Kaçak Lisanslı Antivirüsler Tam Koruma Sağlıyor mu?

cgokhans

New member
Reaction score
0
Bu gün antivirüsünü test et başlıklarındaki virüsleri test edeyim (Kaspersky is 2013 ü) dedim kodlu testte virüsü oluşturdum ben tarattıktan sonra virüsü buldu. ayrıca virüslü dosyayı indirdi. bir kaç yorumda virüslü dosyanın inmesine bile izin vermemiş. Sonra orjinal kullananların daha hızlı güncelleme yapıp bilgisayarı hiç kasmadıklarını yazmışlar. Yani ben bu Kis 2013 ü kullanıyorum kaçak anahtarla ama gerçek bir koruma yapmıyor mu? 6000 virüsü taratırken yavaş tarıyor diye durdurdum taramayı sildim dosyayı bilgisayara bir şeyler olmaya başladı sonra kapat dedim 30-40 saniye kapanmayınca zorla (açma düğmesine basılı tutarak) kapattım. açıldığında bilgisayar çok zor kendine geldi. kendine gelince tarama yaptırdım virüs bulmadı da aklımada bu soru takıldı yani. gerçek koruma sağlamıyorsa ücretsiz antivirüs kurar geçerim en azından kastırmayız bilgisayarı ve gerçekten korunuruz.

arkadaş yazılımlara para verme niyetinde değilsen, kur ücretsiz antivirüsü yeter.. eğer kişisel bilgi güvenliğin çok önemliyse yanınada bir firewall kurarsın ikisi yeterli gelir sana.

dostum COMODO yu kuracaksın rahat edeceksin. tamam ilk başta çok soru soruyor ama 2 güne normale dönüyorsun. hem ücretsiz hem kaliteli...

eğer sadece kaçak ürün anahtarı giriyorsan fazla sorun olmaz.
Ancak kırmak tabir edilen gerek program ayarları gerekse program dosyaları ile oynama yolu ile kullanıyorsan riskli.
Bu arada parasını verdiğim kis 2012 yi küfredip silmiş insanım kaspersky adından da anlaşılacağı üzere KASıyo.

Comodo ürünlerinin son kullanıcı sözleşmesini okumakta fayda var.

eğer sadece kaçak ürün anahtarı giriyorsan fazla sorun olmaz.
Ancak kırmak tabir edilen gerek program ayarları gerekse program dosyaları ile oynama yolu ile kullanıyorsan riskli.
Bu arada parasını verdiğim kis 2012 yi küfredip silmiş insanım kaspersky adından da anlaşılacağı üzere KASıyo.

Comodo ürünlerinin son kullanıcı sözleşmesini okumakta fayda var.

tavsiyen nedir?

kaspersky i kaldırdım zaten. girdiğim keyleri hep kabul etmedi. onunla mı uğraşacağım dedim. windows 8 deki windows defender da sağ tık taraması olmadığı için sürekli antivirüs peşindeydim. ama kocaman arka planda iyi çalışıyormuş (sağ altta çıkmıyor) virüslü dosyayı indiriyordum 6000 tane olan denemek amaçlı. İndirirken taramaya geçmiş ve virüs uyarı vererek indirmeyi iptal etti. dedim ulan boşuna antivirüsler deneyip durmuşum sen hala canavarmışsın :) (windows7 de microsoftun antivirüsünü kullanıyordum gayet memnundum windows 8 de ismi değişmiş sağ tık taraması yok olmuş ve tarama sırasında kapatmaya kalkışınca tarama iptal olur diyor. tek sıkıntıları onlar :) ama internetten okuduğum kadarıyla kendisini kurmaya çalışan virüsleri otomatik tespit edip ne yapacağını soruyormuş. flash disk taramalarından dolayı sağ tık taraması olsun istiyordum ama gerek kalmayacak anlaşılan)

Trial sürümlerindeki Lisans ile aynı korumayı sağlar
Ayrıca internetteki keyleri kullanmakla orijinal almak arasında fark olsa
Kaspersky şirketi sürekli olarak keyleri blocklamaz

Bilmeden yanlış bilgi vermeyin

bunca zaman ki bilgilerime dayanarak konusuyorum, kacak alkol adamı kör ettiğine göre çakma key yada serial,patch ne kadar yararlı olabillr ? Mantığınızı kullanın arkadaşlar..

