AngeL Of Death
Wishmaster
- Reaction score
- 0
K ve m değerLeri sitenizdeki ziyaretçi sayısını beLirtmek için kuLLanıLan değerLerdir..
Sitenize gelen günlük her ziyaretçiye tekil hit denir.
1k = 1000 tekiL hit demektir
1m = 1.000.000 tekiL hit demektir
1m+ =1.000.000 dan fazLa hit demektir..
GeneL oLarak 1m ve 1m+ değerLeri dünya üzerinde çok az sitenin sahip oLduğu değerLerdir..
Birisi sitemde 5k hitim var derse; onun sitesine günde 5.000 ayrı biLgisayardan giriş yapıLıyor demektir.
1m hitim varsa 1.000.000 dan fazLa biLgisayardan giriş yapıLıyor demektir.
Sitemin "k,m" değerini NasıL Öğrenirim?
Yukarıda beLirtiLen biLgiLere göre sitenizin k,m değerini öğrenebiLirsiniz ancak daha detayLı öğrenmek isterseniz;
Google Analytics | Resmi Web Sitesi veya Sayyac.com - Ücretsiz sayaç servisi adresine üye oLup size veriLen kodu sitenize yerleştirdiğinizde günlük aylık haftalık kim nerden neyi aratarak geLmiş hepsini öğrenirsiniz.hangi keLimede kaçıncı sıradasınız vs gibi özeLLikLer de var..
Sitenize gelen günlük her ziyaretçiye tekil hit denir.
1k = 1000 tekiL hit demektir
1m = 1.000.000 tekiL hit demektir
1m+ =1.000.000 dan fazLa hit demektir..
GeneL oLarak 1m ve 1m+ değerLeri dünya üzerinde çok az sitenin sahip oLduğu değerLerdir..
Birisi sitemde 5k hitim var derse; onun sitesine günde 5.000 ayrı biLgisayardan giriş yapıLıyor demektir.
1m hitim varsa 1.000.000 dan fazLa biLgisayardan giriş yapıLıyor demektir.
Sitemin "k,m" değerini NasıL Öğrenirim?
Yukarıda beLirtiLen biLgiLere göre sitenizin k,m değerini öğrenebiLirsiniz ancak daha detayLı öğrenmek isterseniz;
Google Analytics | Resmi Web Sitesi veya Sayyac.com - Ücretsiz sayaç servisi adresine üye oLup size veriLen kodu sitenize yerleştirdiğinizde günlük aylık haftalık kim nerden neyi aratarak geLmiş hepsini öğrenirsiniz.hangi keLimede kaçıncı sıradasınız vs gibi özeLLikLer de var..