K l a s i k Gitar Eğitim Seti - 5CD - Türkçe Çok Kaliteli Bir Yapım [HH]

eline sağlık rebel....

Hocam eline saglık.
rar sifresi nedir?

çok teşekkürler..3 cd ye kadar indirmiştim sonra rapid kaldırmıştı linkleri.yeniden upload etmişiniz heralde.bunlarda ölmeden indirin altın değerinde bu cdler..tekrar tşklr

Bu kadarını beklemiyordum. Çok güzel olmuş. İndirmeye devam edeceğim.

bende 3 cd indirdim derdim su simdi bunlar bölüm bölüm kesilerek tum cd den upload edilmis. bunları yeniden tek bir cd haline donusturmek ve vcd formatına cevirmek icin hangi prog. kullanmalıyım. tmpeg encoder kullanıp birlestiriyorum bu sefer playerlerde sorun var. en cok kullanılan video dosya turu mpeg olmasına ve tum codeclerim yuklu olmasıan ragmen movie makerde dahi bu islemi yapamıyorum. bildiginiz bir program varsa yeniden bu dosyaları birlestirmek istiyorum. tskurler...

beyler daha indirmedim de bişe sorcma türkçe dimi :D:D

Evet dili tabikide turkce =)

bende 3 cd indirdim derdim su simdi bunlar bölüm bölüm kesilerek tum cd den upload edilmis. bunları yeniden tek bir cd haline donusturmek ve vcd formatına cevirmek icin hangi prog. kullanmalıyım. tmpeg encoder kullanıp birlestiriyorum bu sefer playerlerde sorun var. en cok kullanılan video dosya turu mpeg olmasına ve tum codeclerim yuklu olmasıan ragmen movie makerde dahi bu islemi yapamıyorum. bildiginiz bir program varsa yeniden bu dosyaları birlestirmek istiyorum. tskurler...

Movie makerla yada tmpegle birlestireblirsinde niye sorun cıktı bu bırlestırme konusunda pek bi bilgim yok..
Direk vcd formatında yazsan olmaz mı ki..

kardeş eline sağlık saol ama 3 ün 3 ü saron cıkarıyor be o kadar ugrastım olmuyo bı yardım sana zahmet beklıı varol şimdiden

teşekkür ettik baba ama şu saatten sonra pop gitar bana yeter diye düşünüyorum :D
klasikte fena değil ama öğrenmesi çok zaman alır:(

arkadas cok sagolindirecem tsk

emeğin cok muzikal olmus tsk ler
ellerine saglık

teşekler elinize kolunuza sağlık mukemmel olmuş

çokkkkk Saolll Ya Yeni Gitara Başladım Harika Oldu Bu

Geri