Kadın erkekten üç kat fazla konuşuyor

1001Design

330i ///M3 Design
Reaction score
0
Kadınların erkeklerden daha fazla konuştuğu bilimsel olarak ispatlandı.

w8rvxy.jpg

California Üniversitesi’nde yapılan bir araştırmaya göre, bir kadın günde ortalama 20 bin kelime kullanıyor. Erkeklerde ise bu sayı sadece 7 bin.

Araştırmayı yürütün psikiyatrist Luan Brizendine, “Bir kadın konuşmak için erkeğe oranla çok daha fazla beyin hücresini harekete geçiriyor. Duygularını ifade etmek için istekli olurken, erkekler duygularını aktarmamayı tercih ediyor. Erkeklerin beyni daha çok seks üzerine düşünmeye odaklı. Bir erkek 52 saniyede bir seks düşünürken, kadında bu günde bir kereye kadar düşebiliyor”

:hhmanD

bizi sizden ayıran en güzel özellik duygularımızı paylaşmamız

sizin konuştuğunuz 7000 lik kelimelerdeki konu da maç ve seks

ke9bnp.gif

bilmeyen yoktur elbet :D bu kusdan hangisi disi sizce :D

bizi sizden ayıran en güzel özellik duygularımızı paylaşmamız

sizin konuştuğunuz 7000 lik kelimelerdeki konu da maç ve seks

En azından saçma ve dedikodu tarzı şeyler üretmiyoruz boş konuşan daima kadındır bu yönünüz yeterde artar bile çeneden ölen erkekler bile var ..

dedikodu konusunda 2 tarafta eşit bence

erkeklerde dedikodu yapmayı seviyor bu insanın doğasında olan bişey merak

dedikodu konusunda 2 tarafta eşit bence

erkeklerde dedikodu yapmayı seviyor bu insanın doğasında olan bişey merak

ya anlamadığım bilimsel olarak kanıtlanmış :D siz daha neyin yorumunu yapıosunuz :D cevap vermedede 1 numarasınız :D buda kanıtlanmış olucak birazdan :D

bu bilimsel araştırmayı türkiye de yapsınlar da görsünler kim daha fazla konuşuyo

ben bilmem beyim bilir mantığı yaygın bi ülke olduğumuzdan

hıhı katılıorum türkiyenin kadınlarında yok bi diğer ülkelerdekilerde var :D ne mantık be :D

Ben kadınLarın erkekLerden daha fazLa dışa dönük oLduğunu düşünüyorum.BeLki bu nedenLedir fazLa konuşmaLarı
Aysun Kayacı gibi konuşmadıkLarı sürece çeneLerinin düşük oLmasında sorun yok.=)

beLki konuşmaya programLanmışLardır :durdurun

eLLerine sağLık kuzen

abii erkeklerde bir o kadar sex düşünüyorlarrr .....

valla türküyede yapsalar bu arastırmayı cok farklı bir sonuc cıkar bence...

Geri