorum çünkü Sayfalar yetmez
Hadi ßakalım :D

Öncelikle Allah Göstermesin

Sonralıkla ;)
Erkeklerin işine burnumu sokmazdım, Politikadan uzak dururdum, ehliyet almazdım, aşk-ı memnu,hanımın çiftliği, sinekli bakkal b.k püsür gibi diziler yerine bilgi yarışmaları izlerdim. Sadece eş/sevglim için süslenirdim :melek

Sonralıkla ;)
Erkeklerin işine burnumu sokmazdım, Politikadan uzak dururdum, ehliyet almazdım, aşk-ı memnu,hanımın çiftliği, sinekli bakkal b.k püsür gibi diziler yerine bilgi yarışmaları izlerdim. Sadece eş/sevglim için süslenirdim :melek

aynen katılıroum :)

Hıı ilginç soru nerden aklına esti acaba =) Ben kız olsaydım ııı yav kız olmadıkki hiç bilemicem şimdi :)

bol bol magazalara gider kocamin paralarini harcardim:biggrin:

Çok bıdı bıdı etmezdim, herşeye trip atmazdım, daha iyi bir anlayış gösterirdim :) :)

ARkadaşlar size birşey söyliyeyimmi, bu Sizin kız olursanız yapacaklarınız değil bence =) bunlar kızlardan bekledikleriniz ve istekleriniz oluyor =)

biraz da olsa erkekler gibi düşünmeye çalışır erkekler için önemsiz olan şeyleri büyütmezdim:p

İyi ki erkeğim! :)

Kız olsaydım AVON'dan ve onun türü şeylerden hiç ürün almazdım sevgilimi borca sokmazdım!!

kız olsam ilk sana ... neyse boşver. :)

kiz olsaydim intihar ederdim bosuna oksijen tuketimi yapmazdim saka saka bilmiyorum valla bi suru gereksiz eylemler yapardim

Sonralıkla ;)

Tam BenLik :utan

Kadın olmak gerçekten zor ....
Allahım beni neden erkek yaratmadın diye bolca içerlenirdim heralde :D

KıZ olsaydım(ki iyiki değilim) evlilik programlarına çıkar Esra - Ceyda Ersoy kardeşlere benzemeye çalışırdım.kolay para kazanıolar :p

bende tersine cevap veriyim bari

erkek olsaydim:

aklim hep seyimde olmazdi (özür dilerim ama öyle)
kadinlarin sürüsü hakkinda düsünecegime daha yararli seylerle ugrasirdim
tek hobim futboldan ibaret olmazdi
anneminde bir kadin oldugunu unutmazdim

bende tersine cevap veriyim bari

erkek olsaydim:

aklim hep seyimde olmazdi (özür dilerim ama öyle)
kadinlarin sürüsü hakkinda düsünecegime daha yararli seylerle ugrasirdim
tek hobim futboldan ibaret olmazdi
anneminde bir kadin oldugunu unutmazdim

Kabataslak düşünürdüm herşeyi
Sonra sokak ortasında oramı buramı kaşırdım (çünkü utanılacak bişiy yokmuş gibi davranıolar utanılacak birşey yok demek ki :p)
HuqqqqSlopss die ortalıga tükürürdüm
saçlarımı elektrik çarpmış gibi dik dik yapmazdım
faul uzatırdım kesin :D
hep subay traşı olurdum :D
daha bi sürü şey var
Neyseki kızlar hakkında pek şikayet yok :p

ben bayan olsam 3 tane yalak mesaja düşüvermezdim.Kendime iltifat ettirmek için faceboka fotoğraflarımı vermezdim.Güzel zaten güzeldir.Kimsenin teyit etmesi gerekmez.Türkçemi düzgün kullanmak için çaba sarf ederdim.Abartısız ama bakımlı olurdum.İnternete pek düşkün olmazdım.Anneme yardım ederdim ev işlerinde.Sokaklarda fink atmazdım.Güzel giyinirdim.Kendime has bi tarz yaratırdım. öyle işte :D

Geri