Kadının kafasına bile tahammül yok!

biz en azından eşimizi arkadan yürütüyorsakda ona sadığız
sizin gibi yanımızda gösterip hergün başka biriyle olmuyoruz

genelleme yapma şimdi hergün başka biriyle olmuyosan bu doğru olandır ama sen gördün mü bu taraflar da 3 eşli koca..

5x1i6f.jpg

Kadının Kafasını ben koydum Gitti
:durdurun

rebeka, huzur evi dediğin yere birini almak için dünyanın parasını malını mülkünü isterler. Huzur evidir sonuçta. Tamam yanlıştır. Lakin her zaman bir anne evlatlarının yanında sığıntı olmak istemez.

Doğu ile batının kadın değerini verdiğin disco bar örneklemez.

Doğudaki kadına verilen önemden bahsedeyim sana, 9. çocuk kucağında, 10. çocuk karnındadır. Bu sex objesi anlamına gelmez mi?

Daha neler neler, kondomu burnuna takanlar ne kadar, kime değer verecekler. Çorap kullananlardan hiç bahsetmeyeceğim.

Kadın sex ve tarla için değildir.

Albayrak, dinimiz kadınlarımıza yeteri kadar Değer vermiştir... Zaten cahiliyettende kurtaran dinimiz değilmidir...

Doğu Anadoluya gelince... Davetiyedeki isim hakkı yöreye göre değişir.. Bundan iki hafta önce İstanbuldan elimize davetiye geldi... Sadece Gelin ve Damatın adının yazıldığı şatafatlı bir davetiye...

Kadınlarımız ezilmiyormu eziliyor...

Eşler tarafından dayak, şiddet görmüyorlarmı...

Araştırmalara bak bakalım mezuniyet durumlarına göre kadınlar kim tarafından daha çok şidddete maruz kalıyor...

Bir DOĞU dur diye tutturulmuş gidiyor...

Gelin bakalım doğuya, kaş defa gelip gördünüz...

Bir bakın... 8-10 çocuk diyorsun eskiden kalmadır o.. Şimdi insanların gözü açıldı... Şimdi artık yapabilcekleri kadar çocuk yapıyorlar..

Neden Doğuda eskiden çok çocuk yapıyorlar 10-15 kardeş olanlar var diye sordunmu hiç kendine...

Ben sana söylüyeyim..
Eğitim durumları sıfır olup CAHİLLİĞİNDEN...
Neslim sürüp genişlesin zihniyetinden kaynaklanıyor...
Rızkı veren Allah'tır...olsunda büyük fikrinden
Sadık amenna Rızkın Allah'tan geldiğini her müslüman iyi bilir ama zorluk içersinde değil...
Meslek sahibi olduktan sonra, paranın eskisi gibi rahat kazanılmadığından şimdi yapamıyorlar...

Eğitim durumları 10 kardeş olan çocuklarda yavaş yavaş gerçeği görmeye bşaladırlar...

Anlıyacağınız hayat eskisi gibi değil....

VE SON SÖZ OLARKA DOĞU İNSANI HERŞEYİYLE ANNESİNE KADININA BATI TARAFINDAKİ İNSANLARDAN DAHA ÇOK SAHİP ÇIKAR...

buna gözlerimle sahit olduğum içindir...

hepsi yurt dışında eğitim görüyor enteresan

Albayrak, dinimiz kadınlarımıza yeteri kadar Değer vermiştir... Zaten cahiliyettende kurtaran dinimiz değilmidir...

Doğu Anadoluya gelince... Davetiyedeki isim hakkı yöreye göre değişir.. Bundan iki hafta önce İstanbuldan elimize davetiye geldi... Sadece Gelin ve Damatın adının yazıldığı şatafatlı bir davetiye...

Araştırmalara bak bakalım mezuniyet durumlarına göre kadınlar kim tarafından daha çok şidddete maruz kalıyor...

Bir bakın... 8-10 çocuk diyorsun eskiden kalmadır o.. Şimdi insanların gözü açıldı... Şimdi artık yapabilcekleri kadar çocuk yapıyorlar..

Neden Doğuda eskiden çok çocuk yapıyorlar 10-15 kardeş olanlar var diye sordunmu hiç kendine...

Ben sana söylüyeyim..
Sadık amenna Rızkın Allah'tan geldiğini her müslüman iyi bilir ama zorluk içersinde değil...
Meslek sahibi olduktan sonra, paranın eskisi gibi rahat kazanılmadığından şimdi yapamıyorlar...

Eğitim durumları 10 kardeş olan çocuklarda yavaş yavaş gerçeği görmeye bşaladırlar...

VE SON SÖZ OLARKA DOĞU İNSANI HERŞEYİYLE ANNESİNE KADININA BATI TARAFINDAKİ İNSANLARDAN DAHA ÇOK SAHİP ÇIKAR...

bn doğuya geldim insanların kadınlara bakış tarzınıda dawranışınıda gördüm ama hiç kimseyi yada doğu we batıyı karşılaştırmıorm senin yaptıın gibi sen böle diipde bnim sewgilime kadınıma anneme daha az sahip çktıımı sölüosan ben buna karşı çkarım. we derimki benden daha ii dawranan adam warsa doğuda çksn karşma. bunun kıyaslamasını yapamazsn. zamanında gencecik kızlar orda babasının istedii kişiyle ewlenmiomydu bumuydu onnarın hakettii değer saygı we sewgi aşkn olmadıı bi yerde sewgi we saygıyı nasıl sölersinki. bence batıyı yarglarken medeniyeti biraz göz önüne al burda herkes yaşam tarzı nasılsa öle yaşıyo bunun size bi zararı yok eer bunu kaldramıosanz bu kendi sorununuz ama biri doğuda sawunmasız kadınlara zarar weriosa bu rahat içinde yaşayan bu ülkedeki herkesin sorunudur

