Kadının kafasına bile tahammül yok!

Albayrak

Can Feda
Altın Üye
Reaction score
0
fotoğraftaki kadının kafasını kaldırdı

pic.php

Vatan'ın "Davetiyede kadının adı yok" başlıklı haberinden sonra, Vakit Gazetesi de bugün ikinci sayfasında ilginç bir reklam görüntüsü yayımlayarak "Reklamda kadının kafası yok" dedirtti.

Orijinal reklamdaki tesetttürlü kadının kafası bir grafik programıyla silinmiş. Daha önce de çeşitli fotoğraflara sünsür yöntemleri uygulayan Vakit, yine akla gelmeyecek olanı yaptı.

AKP’li vekilin kızının düğün davetiyesinde anne adı yok!

AKP Diyarbakır Milletvekili İhsan Arslan’ın kızının düğün davetiyesinde uygulamanın aksine anneler yer almadı...

BAŞBAKAN Erdoğan’ın ’kara kutusu’ olarak bilinen AKP Mali ve İdari İşler Başkan Yardımcısı Mücahit Arslan’ın kız kardeşi, AKP Diyarbakır Milletvekili İhsan Arslan’ın kızı Ayşe Arslan bugün evleniyor. Düğün merasimi Tarım Bakanlığı Tesisleri içinde bulunan Göl Kenarı’nda yapılacak. Düğün davetiyesinde yaygın uygulamanın aksine aileleri babalar temsil etti ve annelerin ismi yer almadı. Davetiyede, “Evlatlarımız Ayşe ve Mevlüt Hilmi’nin nikah ve düğün merasimlerinde mutluluğumuzu paylaşmanız bizi onurlandıracaktır... M. İhsan Arslan ve Yaşar Ali Çınar” ifadesi kulanıldı. Düğüne Başbakan Tayyip Erdoğan’ın yanı sıra çok sayıda bakan ve AKP’li vekilin de katılması bekleniyor.

Ayşe Arslan, İhsan Arslan’ın 5 çocuğu içinde en küçük olanı. Nişanlısı Mevlüt Hilmi ile ABD’de öğrenim görürken tanıştığı öğrenildi. Arslan ailesinin en küçük çocuğu olan Ayşe Arslan’ın iki ağabeyi ve ablası ise bekar.

VATAN

yuh yahu ben akp yi günaım kadar sevmem ama güneydoğuda gelenke böyledir her iki tarafında baba ismi yazılır kadın ismi yazılmaz. istiyorsanınz düğün davetiyesi koleksiyonumdan bi kaç prça gösteriyim.

ben hayatımda böyle bir saçmalık görmedim
Gelin olacak bayanı, annesi değilde babası mı yetiştiriyor yani
yani bu nasıl bir ayrımcılıktır anlamak mümkün değil
annenin orda ismi yazınca ne oluyorsa :S
vakit süper yine aynı çizgide
kadının kafasından ne istedilerse

reklam veren firmanını reklam veriş şeklinin böyle olup olmadığını nerden biliyorsunuz...

reklam bölümü neysede..

Doğu ve güneydoğu Anadolu bölgesinde...

evlilik davetiyerinde çoğunlukla sadece Babaların isimleri yazar...

Bu böyle bir gelenektir... Buna saçmadır dersiniz, cehaletmi derseniz ne derseniz deyin...

Örf ve adetler her bölgeye göre değişiklik olabilir... BUNA SAYGI DUYMAKTAN BAŞKA HİÇBİRŞEY YAPAMAZSINIZ...

kaldıki gelin veya damatın bnabası vefat etmişse annesi hem annesi hem babası vefat etmişse Amcası yazılırı...

alın size bir davetiye örneği: http://img222.imageshack.us/img222/7663/d252g252ndavetiyesisa3.png

BUDA BÖYLE BİLİNSİN LÜTFEN...

davetiyede bile kadının adı yok diyen zihniyetin ÇAĞDAŞLIK ADI ALTINDA günümüzde ne hale getirildikleri açıkça ortadadır...

Güneydoğu anadolu da kan davası ve töre cinayetleri gırlaa. :D Her yapılanı savunmamızı bekleyemezsin. Zaten soru yaptıkları ya da yapmadıkları değil.

Kadına verilen değerin her geçen gün aşağı çekiliyor olması. Bunun devamı niteliğinde de Vakit gazetesi, kadına verdiği değeri ortaya koyuyor.

haber yanlış arkadaşlar resim öyle verildi gazeteye gazete kafa falan silmedi eğer bu eleştirilecekse reklam veren eleştirilmeli
ama firma kadının değil elbisenin reklamını yaptğından sorun yok ortada

haber yanlış arkadaşlar resim öyle verildi gazeteye gazete kafa falan silmedi eğer bu eleştirilecekse reklam veren eleştirilmeli

El neden var o zaman? :clap

€rd@ls10;3435367' Alıntı:
çok mu önemli yani

Sizin için neyin değeri var ona bir karar ver.

belki kadın böyle istemiştir.:goz:

Doğu ve güneydoğu Anadolu bölgesinde...

evlilik davetiyerinde çoğunlukla sadece Babaların isimleri yazar...

