Kadının kafasına bile tahammül yok!

El neden var o zaman? :clap

Sizin için neyin değeri var ona bir karar ver.

3 harika teori, söylediklerinize önce kendinizi inandırmanızı isterim.

söylediğim teori değil gerçek senin gibi teori yazmıyorum gerçekleri yazıyorum ben önce bir araştır bakalım ondan sonra konuş teorimi gerçekmi

tarikatlar aşalıo demedim zaten ben sadece tarikatları sawnmayın dedim

ayrca kimse kadını zorla cinselliğini kullanarak o gazeteye telewizyona çkartmıo parasını werio birileride parasını alıo sende bunu aşağılamak olarak bize sölüosnki bu arada o kadın çoktan parasını yemiş oluo bile.

demek istediğim eğer biz millet olarak değer wermemiz gereken şeylere we kişilere wermessek o değeri özellikle kadınlarımıza her daim erkeinin arkasnda duran en ii arkdş olan inanlmaz fikirleri olan kişilere değer wermessek zaten sonumz kötü ama artık doğudaki bu cahilliğide kaldrmak lazım seçme we seçilme hakkı çoktan geldi Türkiyeye ama farknda diiller galiba doğudakiler. kimse yannş annamasın beni doğuya taş falan atmıorm sadece birazda kendimi suçluorm istanbul tarafı bu kadar gelişmişken neden doğuyuda geliştiremiorz die hala bu cahillikleri yaşarlarken nası biz bu kadar rahat konuşabiliorz die

yani para verirsen ne yaparsan yap bu aşağılama olmuyor öylemi yanlış mı anladım

o kadar şey yazdım buna takıldın tebrik ediorm.

ayrca eet aşağılama deil eer öle olsa fashion show'larda gülerek dolaşmazlar bunu meslek olarak yapmazlar filimlerde çekmezler falan filan bu böle gider ama bi kadını görmezden gelmek aşağılamaktr yaşam tarzına karşmak düşüncelerini yoksaymak falan aşağılamaktr

Bakırköy bak ne demişsin.

haber yanlış arkadaşlar resim öyle verildi gazeteye gazete kafa falan silmedi eğer bu eleştirilecekse reklam veren eleştirilmeli
ama firma kadının değil elbisenin reklamını yaptğından sorun yok ortada

Madem elbise reklamı, kadının eli neden var orada + yarımda bir türban...

söylediğim teori değil gerçek senin gibi teori yazmıyorum gerçekleri yazıyorum ben önce bir araştır bakalım ondan sonra konuş teorimi gerçekmi

Eğer vakit editörleri ile konuştuysan, kusura bakma seni başlarından savmışlar..

Bakırköy bak ne demişsin.

Madem elbise reklamı, kadının eli neden var orada + yarımda bir türban...

Eğer vakit editörleri ile konuştuysan, kusura bakma seni başlarından savmışlar..

kimseyle konuşmadım reklam veren firmanın sitesine girdim ordada resimler hep aynı

o kadar şey yazdım buna takıldın tebrik ediorm.

ayrca eet aşağılama deil eer öle olsa fashion show'larda gülerek dolaşmazlar bunu meslek olarak yapmazlar filimlerde çekmezler falan filan bu böle gider ama bi kadını görmezden gelmek aşağılamaktr yaşam tarzına karşmak düşüncelerini yoksaymak falan aşağılamaktr

evet bir noktada haklısın yaşam tarzına karışmak aşağılamaktır.ama kim kimin yaşam tarzına karışıyor acaba önemli olan bu.ben minik etekliye eteğini uzatmasını söylersem de, türbanlıya başını açmasını söylersemde bu yaşam tarzına müdahele onu aşağılama olur.
ama size göre sadece ilk durumda aşağılama yapmış olurum ki ben buna karşı çıkıyorum

