kablosuz modemime kimler bağlı

garip82

New member
Reaction score
0
arkadaşlar merak ettiğim bir konu. modemime kablosuz olarak bağlanıyorum. şifre mevcut. buna rağmen modemimi benden başka kullanan varmıdır merak ediyorum. belki şifre koyma konusunda yetersizim.. :)

böyle bir harita mevcut mudur

arkadaşlar merak ettiğim bir konu. modemime kablosuz olarak bağlanıyorum. şifre mevcut. buna rağmen modemimi benden başka kullanan varmıdır merak ediyorum. belki şifre koyma konusunda yetersizim.. :)

böyle bir harita mevcut mudur

şifre koyma konusunda yetersiz die bişi oLmaz =) wep, wpa ve wpa2 şifreLeme kombinasyonu vardır... belli karakter aLtında şifre giremessin zaten =)

wep şifre önermem kesinLikLe... 1 dakkayı aLmaz kırmak : )) wpa yada wpa2 şifreLeme yaparsan girme olanakları cok az...

ama dikkat et cevrende bi Cehennem_Zebanisi yada Lamagro oLursa girer :laugh:

tşk. ederim. ben şifrelemeden ziyade, bağlı bulunan kullanıcıları görebilmek. mesela şifre koymadım modeme. herkes girebilir diyelim. ben bunları görebileceğim bir harita var mıdır merak ediyorum

bazı modemLerin status menusunde bahsettiqin oLay var...

genelde şu şekilde oluyor her modemin kendine ait bir adresi vardır
mesela
usroboticslerde 192.168.2.1 dir bunu adres cubuguna yazınca adsl modem sayfası acılır.orda adsl status , adsl durum, baglanti durumu gibi ibareler vardır o linklere tıklayıp ilgili sayfaya ulaşabilirsen zaten belli olur o safa buyuk bi kutucugun içinde o an baglı olan pc leri gorebilirisin hem pc ismi hem mac adresi herseyı gorebilirsin..

ip scan yada cisco programını kullanbilirsin program olarak ; )

umarım yardımcı olabılmısımdır : ))

Modem markası AirTies ise 192.168.2.1 adresine girip sol menüden KABLOSUZ'a girip görebilirsin.

şifre koyma konusunda yetersiz die bişi oLmaz =) wep, wpa ve wpa2 şifreLeme kombinasyonu vardır... belli karakter aLtında şifre giremessin zaten =)

wep şifre önermem kesinLikLe... 1 dakkayı aLmaz kırmak : )) wpa yada wpa2 şifreLeme yaparsan girme olanakları cok az...

ama dikkat et cevrende bi Cehennem_Zebanisi yada Lamagro oLursa girer :laugh:

Cehennem_Zebanis Nasil girebiliriz bir dakikada anlatabilirmisin?

tşk. ederim çok yardımcı oldunuz

Geri