K.p.s.s

genel itibari ile bütün milleti ters köşe yapmış bir sınavdı 2008 kpss cok basit kalıyordu yanında benım sayısalım iyidir 22 tane yapabildim ancak eğitim bilimleri sürpriz konularla doluydu.. bekleyip görelim standart sapması yüksek olacak soruların..

geçmiş olsun...allah hepinizin gönlüne göre versin.. inşallah beklentilerinizin üstünde puanlar alırsınız...

tüm halkımıza başarılar. feryall ablamız gibi yeni nesil öğretmen lazım çocuklara biz yaşlılarla yapıyordukta noldu....

benim içimin yandığı olay bu çıkardılar yeni sistemi hocalar bile ne yapacağını bilmiyor. en çokta iş teknikciler bize kağıtlar veriyolar onlara göre biz kendimiz yapıyorduk......Ablacım branş ne?

Konu güncelliğini yitirmedimi daha :hhmanD
yok özcan yitirmedi :D asıl şimdi başladı ;)

benim içimin yandığı olay bu çıkardılar yeni sistemi hocalar bile ne yapacağını bilmiyor. en çokta iş teknikciler bize kağıtlar veriyolar onlara göre biz kendimiz yapıyorduk......Ablacım branş ne?

branş teknik öğretmenlik hazır giyim moda tasarımı öğretmenliği birinci önceliğim ikinci önceliğim de kadrolu değil sınıf öğretmenliği

yok özcan yitirmedi :D asıl şimdi başladı ;)

branş teknik öğretmenlik hazır giyim moda tasarımı öğretmenliği birinci önceliğim ikinci önceliğim de kadrolu değil sınıf öğretmenliği

hımm iyimiş.. Abla artık moda tasarımcısı diye tv çıkarsın bizde mutlu oluruz xD :durdurun

Sınav 4,5 Saat :))))) Yarım Saatte Hediye Galiba

Hakkınızda hayırlısı olsun biliyorum benim kardeşlerim başaracaklar yeni nesile doğru yolu gösterceler. : )

Sınav 4,5 Saat :))))) Yarım Saatte Hediye Galiba

sabah oturumunda bir de yabancı dil sınavı vardı. istersen onu da ekle üzerine. :durdurun

herkesin hakkında hayırlısı ne ise o olsun.

Geri