iide sen beni dinnemeden benim olmayan fikrime yorum ypıosn. bn cehalet doğuda demiyorumki kimseye başını açmasınıda sölemiyorum hatta çok sinirlendiğim bi olayda war askeriyede oğlunun cenazesine alınmayan bi anne başı kapalı olduğu için. içimden bilmemneresini şaaptımının gerizekalılarına bak hem oğlunu elinden alıosn kadının hem cenazesine almıosn dedim olayı duyan herkes aynı şeyi sölemiştr. ama sanki herkes başörtülülere yaşam tarzlarına karşymş gibi konuşuosn sende. sadece medeni bi ülkede yaşıorz we bu tip şeler orta çağdan kalma şeler nese ben ne dersem diim sen ben haklym modundasın dicek bişe yok ama umarım okuyan başkası warsa beni annarda başkalarına benim annatmakda zorlandıım bu değerleri daha ii annatabilr

buda odu acık kolu fln kapatıolardı ama kafayı oha :D an.anıda al git kafanıda al git

korkma bizler analarımıza saygılıyızdır

Benim neden korkum olabilir ki...

Zulm edenler, saygısız davrananlar, kadına tahammülü olmayanlar korksun.

Saygınızı resimden görebiliyorum.

Gazeteniz yine sizin olsun be kardeşim, istediğimiz ufakta olsa yapılıyor olan yanlışları savunmayın. Tepenize çıkarlar.

:eek:ha saçmalığın da bi sınırı olmalı

KADININ KAFASI OLSA NE OLACAK YANİ
SİZ VİTRİNLERDE
KAFASI OLMAYAN
KOLU OLMAYAN
GÖĞSÜ AÇIK
Bİ BACAĞI YOK
YADA
İKİ BACAĞI YOK
MANKEN GÖRÜNCE
HEMEN İÇERİ GİRİP
MAĞAZA SAHİBİNE
KADININ
KAFASINI
YADA
ORASINI BURASINI MI
SORUYORSUNUZ KARDEŞİM...
NOT
(akp li olmadığım gibi
nefret ederim)
SAYGILARIMLA

Benim neden korkum olabilir ki...

Zulm edenler, saygısız davrananlar, kadına tahammülü olmayanlar korksun.

Saygınızı resimden görebiliyorum.

Gazeteniz yine sizin olsun be kardeşim, istediğimiz ufakta olsa yapılıyor olan yanlışları savunmayın. Tepenize çıkarlar.

ne yanlış kime göre yanlış kim karar veriyor
kendinize göre bir doğru bulmuşsunuz ve herkesin ilahi emir gibi buna uymasınımı bekliyorsunuz.

gereksiz tartışmadan sıkıldım ve herkesin doğruları kendine diyorum ve bir daha bu konuda cevap yazmıyorum

SİZ VİTRİNLERDE
KAFASI OLMAYAN
KOLU OLMAYAN
GÖĞSÜ AÇIK
Bİ BACAĞI YOK
YADA
İKİ BACAĞI YOK
MANKEN GÖRÜNCE
HEMEN İÇERİ GİRİP
MAĞAZA SAHİBİNE
KADININ
KAFASINI
YADA
ORASINI BURASINI MI
SORUYORSUNUZ KARDEŞİM...
NOT
(akp li olmadığım gibi
nefret ederim)
SAYGILARIMLA

o mankenlern kafasını bacagını kolunu pc yardımyla silmiolar ayıp die

SİZ VİTRİNLERDE
KAFASI OLMAYAN
KOLU OLMAYAN
GÖĞSÜ AÇIK
Bİ BACAĞI YOK
YADA
İKİ BACAĞI YOK
MANKEN GÖRÜNCE
HEMEN İÇERİ GİRİP
MAĞAZA SAHİBİNE
KADININ
KAFASINI
YADA
ORASINI BURASINI MI
SORUYORSUNUZ KARDEŞİM...
NOT
(akp li olmadığım gibi
nefret ederim)
SAYGILARIMLA

:):):):)

Yahu yazmayacağım diyorum ama ah siz...

Sondaki yazını neden belirttin ki... Gerek yoktu.

