k610i

red_

New member
Reaction score
0
yaa arkadaşlar bu forumda genellikle sony ericssonlarda hep s serisi bi de k 750, 700, 500 böle bi kaç tane daha işte ama k610 için yazılan bi yorumm göremiyorumm anlamadım ben bu işi telefonu kullanan mı yok ya da fazla bi özelliği mi yok desem var yani ben çok memnunum telefondn alalı yaklaşık 1 ay oldu çok güsel telefon yorumlarınızı bekliorumm......

Valla kardeş se nin telefonları genelde aynı özellikleri taşıyo. Mesela k750i w200 w610i w800 w800i w810 genelde özellikleri hep birbirinin aynı veya daha yakın ;görünüşte ve fonksiyonel tuşlarda bi acayiplik var o kadar. Fazla para vermeye gerek yok...

güzel tel. ama ben flash olmadıgı için tercih etmiorum ama önemli dielse karizma tel. ;)

aynen yaa bende de aynı telefon var bende de dıorum bır tek bende mı var bu telefon aq

arkadaşım haklısın bir yıla yakın süredir kullanıyorum enfes telefon. 790i de var ama jystc'i beni sinir ediyor. 610i gerçekten tavsiye edilecek makine.. pişman olmayacaksın iyi günlerde kullan.

k610i telim var internet ayarları için uğraşıyorum.vodafone cihaz ayarları bakım daymış ,sony ericson sitesinde indiriyorum olmadı ,birde bu tel de kendi ttnetimi kullanarak net e girebilirmiyim.bilen varsa ayrıntılı yazarsa sevinirim.

Geri