Kadıköy Susmayacak !!

Takımınızı bu kadar seviyordunuzda neden sahaya yabancı madde atıyorsunuz.Şimdi Dışardan habire Yırtınırcasına bağırın.İçeriye ses girmez Futbolcularınızın hepsi yabancı zaten saçma oldu.

samiyeni 5 maç kapatan GS taraftarı stad boşken nerdeydi acaba.

Sizdeki taraftar anlayışıyla bizdeki tamamen farklı.

Değişen Pek Bişey OLmayacak He (=

Kasımpaşa Kardeş Takım Neden Bu kadar Organizasyon Yaptınız Zaten saçma bir iş başka ülkelerde böyle organizasyonlara sadece gülünür.Ben Katıla Katıla Gülüyorum.Ayrıca Maç Stadyumda olur stadyumda Tezahürat edilir.Bu kadar insan sizin İlkel Organizasyonunuz yüzünden gürültünüzü çekemez gürültü kirliliği yapmayalım.Hala Muassır Medeniyetler Seviyesine Ulaşamadık.

Kasımpaşa Kardeş Takım Neden Bu kadar Organizasyon Yaptınız Zaten saçma bir iş başka ülkelerde böyle organizasyonlara sadece gülünür.Ben Katıla Katıla Gülüyorum.Ayrıca Maç Stadyumda olur stadyumda Tezahürat edilir.Bu kadar insan sizin İlkel Organizasyonunuz yüzünden gürültünüzü çekemez gürültü kirliliği yapmayalım.Hala Muassır Medeniyetler Seviyesine Ulaşamadık.

sen çoktan girmişin muassır medeniyetler seviyesine orda kal gelme buralara

Herkezde bunların kardeş takımı la :durdurun :durdurun :durdurun

Sende görüntü kirliliği yapmada kendi çöplüğünde öt burda değil.

Ha kulaklarının çınlaması hoşuna gidiyosa durabilirsin sorun değil !

Fenerbahçemize stad dışından destek

28 Kasım 2009 Cumartesi günü TSL 14. hafta karşılaşmasında kendi sahasında oynayacağı Kasımpaşaspor maçını cezası nedeniyle seyircisiz oynayacak olan Fenerbahçemizi yalnız bırakmıyoruz. İlk olarak maç günü saat 17.00'da Samandıra Tesisleri önünde buluşuyoruz ve takım otobüsümüzle birlikte Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'na doğru hareket ediyoruz. Samandıra'ya gelemeyecek olan üyelerimizde saat 17.30'da Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu Maraton Tribünü Fenerium önünde hazır olmaları önemle rica olunur. Formalarımızla, atkılarımızla, meşalelerimizle birlikte Fenerbahçemize layık olduğu desteği tribünde olmasa bile dışarıdan vermeye çalışacağız. Bu zor günlerde takımımıza sahip çıkmak adına herkesi Samandıra'ya ve Şükrü Saracoğlu Stadyumu dışına bekliyoruz.

Geri