K.Paşa 2-2 Bjk [Tsl 26. Hafta Tek Başlık]

G.Saray'a veriLmeyen 5 maçLık ceza sizi şampiyonLuktan etti gördün mü.. =)
şaka bi yana iyi bastırdınız ama oLmadı..
Geçmiş oLsun..

Laz önce imaLı imaLı konuşuyorsun sonra şaka bi yana diyorsun oLmuyor ama...Trabzon maçında sizide görücez büyük bi zevkLe izLiyor oLucaz.. ;)

Maça geLince teLLo kahrettın bızı kahrettın..Bıraksana boboya atsın goLu..SağLık oLsun ne diyeLim !!

hayatımda ilk deva lazları destekleyecm pazar günü şikeyle şaibeyle şamp.. olabileceklermi bakacagız

defans iki goldede nası bi hatalı belli değil

MozoLe Miяach;4956730' Alıntı:
Laz önce imaLı imaLı konuşuyorsun sonra şaka bi yana diyorsun oLmuyor ama...Trabzon maçında sizide görücez büyük bi zevkLe izLiyor oLucaz.. ;)

Kardeşim sana geçen hafta da söyLedim Beşiktaş'ın yada Fenerbahçe'nin şampiyon oLacağına fikren ve kaLben inanmıyorum,oLursanız modLuğu bırakırım demiştim o düştü istersen başka bişiyine gireLim iddiasına..
Bu maçı kazansaydınız biLe Bursa ve Gs iLk ikiyi bırakmaz..

..:.. ben böLe takımın yahu son dakkaLar az sıkacan o goLü yemiyecen yahu ..:..

besiktasin isi zor,mustafa denizlinij systemi hic hosuma gitmiyor

Kardeşim sana geçen hafta da söyLedim Beşiktaş'ın yada Fenerbahçe'nin şampiyon oLacağına fikren ve kaLben inanmıyorum,oLursanız modLuğu bırakırım demiştim o düştü istersen başka bişiyine gireLim iddiasına..
Bu maçı kazansaydınız biLe Bursa ve Gs iLk ikiyi bırakmaz..

modluğu bırakacaksın tamammı bu mesajı hatırlatacam hatta yayınlayacm unutma

besiktas bursadan iyi oynamiyorki yerine gecsin !!zaten kendi evinde zor kurtulmusdu yenilgiden

Pazartesi-Cuma Takımı EtkiLedi.
Çok Büyük Yara ALdık Fakat Vazgeçecek DeğiLiz Son Haftaya Kadar Peşindeyiz KartaLım!

Geri