El neden var o zaman? :clap
Sizin için neyin değeri var ona bir karar ver.
3 harika teori, söylediklerinize önce kendinizi inandırmanızı isterim.
söylediğim teori değil gerçek senin gibi teori yazmıyorum gerçekleri yazıyorum ben önce bir araştır bakalım ondan sonra konuş teorimi gerçekmi
tarikatlar aşalıo demedim zaten ben sadece tarikatları sawnmayın dedim
ayrca kimse kadını zorla cinselliğini kullanarak o gazeteye telewizyona çkartmıo parasını werio birileride parasını alıo sende bunu aşağılamak olarak bize sölüosnki bu arada o kadın çoktan parasını yemiş oluo bile.
demek istediğim eğer biz millet olarak değer wermemiz gereken şeylere we kişilere wermessek o değeri özellikle kadınlarımıza her daim erkeinin arkasnda duran en ii arkdş olan inanlmaz fikirleri olan kişilere değer wermessek zaten sonumz kötü ama artık doğudaki bu cahilliğide kaldrmak lazım seçme we seçilme hakkı çoktan geldi Türkiyeye ama farknda diiller galiba doğudakiler. kimse yannş annamasın beni doğuya taş falan atmıorm sadece birazda kendimi suçluorm istanbul tarafı bu kadar gelişmişken neden doğuyuda geliştiremiorz die hala bu cahillikleri yaşarlarken nası biz bu kadar rahat konuşabiliorz die
yani para verirsen ne yaparsan yap bu aşağılama olmuyor öylemi yanlış mı anladım