bız kablonete yenı baglandık evde 2 laptopla baglanmak ıstıyorz ama bırımız baglanırken dıger arkadas baglanamıyor swıtch le dagıtmak ıstedık ama olmadı ve sadece bır bılgsyrı tanıyo dıgerı dırek baglantıda bıle tanınmıyo ne yapabılırz
Kardeş senin bağlanamaz dediğin modemle ben 3 bilgisayarı bağladım...RoKeT' Alıntı:Bunun İcin Motorola Modem Gerekiyo Kablonetin Verdigi Netmaster Modemlerle Olmaz İki laptop oldugu icin kartda tavsiye edemem ama motorola modem alirsan ayni anda baglanabilirsiniz ...
Edit : Bu Arada Unutmadan Kablonetin wireless modemleri cikti eger laptoplariniz wireless li ise kablonetden wireless alip ayni anda girersiniz ve de kablo problemide ortadan kalkar ....
Yazilari İyi Okursan Ben Laptop Baglanmaz Diyorum Dagitici Olmadan Netmaster La İki Kisi Baglanamazbyjeoloji' Alıntı:Kardeş senin bağlanamaz dediğin modemle ben 3 bilgisayarı bağladım...
Lütfen yanlış bilgilendirmeyelim...
Keltos swich ile dağıtacak bağlantısını...
Olmaz diye birşey yok tekrar ediyorum lütfen yanlış bilgilendirmeyelim...RoKeT' Alıntı:Yazilari İyi Okursan Ben Laptop Baglanmaz Diyorum Dagitici Olmadan Netmaster La İki Kisi BaglanamazOke
Bana Bak Gece Gece Sinirimi Bozma Koçum Moçum Adam Gibi Konus Ne Ayaksin Sen Karsinda Cocuk Yok Sanal Delikanlilik Yapipda Sinirimi Bozma Benimbyjeoloji' Alıntı:Olmaz diye birşey yok tekrar ediyorum lütfen yanlış bilgilendirmeyelim...
Usb girişli eternetle bu iş olur okekoçum
Edit:Bu arada arkadaş swichle dağıtacağını sölemiş lütfen iyi oku.....
Seviyeyi Ben Düsürmüyorum Senin Soyledigin Soz Baskasinin Cok Hosuna Gidibilir Ama Ben Nefret Ederim Kocum Aslanim Ayaklarin danbyjeoloji' Alıntı:Lütfen bu şekilde seviyeyi düşürme....Ben bişi demedim koçum dedim alındıysan kusura bakma ama sende bilmeden konuşma lütfen....