kağıtta ne yazıyor ??

reavenn

qяσηι¢ υуυz
Reaction score
0
İnandığım iki şey var: Aynaya baktığımda gördüğüm,
adamin biri birgun yolda yururken önune bir kagit cikar merak edip alir ama okuma yazmasi yoktur,goturup karisina gosterir karisi onu evden kovar dahada merak eden adam kahveye goturup arkadaslarina gosterir arkadaslarida aynen kovar merak eden adam kagidi bankaya yatirir okuma yazma ogrenip gelir okurum diye !yatirdigi aksam da bankaya hirsiz girer ve parayi birakip kagidi alip gider o kagitta ne yazilidir?
sizce ??

Çok zor be ama derin bir anlamı olduğu kesin...(Hırsız paraları bırakmış baksana!)

Bence daha büyük soygun anahtarı var o kağıtta...
Soyguna karşı eş ve dostlar, soygun manyağı hırsız...

cvp soruda gizli kağıtta ''Ne'' yazıyo :D

Bu sorunun bir değişik şekli ve cevabı

adamın birisi yurt dışına çalışmaya gidiyor.yabancı dil bilmiyor,bir otelde konaklıyor gecenin bir vakti odaya bir yabancı bayan geliyor ve el kol işaretleriyle anlaşıyorlar ve o gece beraber oluyorlar.adam sabah uyanınca yanında bayanın olmadığını görüyor fakat bir not buluyor yastığında.okuyamadığı için hemen resepsiyona inip kağıtta ne yazdığını öğrenmek istiyor.kağıdı okuyan adam bunu bir güzel dövüp kapı dışarı ediyor,adamda gidip polise derdini anlatıyor ve bu kağıtta ne yazıyor diye polise gösteriyor polis kağıdı okuyor ve onlarda bir güzel dövüp sınırdışı ediyorlar.memleketinde babasına bu olayları anlatıyor babasıda kağıtta yazanı anlamak için tercümana gidiyor.kağıtta yazanı öğrendikten sonra oğlunu evlatlıktan bebım böyle bir evladım olamaz diye evden kovalıyor,eşide merak edip kağıtta yazanı öğreniyor ve o da benim böyle bir eşim olamaz diye boşanıyor.üzgün bir şekilde kahvede otururken adamı tanıyanlar dalga geçiyorlar.adam sinirlenip yedi kişiyi öldürüyor.yakalanıp hakim karşısına cıkıyor ve idam cezasına çarptırılıyor.hakim son arzusunu soruyor adamda başıma ne geldiyse bu kağıt yüzünden geldi ne yazdığını bana söylermisiniz diyor.kağıdı okuyan hakim oğlum degil yedi yetmiş kişiyi öldürsen helaldir deyip cezasını iptal edip serbest bırakıyor.kağıtta ne yazıyor?

bir şirkete gidiyorsunuz ve adamlar size soru olarak bu kağıdı veriyorlar bütün hikayeyi okuyorsunuz ve daha sonra işveren size kağıtta ne yazıyor diye soruyor.
ama hepimiz hikayeye odaklandığımızdan kadının kağıtta ne yazdığını düşünüyoruz. oysa elimizdeki kağıtta ne yazdığı soruluyor;)
Bu soru Avrupa’da özel bir şirketin sınav elemesinde sorulan bir IQ sorusuymuş

Bir sitede buldum cevabını.

Bir Teşekkür Yeter:D

Geri