kızlar Neden Kendilerini Güzel Görürler Sizce?

PisiPc

New member
Reaction score
0
Neden Kızlar Kendilerini Çok Beğenmiştir...!

Nedeni: Bence onlar hergün erkekler tarafından onlara gösterilen ilgi dolayısıyla kendilerini çok beğenirler...!

Her zman görmezler bazen beyinleri çalışmaz ozmanlar görürler herhalde hem gördüklerinde kıvırmayda başlarlar ordan anlarsın

Dünyada iki çeşit insan vardır.

1-Erkek
2-Kadın

İkiside birbirine ilgi duyar.

Kadınlar erkeklere fazla ilgi duymaz, hiç duymaz demiyorum.

Buna göre erkekler her kadına ilgi duyar.

Eğer bir kadının yardıma yada başka bir şeye ihtiyacı varsa her erkek yardım eder.

abi bence allah kadini erkek erkegide kadin icin yarattmis.... dinde ne kadin ustundur ne erkek ne siyah ne beyaz... ama su warki kadinlar gercek erkegi secmezler bu yuzden hep hata yapip uzulurler... eger paran warsa kizla cikma sansin yuksek zaten kimse ac insan kiz wermez... hadi s.a

Alal Alal Sizin Gibi Gençler Kizlara Fazla Ilgi Göstermese Laf Atipda Hava Atmalarina Izin Vermezseniz Hiçbirşey Olmayacaktir Ama Gençler Sagolsun Ki Hep Böyle Yolda Giderken Laf Atarlar Ve Böyle Olur Havali Olurlar Bir Günde Laf Atmayi Denemeseniz.. Veya şunu Dusunuyorum şu Laf Atanlar Varya Onlara Sormak Istiyorum... özellikle Hani Sizin Aileniz Yokmu Kardeşleriniz Yokmu..??? Iyi Düşünün O Zaman Neden Kaynaklaniyor Bilirmisiniz Cahillikten ...

Okul Okumak Bilgisiz Kalmayi Engeller
Ama Cahilligi Asla Almaz..
Cahil Insan Herzaman Cahildir..

Oxford Vardida Bizmi Okumadik Diyenlerde Olabilir Haklisiniz Oxford Okumak Da Cahilligi Almaz BilgiSİZ Kalmamizi Engeller..

Yok Be Abiler Hepsi Ayni Değil Tabi

Geçen Bir Konu Açilmişti Takip Edeniniz Wearsa Bilir Liseli Kizlar
Ha Bu Konuda Onunla Ilişkili

Hepsi Ayrik Ayrik

Tabi O. Olanlari War Temmiz Olanlari War

Zaten Temiz Olanlarin Kendilerini Beğendirme çabalari Da Olmaz

Zateen Onlar Hiç Birşeylerle Ilgilenmezler

Nasil Iseler Oldirler

hergün erkekler tarafından onlara gösterilen ilgi dolayısıyla kendilerini çok beğenirler :p

aman Allah'ım bu erkekler kendilerini ne sanıyorlar çok merak ediyorum ayy sizin ilginizemi kaldık bee sanki siz çok farklısınız az bi ilgide hemen havalara uçuyorsunuz triplere giriyorsunuz kendimizi beğenirizde kendi kendimize şımarırızda kızlardan yüz alamyınca kendilerini beğenmiş oluyorlar baksennnnnnn

vala mervem yanlış anlamzsın umarım ama dışarda senin gibi düşünmeyen çok kız var ve bizim ilgimize muhtaç. anlıyosun değil mi?

Geri