K.p.s.s

FeryaL

~ÖğretmeN~
Reaction score
0
Kendimi de koysam ey aşk ayaklarımın altına yine d
Yarın benim ve diğer öğretmen arkadaşların tayinlerinin cıkması için gireceğimiz 5 saatlik bir sınav kpss....
gizli özneye
sonsuzluğa ablama
volkana
ve benim bilmediğim diğer arkadaşlarıma yarınki sınavda başarılar diliyorum.. umarım bize ihtiyacı olan öğrencilerimizin başına geçeriz bir an evvel...
hepimize başarılar....
dua etmeyi unutmayın ;)

Hakkınızda hayırlısı. Allah yardımcınız olsun.
Tüm sınava girecek arkadaşlara başarılar.İnşallah herkes gönlüne göre bir yer kazanır

zevk için giriyorum artık kpss ye sözleşmeliye devam :durdurun

Allah herkese kolaylıklar versin inşallah. sınava girecek olan herkese başarılar.

Hepinizin hakkında hayırlısı olsun arkadaşlar Cenab-ı Allah sizlere zihin
açıklığı versin umarım istediğiniz yerlere atanırsınız kolay gelsin başarılar dilerim.

Eyvallah Arkadaşlar Bende önce Arkadaşlara Sonra Da Kendime Başarılar Diliyorum, Allah Yardımcımız Olsun

kpss ye giricek arkadaşlara bol şans diliyorum inşallah dilediğiniz puanı alırsınız..

Allah yardımcımız olsun herkese basarılar..

bu arada sonsuzluga sözleşmeli kalkıyor artık herkes kadrolu bir dahada sözleşmeli öğretmen alınmayacak...

sınava girecek olanlara başarılar..

Bundan 2 yıl önce girdim 80 puAn aldım ama hiç bi sonuç çıkmadı.. 20 tane iş seçeneği doldurmama

rağmen hiç birinden olumlu bi haber alamadım.. Kpss saçmalıktan başka bişey değil çoğu kişi

zaten torpili sayesinde giriyor kamu kuruluşlarına...Bu sınavda onlar için bir prosedür sadece....

KPSS ye girecek herkese başarılar diliyorum...
Allah Yardımcınz olsun.....

Bundan 2 yıl önce girdim 80 puAn aldım ama hiç bi sonuç çıkmadı.. 20 tane iş seçeneği doldurmama

rağmen hiç birinden olumlu bi haber alamadım.. Kpss saçmalıktan başka bişey değil çoğu kişi

zaten torpili sayesinde giriyor kamu kuruluşlarına...Bu sınavda onlar için bir prosedür sadece....

cok tşkler arkadasım morel oldu

Hepiniz için hayırlısı olsun..

sınava girecek tüm arkadaşlarıma başarılar diliyorum..allah zihin açıklığı versin..hh ailesinin duaları sizlerle, bunu unutmayın...

senin dediğin normal memurluk galiba arkadaşım, öğretmenlikte ilk atamada torpil gerçekten çok zor, geçen sene hüseyin çelik yaptı sendikalar çıkardı hemen, yani olsa bile bir elin parmaklarını geçmez ben buna inanıyorum ve öyle görüyorum

kpss değilde öss denen illetin ne olduğunu anladım ...Birazcık kendinize güveniniz olsun yeter + bilgi=))
Kolay gele herkes için hayırlısı...

Geri