Ben sana söylüyeyim..

nasıl bir sahip çıkmadır bu

başlık parası alınmadan kız vermemek
10 yaşında imam nikahı ile kız vermek
berdel yapmak
mirasa ortak etmemek
eve kapatmak
elini yüzünü örtü altına saklamak

bunlar mıdır? kadına saygı

yoksa erkeğin korkusu mudur?
kızın gözünün açılıp

sevdiği erkeğe gitmesi
mirastan pay istemesi

bumudur erkeklik
bu mudur korkaklık

önemsiz bir habere 46 yorum yapılmış nedense sanırım karşı çıkmaların gazetenin vakit olmasından kaynaklanıyor.
sorunumuz vakit gazetesiyle değil yanlışla ilgili diyenler bana cumhuriyet gazetesinin bir pkklının ölüm ilanının niye sadece 5 yorum aldığını açıklasın.
vakitin reklam resmi cumhuriyetin pkklıyı savunmasından 9 kat daha önemliymiş.ondan sonra birde soruyorsunuz niye pkk bitirilemiyor diye:eek:

albayrak kardeşim 2 kelamda cumhuriyetin pkklının ölüm ilanını yayınlamasıyla etsen

biz en azından eşimizi arkadan yürütüyorsakda ona sadığız
sizin gibi yanımızda gösterip hergün başka biriyle olmuyoruz

Yahu çelişkeler içinde boğulacan be kardeşim. Değer veriyoruz diyorsun neden arkadan yürütüyorsun.

Kimin kime sadık olduğunu sen bilemezsin. Sizin baskı ile sadık olduğunuz insanları biz batıya kaçarken görüyoruz nedense...

Dinimiz kadını korur, korumamızı söyler. Sen böyle söylersin ben böyle söylerim. Lakin sitede de olan alimlere ne demeli. Saptıranlar.

rebeka, yukarıdaki söylediğim senin içindir de... Böyle bir tartılandırma yapamazsın. Bununla birlikte kadınlara baskı, eğitim seviyesi ne olursa devam ediyor.

Meseleyi batıya doğuya çevirmenin anlamı yok. Biz her yerde kadına değer verilmesi gerektiğini söylüyoruz. Değer vermekte, sadıklık, dürüstlük, iyilik değildir.

önemsiz bir habere 46 yorum yapılmış nedense sanırım karşı çıkmaların gazetenin vakit olmasından kaynaklanıyor.
sorunumuz vakit gazetesiyle değil yanlışla ilgili diyenler bana cumhuriyet gazetesinin bir pkklının ölüm ilanının niye sadece 5 yorum aldığını açıklasın.
vakitin reklam resmi cumhuriyetin pkklıyı savunmasından 9 kat daha önemliymiş.ondan sonra birde soruyorsunuz niye pkk bitirilemiyor diye:eek:

albayrak kardeşim 2 kelamda cumhuriyetin pkklının ölüm ilanını yayınlamasıyla etsen

Sırf bunu söylemek için mi clon üye oldun?
:goz:

Doğudaki kadının cahilliğinden bahsetmişsiniz.

Doğudaki erkek bile cahilken kadın nasıl olmasın.

Çok çocuk yapmayı yine Allah'a bağlamışsınız.

Bir doktor tanıdıığımın başından geçip bana hayretler içindde anlattığı olay...

25 yaşında 8. çocuğuna hamile olan kadının

Kızım senin bünyene yazık değil mi diyen tanıdığıma verdiği cevap

"Biz şimdi azlığız. Hele sizi bi geçelim o zaman çocuk yapmayız."

Kürtçe şivesini yazamadım. Mantıkları bu.. Sakın o öyle diye diğerlerini aynı kefeye koyma demeyin bana...

Zira 3 yaşındaki enciğin bile "biji serok ..." diye slogan attığını gördüm. İstanbul"da yani Batman falan değil.

Sakın bunları öğretmensizliğe vs bağlamayın.

Çünkü o öldürüldü dediğimiz 30000 kişinin 20000 kadarı teröristken 3000 kadarı da doktor ve öğretmen gibi memurlarımızdır. Terör baskınlarında öldürülmüştür. Öldürenler o anda teröristken 1 saat sonra aynı köyün köylüsü olmuşlardır....

Yani?

Sen öğretmen göndermişsin...

Yani?

Senin öğretmenin görev aşkıyla gitmiş...

E daha ne diyeyim. Adam canından olmuş...

Sonra ekonomik sebepler?

Hadi oradan. Türkiye'nin kişi başına gelirde en yoksul şehri? Yozgat... Neden ayaklanmıyorlar?

Bir düğünde cebindeki dolarları havaya atıp bitince o attığı dolarları toplayanlardan tekrar TL ile satın alıp havaya atanlar BATMAN'ın petrol ağaları değil mi?

Aynı düğünde takılan 40 küsür kilo altından dolayı maymunumsu şekilde yürüyen o BATMAN'ın petrol ağalarının gelinleri değil mi?

Eee? Sadece BATMAN'mı? Geçeceksiniz bu ayakları...

Gelelim asıl mevzuya...

Kafa yokki bunlarda...

Olsa koydururdu...

Ama

KAFA YOK... dolayısı ile hiç şaşırmadım...

Geri