K.Paşa 2-2 Bjk [Tsl 26. Hafta Tek Başlık]

icemen

New member
Reaction score
0
kasimpasaspor_tekstilportal.com.jpg
vs-1.png
beikta.png

Kasımpaşa-Beşiktaş JK

Tarih:19 Mart 2010

Saat: 20:00

Hakem: Özgür Yankaya

Stad: R.Tayyip Erdoğan

bjk_bjk%200910damalikisakolacformasi.jpg

KASIMPAŞA
Murat
Keller
Koray
Merthan
Ergün
Yekta
Murat E.
Emre
Sancak
Şahin
Cenk
T.D: Yılmaz Vural

BEŞİKTAŞ
Rüştü
İ.Kaş
Ferrari
Sivok
İ.Üzülmez
Necip
Ernst
Holosko
Tello
Ekrem
Bobo
T.D: Mustafa Denizli

Nazar Değdi

Ligin en az gol yiyen defansının üzerinde kara bulutlar dolaşıyor. Toraman dünkü idmana katılmadı, Ferrari ile Sivok çalışmayı yarıda bıraktı. Üç futbolcunun da durumu netlik kazanmış değil...

fft1mm920072.jpg

Beşiktaş’ın lig yarışında tutunmasını sağlayan en önemli özelliği, başarılı savunması... Kalesinde gördüğü 15 golle, ligin en başarılı defans hattına sahip olan Siyah-Beyazlılar dün tam anlamıyla şok oldu. Denizlispor maçında sol topuğuna aldığı darbe nedeniyle İbrahim Toraman çalışmaya katılamadı ve tecrübeli futbolcunun tedavisine tesislerde devam edildi. Ancak tek eksik Toraman değildi... Önce Matteo Ferrari, daha sonra da Tomas Sivok sakatlanıp, idmanı yarım bıraktı. Bu durum, Ümraniye’de tam anlamıyla soğuk rüzgarlar estirdi. Duruma el koyan teknik direktör Mustafa Denizli, sağlık ekibinden üç futbolcu hakkında ayrıntılı bilgi istedi.

Şimdi ne olacak?
Kartal’da stoper özelliğine sahip olan Ferrari, Sivok ve Toraman oynamazsa, Kasımpaşa maçında büyük bir kriz yaşanacak. İbrahim Kaş ile Michael Fink’in stoper oynayabileceği konuşuluyor. Ayrıca Konya Şekerspor maçında stoper oynayan Necip de defansta görev yapabilir. A2 takımından da savunmacı takviye yapılabilir.

Sadece 100.yıl var...
23 maçta kalesinde sadece 15 gol gören ve ligin en az gol yiyen takımı olan Beşiktaş, sadece 100. yıldaki performansının gerisinde kaldı. Kara Kartallar, şampiyon olarak tamamladığı 2002-2003 sezonunda 23 maçta kalesinde sadece 14 gol görmüş ve savunmasındaki Ronaldo-Zago ikilisi efsaneler arasındaki yerini almıştı.​

fanatik

Beşiktaş ağır yaralı

Ekrem Dağ ile İbrahim Toraman’ın darbeye bağlı sakatlıkları devam ederken, dün de Sivok, Ferrari ve Nobre, antrenmanı tamamlayamadı.
Sol alt baldırında darbeye bağlı ödem oluşan Ekrem Dağ ile Denizlispor maçında topuğuna darbe alan İbrahim Toraman’ın durumlarının bugün netlik kazanacağı vurgulandı. MR’ı çekilen iki oyuncunun, bu sabahki idmanda doktorlar tarafından deneneceği bildirildi. Dünkü idmanı ağrıları nedeniyle yarıda bırakan Sivok, Ferrari ve darbe alan Nobre’nin durumlarının da diğer oyuncular gibi bugün belli olacağı belirtildi.
Milliyet

Tek başlıkta verdim kardeşim. maçla ilgili konuları oraya yazalım :goz:

Allah'ın İzniyLe ALacağız Maçı.
G.Saray veya Bursa Puan Kaybedecek Büyük İhtimaL Bu Hafta.

