kablo net

keltos

New member
Reaction score
0
bız kablonete yenı baglandık evde 2 laptopla baglanmak ıstıyorz ama bırımız baglanırken dıger arkadas baglanamıyor swıtch le dagıtmak ıstedık ama olmadı ve sadece bır bılgsyrı tanıyo dıgerı dırek baglantıda bıle tanınmıyo ne yapabılırz

Bunun İcin Motorola Modem Gerekiyo Kablonetin Verdigi Netmaster Modemlerle Olmaz İki laptop oldugu icin kartda tavsiye edemem ama motorola modem alirsan ayni anda baglanabilirsiniz ...
Edit : Bu Arada Unutmadan Kablonetin wireless modemleri cikti eger laptoplariniz wireless li ise kablonetden wireless alip ayni anda girersiniz ve de kablo problemide ortadan kalkar ....

: ) öncelikle hoşgeldin... Biri bağlanıyorsa öbürüde bağlanır explorer ayarlarına bakmanı öneririm öncelikle... İyi forumlar...

RoKeT' Alıntı:
Bunun İcin Motorola Modem Gerekiyo Kablonetin Verdigi Netmaster Modemlerle Olmaz İki laptop oldugu icin kartda tavsiye edemem ama motorola modem alirsan ayni anda baglanabilirsiniz ...
Edit : Bu Arada Unutmadan Kablonetin wireless modemleri cikti eger laptoplariniz wireless li ise kablonetden wireless alip ayni anda girersiniz ve de kablo problemide ortadan kalkar ....
Kardeş senin bağlanamaz dediğin modemle ben 3 bilgisayarı bağladım...
Lütfen yanlış bilgilendirmeyelim...
Keltos swich ile dağıtacak bağlantısını...

ama baglantı kuramadık arkadasın gıden verı gorunuyo ama gelen verı gorunmuyo

Sanırım ip alamıyo Keltos benim bilgim bu konuda yok sanırım Adanada oturuyo arkadaşlar DMs sunucu ayarlarını bilen arkadaşlar varsa versin Bağlanamayan Pc de ip alamama sorunu var kesin....

RoKeT' Alıntı:
Yazilari İyi Okursan Ben Laptop Baglanmaz Diyorum Dagitici Olmadan Netmaster La İki Kisi Baglanamaz ;) Oke
Olmaz diye birşey yok tekrar ediyorum lütfen yanlış bilgilendirmeyelim...
Usb girişli eternetle bu iş olur oke :) koçum
Edit:Bu arada arkadaş swichle dağıtacağını sölemiş lütfen iyi oku.....

Arkadaşlar tartışmayın aranızda .. Hem arkadaş zaten konuyu yanlış yere açmış.. Bu şekildede yardımcı olamazsınız... :sigara:

byjeoloji' Alıntı:
Olmaz diye birşey yok tekrar ediyorum lütfen yanlış bilgilendirmeyelim...
Usb girişli eternetle bu iş olur oke :) koçum
Edit:Bu arada arkadaş swichle dağıtacağını sölemiş lütfen iyi oku.....
Bana Bak Gece Gece Sinirimi Bozma Koçum Moçum Adam Gibi Konus Ne Ayaksin Sen Karsinda Cocuk Yok Sanal Delikanlilik Yapipda Sinirimi Bozma Benim ;) ...

Lütfen bu şekilde seviyeyi düşürme....Ben bişi demedim koçum dedim alındıysan kusura bakma ama sende bilmeden konuşma lütfen....
Edit:Hepimiz yaşımı başımızı almış insanlarız....Seviyeyi koruyalım....

byjeoloji' Alıntı:
Lütfen bu şekilde seviyeyi düşürme....Ben bişi demedim koçum dedim alındıysan kusura bakma ama sende bilmeden konuşma lütfen....
Seviyeyi Ben Düsürmüyorum Senin Soyledigin Soz Baskasinin Cok Hosuna Gidibilir Ama Ben Nefret Ederim Kocum Aslanim Ayaklarin dan
Ondan Saygi Gormek İstiyosan Seninde Karsindakine Saygi Gostermen Gerekir ...

Yeterince saygılıyım uzatmayalım bu tartışmayı sanrım beni anladın....
Şimdi keltos bir swich e sahip vede netmaster modemi var bu adamın sorunu ne modemle ne de usb eternetle nede başka birşeyle sadece bağlanamayan laptop ip alamıyo Adanada oturan arkadaşlar sunucları yazacaklar olacak bitecek fazla uzatmayayım tekrar ediyorum modemle ve başka bişeyle alaksı yok yanlış bilgilenmesin zaten yeni belli...
Herkeze saygılar.....
Edit:Yazım yanlışı düzeltildi...

başka bi arkadaş da ip sorunundan bahsetmişti ama bilmediğim için yapamadım sanırım sorun bu yardım eden olursa sevinirim

Ah acemilik yanlış yere açmışsın ama....hoşgeldin daimi olman dilekleriyle...İyi forumlar dilerim

Geri