Daha yaratıcı düşünceler bekliyorum Ha gayret.. :saskin

ne yanlış kime göre yanlış kim karar veriyor
kendinize göre bir doğru bulmuşsunuz ve herkesin ilahi emir gibi buna uymasınımı bekliyorsunuz.

gereksiz tartışmadan sıkıldım ve herkesin doğruları kendine diyorum ve bir daha bu konuda cevap yazmıyorum

Ben de yazmıcam dedim ama şu hale bak.

Tamam anlaştık işte. Sana göre doğru, kadın arkadan yürüyecek (3 adım), düşünmeye zaten hakkı yok (kocası yerine düşünür), kafası mı siz nasıl isterseniz öyle paketleyin abi.

Bunları sizin düşünceleriniz için yazmış olmama rağmen, yine üzülen ben oldum. :vur

askerde bi kaç arkadaş vardı gerçi şu an da var da böyle düşünen çevrede..
dedikleri şu hergün aynı yemek yenmez ben evlenince geneleve giderim...
bende diyodum karın da öyle düşünüp başka biriyle işi götürürse....
cevap hazır o öyle düşünemez biz erkeğiz....

saygı mı duyim bu bencillere şimdi..

Doğuda kadınları eş olarak görmüyorlar.Araç olarak görüyorlar.

Doğuda kadınları eş olarak görmüyorlar.Araç olarak görüyorlar.

kaç defa buna şahit oldun...

şaçma şaçma konuşmayın....

Batıdaki kadın haklareını biliriz...

Yılın 365 güünde sadece 1 günü Anneler günü geri kalan günler Anneler Huzur evlerine....

Bnuda gördük...

Kadın Kadın Kadın diye yırtınacağınıza HUZUR EVLERİNDE SAHİPSİZ OLANB YAŞLI ANNELERİNİZE SAHİP ÇIKIN....

DOĞUDAKİ İNSANLARA LKAF EDİYORSUNUZ.. BAKIN BAKALIM DOĞUADA KAÇ TANE HUZUR EVİ VAR VE BU HUZUR EVLERİNDE KAÇTANE YAŞLI ANNELERİMİZ VAR...

BİRDE BATIYA BAKIN....

BİR DAVETİYE İSMİNİ ABARTIPDA KADIN HAKKI DİYECEĞNİZİE, NAMUSUNU ŞEREFİNİ HAYSİYETİ HERGÜN ELİNDEN ALINAN DİSCOLARDA BARLARDA SÖZDE ÇAĞDAŞ ZİHNİYETİNDE SEKS KÖLSİ OLAN KADINLARIN HAKKINI KORUYUN...

HİÇ OLMAZSA ONURLU BİR YAŞAM SÜRERLER....

rebeka, huzur evi dediğin yere birini almak için dünyanın parasını malını mülkünü isterler. Huzur evidir sonuçta. Tamam yanlıştır. Lakin her zaman bir anne evlatlarının yanında sığıntı olmak istemez.

Doğu ile batının kadın değerini verdiğin disco bar örneklemez.

Doğudaki kadına verilen önemden bahsedeyim sana, 9. çocuk kucağında, 10. çocuk karnındadır. Bu sex objesi anlamına gelmez mi?

Daha neler neler, kondomu burnuna takanlar ne kadar, kime değer verecekler. Çorap kullananlardan hiç bahsetmeyeceğim.

Kadın sex ve tarla için değildir.

:):):):)

Ben de yazmıcam dedim ama şu hale bak.

Tamam anlaştık işte. Sana göre doğru, kadın arkadan yürüyecek (3 adım), düşünmeye zaten hakkı yok (kocası yerine düşünür), kafası mı siz nasıl isterseniz öyle paketleyin abi.

Bunları sizin düşünceleriniz için yazmış olmama rağmen, yine üzülen ben oldum. :vur

biz en azından eşimizi arkadan yürütüyorsakda ona sadığız
sizin gibi yanımızda gösterip hergün başka biriyle olmuyoruz

Geri