Konuyu yine ben açtım yine kazanıcaz. Totem yapıyorum :melek

BiLetLer 50 TL Ben BaLkondan Destek Vercem :)

tepebaşında tribün yapmak lazım :)

ZorLancagımızı sanmıyorum..Alıcaz inşaLLah maçı..

Ayrıca mami başLıga bi eL at ıstersen..Hem Bjk'nın ismi küçük yazıLmış hemde ''tak başLık'' yazıyor..CooL edit yap..

Ya kanka yanlış oldu büyük yaptım o küçüldü şikayete yazdım

İki İyi Haber

Beşiktaş’ta, önceki gün idmanı yarıda bırakan Ferrari ile Sivok’un durumlarının iyi olduğu, bu iki oyuncunun bugünkü maçta forma giyebileceği belirtildi. İki futbolcunun oynayacak olması teknik heyeti sevindirdi

Ağrıları devam eden Nobre ile İbrahim Toraman’ın ise Kasımpaşa maçında dinlendirileceği öğrenildi. Teknik Direktör Mustafa Denizli’nin bugünkü maçta Yusuf ile Nihat’ı kanatlarda Ernst ve Fink’i ise göbekte görevlendirmeyi planladığı ifade edildi.
Öte yandan kart sınırındaki oyuncular Fink, Matteo Ferrari ve Fabian Ernst, Eskişehirspor maçında cezalı duruma düşmemeleri konusunda uyarıldı.​
milliyet

Dört maçlık galibiyet serisiyle ‘zirve yarışında ben de varım’ diyen Beşiktaş, bugün Kasımpaşa’nın konuğu oluyor. Özellikle Yılmaz Vural döneminde büyük çıkış yakalayan ve Ziraat Türkiye Kupası’nda Kartal’ı 3-1’lik sonuçla mağlup eden Lacivert-Beyazlılar son haftalarda ise düşüş yaşıyor. Önce Galatasaray, sonrasında ise Bursa’ya mağlup olan Kasımpaşa’nın tarihinde, Beşiktaş’a karşı lig galibiyeti de bulunmuyor. Son 9 maçtır rakibini mağlup eden Beşiktaş, Kasımpaşa’ya son puan kaybını 1961 yılında yaşamıştı...

Umraniye'den stada!

fft1mm921072.jpg

Beşiktaşlı taraftarlar, bugünkü karşılaşma öncesinde büyük bir uğurlama düzenliyor. Takım otobüsü, Ümraniye'den stada konvoy eşliğinde gidecek.

Kasımpaşa karşılaşmasına büyük ilgi gösteren ve Siyah-Beyazlılar için ayrılan tüm biletleri tüketen taraftarların farklı bir organizasyona daha imza atmaya hazırlandıkları bildirildi. Son haftalarda takımın ortaya koyduğu performanstan memnun kalan ve şampiyonluğa bir kez daha inanan taraftarlar, Siyah-Beyazlı takımı Ümraniye’den maçın oynanacağı Recep Tayyip Erdoğan Stadı’na kadar bir an olsun yalnız bırakmayacaklar. Bu durumu haber alan takımın da mücadeleye geç kalmamak adına 1 saat daha erken yola çıkmayı planladıkları kaydedildi. Bilindiği gibi geçen sezon da benzer organizasyonlar yapılmış ve boğaz köprüsü meşalelerle trafiğe kapatılmıştı.

Yine meşaleler yanacak
Ayrıca Eskişehir mücadelesi öncesinde de Beşiktaş Köyiçi’nde takıma meşaleli bir karşılama planlanıyor. Taraftarlar, İnönü Stadı’nda oynanan Belediye karşılaşmasında verdikleri destekle galibiyette önemli rol oynamışlardı.

Beşiktaşımıza Başarılar Bu Maçı Almaktan Başka Çaremiz Yok

KartaL GOL GOL GOL !! SaLdırın çocukLar şampiyonLuk için bu taraftar için saLdırın her maç çok önemLi..

BobOydu, HolosKoydu sesleri geliyo kulağıma

Geri