Kaçak Lisanslı Antivirüsler Tam Koruma Sağlıyor mu?

Windows 8 kurun kafanız rahat etsin.

Artık virüs programı kurma derdi kalmadı.

Yok ücretli , yok lisanslı falan filan hikaye artık.

Sistemin kendi içerisinde barındırdığı program gerçek zamanlı ve çok iyi iş görüyor.

Hem antivirüs özelliği hemde anti malware özelliği mevcut.Tek eksisi sağ tık tara mevcut değil.Ona da zaten gerek kalmıyor.

Windows 8 kurun kafanız rahat etsin.

Artık virüs programı kurma derdi kalmadı.

Yok ücretli , yok lisanslı falan filan hikaye artık.

Sistemin kendi içerisinde barındırdığı program gerçek zamanlı ve çok iyi iş görüyor.

Hem antivirüs özelliği hemde anti malware özelliği mevcut.Tek eksisi sağ tık tara mevcut değil.Ona da zaten gerek kalmıyor.

sen kullan o dandik antivirüsü bir çok antivirüs test şirketinin yaptığı testleri bile geçemiyor.koruması yüzde 1 altında anlıcağın crack ve patchlere ötmekten başka bir şeye yaradığı yok windows 8 içinde olan defenderin.herkes şunu diyor ama microsoft yapıyor.kardeşim microsoft yapıyorda.belliki bu işe önem vermiyor.verse dünyanın en iyi antivirüsünü yapar microsoft.adamların elinde inanılmaz veri var.zaten kendi işletim sistemleri.ama bu sektöre girmek istemiyor.şimdilik en azından.

Arkadaşlar kaspersky den vazgeçmem lisanslı kullanıyorum işyerimde evde 90 günlük 180 günlük trial buluyorum onu kullanıyorum. Ağır bir virüs programı fakat KASPERSKY dan asla vazgeçmem. Bilgisayara zarar veren en zararlı virüsle test ettim ve zorda olsa silmeyi başardı. Trialide koruma sağlıyor kaspersky nin. Ayrıca diskibiçimlendir uyarısı gelen harici harddiskimi kurtarmıştı. Antivürüsleri tartışa dursun bazı arkadaşlar internet security kullanın. Kafeciyim ve sınırsız nod32li pc getiren müşterilerimin hepsinin pc sine virüs bulaşmış. Bazıları işe yaramadığı kesin. Herkez Allaha emanet olsun :D

kaspersky e laf atan arkadaşlar "perlovga" veya "saliva" tipi virusleri yeyince anlarsınız diğer antiviruslerin ne kadar işe yarar olduğunu...

kaspersky internet security 2012 orjinal 2 adet var kullanıyorum. Evdede kaçak key girerek kullanıyorum ve kaspersky e o kadar güveniyorumki kaçak keyler bloke olup durduğu için orjinal almaya karar verdim. Şu not defterine yazılan virüsten bahsediyosan eğer ben orjinalde denedim vede bilgisayarın kendisine gelmesi baya bir zaman aldı. Avg İs 2013 te denedim O virüsü virüs bile görmedi. Format attığım makinalarda genelde Eset Nod32 var. Şu 155 polis suçla Mücadele Birimi virüsüne bile engel olamıyor. Benim tavsiyem bir ev bilgisayarında orjinal olması gereken ilk lisanslı program kaspersky dir. Kaspersky nin tüm ürünleri aynı gibi geldi bana. Trial-full-kaçak lisanslısı. Tabi sorun yaşamamak için lisanslısı en iyisi. Sonuçta virüs bulaşırsa zaman kaybı veri kaybı para kaybı yaşarsınız. Ama format parasını Kaspersky İnternet Security 2012 ye versen 30-34tl civarı(tabi formatı kendin atmıyorsan :)) iyi olur. Benim görüşüm budur vede tabiki kaspersky ayarında virüs programı da vardır.

Geri