Bu böyle bir gelenektir... Buna saçmadır dersiniz, cehaletmi derseniz ne derseniz deyin...

Örf ve adetler her bölgeye göre değişiklik olabilir... BUNA SAYGI DUYMAKTAN BAŞKA HİÇBİRŞEY YAPAMAZSINIZ...

kaldıki gelin veya damatın bnabası vefat etmişse annesi hem annesi hem babası vefat etmişse Amcası yazılırı...

alın size bir davetiye örneği: http://img222.imageshack.us/img222/7663/d252g252ndavetiyesisa3.png

BUDA BÖYLE BİLİNSİN LÜTFEN...

...

yok arkadaşım ben saygı duyamam

eğitim seviesinin düşük olmasını

gelenek görenek adı altında mahalle baskısını

tarikatların baskısını

kabul edemediğim doğuda

bu olaya saygı duyamam,duymam

doğuda bulunduğum zamanlarda oradakilere kadının arka planda olmaması gerektiğini

hep anlattım

buradanda ulaşmak isterim bu kadını ikinci plana atan zihniyete

bunu kader gibi ben kabul edemem

her platformdada mücadelemi veririm

hiç birinizinde kabul etmemesi lazım

hepinizinde bu tarz yanlışlıklarla mücadele etmesi lazım

iyi kötü yazı yazı yazıyorsunuz

iyi kötü hepimizin tahsili var

bu kader olamaz

bu gelenek olamaz

yok arkadaşım ben saygı duyamam

eğitim seviesinin düşük olmasını

gelenek görenek adı altında mahalle baskısını

tarikatların baskısını

kabul edemediğim doğuda

bu olaya saygı duyamam,duymam

doğuda bulunduğum zamanlarda oradakilere kadının arka planda olmaması gerektiğini

hep anlattım

buradanda ulaşmak isterim bu kadını ikinci plana atan zihniyete

bunu kader gibi ben kabul edemem

her platformdada mücadelemi veririm

hiç birinizinde kabul etmemesi lazım

hepinizinde bu tarz yanlışlıklarla mücadele etmesi lazım

iyi kötü yazı yazı yazıyorsunuz

iyi kötü hepimizin tahsili var

bu kader olamaz

bu gelenek olamaz

Gelenek görenek adı altında mahalle baskısı...

Eğitim seviyesinin düşüklüğü...

Bir soru.. Neden eğitim seviyesi doğuda düşük.. Hiç Merka Ettinmi...

Hiç Terör yüzünden köyünden göç etmiş yşaıtlarından 4 yaş büyük öğrenci gördünmü?...

Herşeyi mahalle baskısına bağlamayın..

İğneyi kendinize batırın sonra çuvaldızı tarikatlara bağlayın...

biz okullarımızda kitap toplayıp doğuya yollardık başımızdakiler kıllarını kıpırdatmazken

geziler düzenler kütüphaneler yapardık

okul yaptramazdık belki ama elimizden geleni ekonomik gücümüzle yapabildiimizi yapardk

herkesin aklı war fikri war

bana kimse tarikatları sawunmasın

herkes anneciğini düşünsün karşısındaki kadınında bir gün birinin anneciği olcağını düşünsün ona göre saygı göstersin

kadın asla 2. plana atılmaz manyak olmak lazım bunun için

böle töre olmaz böle görgü olmaz hiç bir insan ikinci planda kalamaz

herkes bir yaratılmştır aksini iddaa eden warsa cehennemde görüşürz

lucian kadını aşağılayan tarikatlar değil, onu gazetelerini çok sattırmak tvlerini çok izlettirmek mallarını çok sattırmek için kadının cinselliğini kullananlardır

El neden var o zaman? :clap

€rd@ls10;3435367' Alıntı:
çok mu önemli yani

Sizin için neyin değeri var ona bir karar ver.

belki kadın böyle istemiştir.:goz:

3 harika teori, söylediklerinize önce kendinizi inandırmanızı isterim.

tarikatlar aşalıo demedim zaten ben sadece tarikatları sawnmayın dedim

ayrca kimse kadını zorla cinselliğini kullanarak o gazeteye telewizyona çkartmıo parasını werio birileride parasını alıo sende bunu aşağılamak olarak bize sölüosnki bu arada o kadın çoktan parasını yemiş oluo bile.

demek istediğim eğer biz millet olarak değer wermemiz gereken şeylere we kişilere wermessek o değeri özellikle kadınlarımıza her daim erkeinin arkasnda duran en ii arkdş olan inanlmaz fikirleri olan kişilere değer wermessek zaten sonumz kötü ama artık doğudaki bu cahilliğide kaldrmak lazım seçme we seçilme hakkı çoktan geldi Türkiyeye ama farknda diiller galiba doğudakiler. kimse yannş annamasın beni doğuya taş falan atmıorm sadece birazda kendimi suçluorm istanbul tarafı bu kadar gelişmişken neden doğuyuda geliştiremiorz die hala bu cahillikleri yaşarlarken nası biz bu kadar rahat konuşabiliorz die

Geri