Kızlar nelerden hoşlanmaz...

NıGhT_M@Re flood yapmak yasak arkadaşım daha dıkkatlı ol.

çok yoğun ilgi gösterilip bunaltılmaktan hoşlanmazlar

fazla üstüne gitme üstüne fazla düşme sorra ilgisizlii sevmezler :D

Day Wallkerr bence bu çok saçma ya .kızlar kendi aralarında bu konuları konuşmaktan hoşlanır ama bunun su yüzüne çıkarılmasından hoşlanmaz.madem başlık konusunda iddialısın daha ilginç konularda ki yazılarını tercih ederim .ama yine de emeğine sağlık:)

dumani' Alıntı:
çok yoğun ilgi gösterilip bunaltılmaktan hoşlanmazlar

Kızlar kolayı sevmez..! Zor olmalı..! :clap: Gerçi kim kolayı serverki..? Ben sevmem şahsen..!
Aşırı ilgiye uyus olurlar..! Ben ilgiyi severim diyenleri de yalan söylüyo..! :clap:
ve Yalandan hoşlanmazlar..!

ilgisizlikten nefret ederler haberiniz ola oğlanlar hhaa bide şey yanlarında başka kıza bakılmasından nefret ederler...sizde de oleidr sanırım yani başka oğlana bakmak mesela tıhıhıhıhı

walla benim kız arkadasım küfürden hoşlanmıo bazen dangalaklık edip yanında edioz sonra kötü oluo:D:D

Sizleri tebrik ediyorum... Kızları anlamış ve onların nelerden hoşlanıp hoşlanmadıklarını yazmışsınız walla süpersiniz... :)

Deimos' Alıntı:
kızlar cok karmasık bence hıc bulasmaya gelmes

Haklısın da...Ya bii kere bulaştıysan artık....:eek:

Aslında kızlar kendilerinin dinlemeyen erkeklerden hoşlanmıyolar gibime geliyo...

Ancak tahmin yapabiliyoz yawww...Ne karmaşık canlılar:eek:

kılara bıyıkların çıkmış deyince çok bozulurlar.

kızları anlamak çooook zoor kimse onların neyden hoşlanıp neyden hoşlanmayacagını biz erkekler bilemez anlıyacagınız git gel kafalıdırlar

kısların nelerden hoşlanacağı konusu göreceli bir kavram elbette lakin kızlar ne istediklerini birde anlayışla karşılasalar karşısındakileri çok iii olucak.

Geri