Hadi kolay gelsin.

mail adreslerini kaybetmeni engellemiyot bildiğim kadarıyla diğer hususlarda güvenlik sağlıyor, bende oyle oluyor 6 ayda bir mail adresim iptal anlayacağınız. Banka işlemlerinde bişey olmuyor ama mail adresi gidiyor ben anlamadım bu işi

Kaçak Lisanslı Antivirüsler Tam Koruma Sağlıyor mu?

Bende size bir soru sorayım.Bırakın kaçak ve orjinal lisanslı Antivirüsleri.

Antivirüsler Tam Koruma Sağlıyor mu?.Onu tartışalım.:D Ben size cevapını vereyim hayır

crackli antivirüs kullanacagınıza ücretsiz antivirüs kullanın lisans arama filan.derdiniz olmaz.

Bende size bir soru sorayım.Bırakın kaçak ve orjinal lisanslı Antivirüsleri.

Antivirüsler Tam Koruma Sağlıyor mu?.Onu tartışalım.:D Ben size cevapını vereyim hayır

crackli antivirüs kullanacagınıza ücretsiz antivirüs kullanın lisans arama filan.derdiniz olmaz.

dediklerinize aynen katılıyorum. tam koruma sağladıkları yok :) birinin kaçırdığını diğeri buluyor :) denemelerimi yaptım ve illegal lisanslar ile tam korumanın olmadığına şahit oldum. Avast bile ücretsizi ile şu 6000 virüslük deneme dosyasını indirtmez iken illegal lisanslı avsat is dosyanın inmesine çok rahat izin verdi. hatta ben taramadan bulmadı bile :S en iyisi ücretsize devam :) bu gün avg 2013 free denedim 6343 virüsten 1 tane buldu direkt sildim avast a geri dön :D

Kimse uydurmasın Kaspersky 2013 1 yıllık orjinal lisansım var,2 ayrı bilgisayar da test ettim crack li si ile aynı koruma sağlıyor ,öyle olmasa aynı anda güncellenmez ;)

merhaba arkadaşlar, 8 yaşından beri bilgisayar kullanıyorum,yaş etti 23, kullanmadığım antivirüs programı kalmadı,herşey sizin elinizde,ben bu foruma üye olduğum zamanlardada bu sohbetler vardı şimdide,benim genel düşüncem crackli kullanımların antivirusleeri yanılgıya düşürdüğüdür, bugüne kadar hiç para vermedim ama 6 senedir crackli kaspersky kullanıyorum:) elimde bir sürü şifre var,cookieler birikiyor,interafktif işlemler yapıyorum bankadan,ama hiç korkum yok,çünkü bilgisayarımı tanıyorum,hani programlar ne tür davranış gösteriyor,hangi siteden bilgisayarıma ne geliyor gerçekten anlayabiliyorum,yani demek istediğim crackli cracksiz palavra, herşey size ait,tüm güvenlik işlemleri, AYRICA EN İYİ ANTİVİRUS diye bir şeyde yoktur,en iyi telefon budur gibi birşeydir,istediğinizi kullanın ama güvenlik açısından üçüncü parti yazılımlar her zaman yardımcı olur,gerektiği zaman virus diye tanınan exe yi bile sevmek zorunda kalacaksınız:) çünkü antivirüsler imza tanıyan robotlardır...

