Kızlar Yapsaydı Böyle Olurlardı ;)

Hayır inanmıyoruuuuuummmmm..! Nokia nasıl böyle bir hata yapar yaa..?

"46 numaralı renk yok Kerem..! Değiştirelim bunu..!"

hauhauhauahauhauahuaauahuahauahuahauahuah

muhahaha eline sağlık :D ellerinin hamuruyla bu işleredemi bulaşsınlar yani :D

Birazcık abartı ama fenada değil hani:cool:

kadınsız hayat top olmadan futbol oynamaya benzer.

Gerçekten böyle olurdu hele şu uzay mekiğine bayıldım

:)) çok ii..koptumm yaa.

eheuhehuheu jackal manyak bisi olurdu harbiden =)
telefonu alıoz içinden makyaj malzemeleri çıkıo euheuhe =)

ne o öyle pembe mor benim rengim siyah simsiyah tmm arabada makyaj paleti çok güsel fikir ama renkleri beğenmedim benim gibi istisnalar mutlaka war göz ardı etmeyelim ark lar ama eline sağlık yinede.........

ciara35' Alıntı:
ne o öyle pembe mor benim rengim siyah simsiyah tmm arabada makyaj paleti çok güsel fikir ama renkleri beğenmedim benim gibi istisnalar mutlaka war göz ardı etmeyelim ark lar ama eline sağlık yinede.........

Renkler farklı ama Sonucda düşünce aynı kız milleti işte :p

ciara35' Alıntı:

istisnalar kaideyi bozmaz diye bir laf vardır ama değil mi?...:D

hadi be sizde fazla abartmışsınız bikere kızlar yönetiyo olsaydı erkek yönetiminden daha iyi olurdu eminimki ne güzel işte her taraf cıvıl cıvıl rengarenk siz yönetseydiniz nasıl olurdu acaba bi düşünün bakayım bence şöle olurdu her taraf sarhoş işsiz dolaşan ayyaşlarla dolardı her tarafı b_k götürürdü yani kısacası rezil olurdunuz kızların kıymetini bilin artık yaaaa şu dünyada kızlar olmasaydı ne olurdu acabaaaaaaaaaaaaaaaaabide siz düşünün................................

valla ben playstation a taktım hep erkek kullanıcıları olan ps nın artık bayan mubtalaları da olabilir :) Sony e iletmeli bu durumu :)

cRaftYgirl' Alıntı:
hadi be sizde fazla abartmışsınız bikere kızlar yönetiyo olsaydı erkek yönetiminden daha iyi olurdu eminimki ne güzel işte her taraf cıvıl cıvıl rengarenk siz yönetseydiniz nasıl olurdu acaba bi düşünün bakayım bence şöle olurdu her taraf sarhoş işsiz dolaşan ayyaşlarla dolardı her tarafı b_k götürürdü yani kısacası rezil olurdunuz kızların kıymetini bilin artık yaaaa şu dünyada kızlar olmasaydı ne olurdu acabaaaaaaaaaaaaaaaaabide siz düşünün................................

zaten biz yönetioz sorun yok o zamn:pböle çok güsel:p

Geri