Kadın Beyni Mizaha Daha Yatkın

ibrahimxxx' Alıntı:
dostum kendi adına konuş kendini bi **k zannediyosun ama deilsin kendi adına konuş bundan sonra dostum

ha ha haaa haklısın pasaklı bayanların espiri anlayışı daha yüksek : )

bu arada ben kendimi bi **k zannetmiyorum degilsin demene gerek yok ; )

Bence arkadaşım mecazlama yapmış ibrahimxxx (inşallah ben sazanlık yapmıorumdur

yani mecazlama yapıyorum diye parentez açacak durumda değilim di mi ?
neyse ben en iyisi ders çalışmaya devam edeyim : )

yab yabma diyemezsin dostum bende bazı yerlerde bu sözü kullanınca uayrılırım burda argo yok ikaz ediliriz o zaman bende hep sonuna mecaz anlamda dedim diyim ama neyse kapıyalım konuyuu

her konumda gerginlik olmak zorundami :D

neyse iste oyle mizah konusunda sislerden da iyimisiz o kadar :p

ABD li bilim adamları(kadınları mı acaba ? :D ) iyi sallamış ama kalede hayrettin yok artık yemez :D

Bu arada İbrahimxxx kardeşim insanlara az önce hitab ettiğin şekilde hiç hoşuma gitmedi haberin olsun..:mad: kimseye o şekilde konuşamazsın.Sonuçta burası bir paylaşım platformudur.Sözlerini beğenmiyor olabilirsin ama yaptığın çok yalnış...

arkadaslar burası turkıye yapılan arastırma abd de.. Türkiyede ki kadınların mızah anlayısı berbat otesi... bu arada algılamakla uretmek cok ayrı seylerdır.. onemlı olan uretıcı tarafta olmaktır....

biraz gerginlik kokusu geliyor burnuma:)

Arkadaşlarım, canım sevgili arkadaşlarım genelleme yapmak nie bu kadar takıntı haline geldi sizde??

valla benim bildiğim %80 civarında bir oranın canı isterse yapmayacağı şey yok...
araba konusunda biraz hak vermek lazım kadınlar erkekler kadar soğukkanlı değil ve hane başına 2 araç düşen ülkemizde trafik yoğunluğunu ve stresini unutmamak lazım...

Arkadasin verdigi resim ornegi cok guzel bir resim bende gormustum , benzinciden daha pompayi cikarmadan gaza basiyor kadin ve kopan pompayla beraber sürmeye devam ediyor , tabi kadinlar mizaha daha yatkin yoksa biz nasi gülücez :)

Geri