merhaba arkadaşlar, 8 yaşından beri bilgisayar kullanıyorum,yaş etti 23, kullanmadığım antivirüs programı kalmadı,herşey sizin elinizde,ben bu foruma üye olduğum zamanlardada bu sohbetler vardı şimdide,benim genel düşüncem crackli kullanımların antivirusleeri yanılgıya düşürdüğüdür, bugüne kadar hiç para vermedim ama 6 senedir crackli kaspersky kullanıyorum:) elimde bir sürü şifre var,cookieler birikiyor,interafktif işlemler yapıyorum bankadan,ama hiç korkum yok,çünkü bilgisayarımı tanıyorum,hani programlar ne tür davranış gösteriyor,hangi siteden bilgisayarıma ne geliyor gerçekten anlayabiliyorum,yani demek istediğim crackli cracksiz palavra, herşey size ait,tüm güvenlik işlemleri, AYRICA EN İYİ ANTİVİRUS diye bir şeyde yoktur,en iyi telefon budur gibi birşeydir,istediğinizi kullanın ama güvenlik açısından üçüncü parti yazılımlar her zaman yardımcı olur,gerektiği zaman virus diye tanınan exe yi bile sevmek zorunda kalacaksınız:) çünkü antivirüsler imza tanıyan robotlardır...

:D bırak bana bir şey olmaz ayaklarını.Bilgisayarını taratsak kaç tane trojen çıkar acaba merak ediyorum.Hackerların En sevdiği 2 grup var. 1.grup Bana bir şey olmaz diyenler.Sana öyle şey olurki kendini hapiste bulursun.Yada seni zombi pc yaparlar.Her türlü pisliği senin pc'den yaparlar..ruhun bile duymaz.2.grupsa bilgisayarına 4-5 antivirüs yükleyip kendini çok güvende zanneten enayiler.Antivirüslerin çoğu birbiriyle çakışıyor.Sürekli uyarı veriyor.kendini güvende zannediyor akıllı.Kıssaca Günümüzde Hackerlar büyük şirketleri hackliyor.bilgilerini çalıyor.Sanamı bir şey yapamıcaklar.Yapacagınız en iyi şey bir antivirüs programı kullanıp her gördüğünüz exe'ye siteye girmemek.

aynı olay benımde başıma geldi antıvırusunu test et adlı yazıyı kaydettım ancak kis 2012 tekledi pc kıtlendı ıkı defa tekrarladım aynı kacak keye pek guvenmeyın eset kurdum tarattım kaydetmeye bıle ızın vermedı birebır yasayarak gördum kaspersky ram 4 ddr3 yıne de kasıyor bence en ıyısı yıne de eset o olmazsa antıvır kullanırım ücretsız

konuyu hortlattım mı bilmiyorum ama crack patch farklı ürün anahtarı çok farklı şeydir siz key girerken bir kırma olayı gerçekleştirmiyorsunuz sadece programa enjekte ediyorsunuz o keylere zaten yasa dışı deneceğinede ben inancım yok :) firmanın reklam amaçlı kendi dağıttığı lisanslar zaten keyi giriyoruz 360 gün diyor 10 gün sonra bloke oluyor kendi dağıttığı lisansları bloke ediyorlar zaten keyler sahte olsa programa girşi dahi söz konusu olamaz tam koruma sağlıyordur fikrimce içiniz rahatça kullanın keylerden değil crack ve patch lerden korkun ve uzak durun....

Arkadaşlar bende kaspersky kullanıyorum ve tek geçerim kapersky i. Orjinalide trialide kaspersky de aynı.
Ruslar gerçekten virüs-hack konusunda ilk ülkeler arasında. Komple silinen bilgilerimi geri getirerek beni hayata döndürdü :D

Arkadaşlar bende kaspersky kullanıyorum ve tek geçerim kapersky i. Orjinalide trialide kaspersky de aynı.
Ruslar gerçekten virüs-hack konusunda ilk ülkeler arasında. Komple silinen bilgilerimi geri getirerek beni hayata döndürdü :D

:D rus mus hikaye.Gerçek Hackerlar antivirüslere takla attırıyorlar.Antivirüslerin kendi siteleri hacklendi.Binlerce kişinin bilgilerini çaldılar.Kendilerini koruyamıyan antivirüs şirketleri sizimi koruyacak ya.Program kurarken sözleşmesini okuyun.Bırakın o iyi bu iyi fanboyluklarını hepsi berbat.

Geri