Kızlar neden Erkekleri Kıskanır?

Mayhoş

mayhoş
Reaction score
0
Evlilik yada ciddi bi cıkma teklifi ediliyor ve HAYIR cevabını alıyorsun sonra
başkası ile sadece yakınlaşman bile arkadaş olarak o kızda kıskanclık krizi yaratıyor.

Burada 2 ihtimal var;

Sevme ihtimali var yada senden iyisini bulamadıgından elinde tutmaya calısıyor
yada Diğer bir ihtimal ise kaybetme korkusu

Sizce bu 2 ihtimal dışında KIZLAR HAYIR dedikleri yada TERKETTİKLERİ erkekleri
neden KıskanırLar?

Yorumlarınızda ekşınnn ßekliyorum :p

Hem elinde tutma isteği hemde kaybetme korkusu :)

Bir dengesizlik var kesin ama çıkaramadım. Kızlara sormak lazım.::D

içgüdüseL birşey oLsa gereK
ama erkeKte çok kıskanır kadınını

eee kızları zaten anlayamadıkki anlasak zaten hayır cevabını almazdık :durdurun

Ekşınn dedik yahu çözüm arıyoruz burda yorumlara bak..

Elinde Tutma İsteği Bence :closedeyes:

Kızların kendisinin beqeniLmesi cok hosuna qider ve beqenen erkeqi baskasınıda beqendiqini qörünce kıskanclık yaratır.Kızlar başka kızlarıda kıskanır zaten

kızlar aslında terkedemezler yani o kıskananlardan bahsediyorum terkedemezler. kendinlerini uzak durmaya oyle bir şartlandırırlar ki artık sizi istemedigini sevmedigini düşünürsünüz. erkekler boyle degildir tutamazlar cok fazla sevdilermi kendilerini. ama kızlar eger tutmalarını gerektiren bir unsur varsa ortada cok zorlansalarda tutarlar kendilerini ve alışmaya calısırlar sen olmadan yaşamaya eger siz caba sarfetmezseniz onun yanında olmaya.
şu anda ben tam boyle birşey yaşamaktayım kız arkadasım benim yaptıgım bi hata yüzünden benden ayrılmış durumda fakat seziyorum beni aklından atmadıgını barışacagımızı 1 2 ay içerisinde seziyorum.2 aydır ayrıyız bu arada.

çözüm arıyorsan da eger. ölçülü bir şekilde yanında ol.ne çok üzerine git ne de cok uzakta ol. arkadasıymıssın gibi davran ama yeri geldiginde hissettir duygularını.ve sabırlı ol. kafanı gereksiz düsüncelerden arındır başka birileri falan düsünme.kendine güven ve bekle. o donecektir. hiç bi kız bırakıp gidemez sacma bi sebepten ötürü. yada sacma bi sebep olmasa bile cok kızsa üzülse yıpransa bile acı ceker giderken cok zorlanır bunları düşün.he peynirse bilemem tabi ozaman iş degişir

teşekkür ederim yorumlarına peynir falan ayıp oluyor yahu keskin bir tat bırakmayalım ağızda.
ha unutmadan umarım barışırsınız..

sevdigim ise kiskanirim :closedeyes:

seven insan kıskanır =)

bence kızların erkeklere güvenmemesi ve sürekli aynı şeyler denemeleri "bütün erkekler aynı" bu sözü hiç sevmiyorum. Biraz güven olsun yeter...

Ya sevdiğinden yada hazmedemediğinden kaynaklanır sanıyorum . beklenmedik yerlerde beklenmedik problemler çıkarıp insanı sinir etmeyi bir sanat haline getirmişlerdir bunlar. Kendisinin diskalifiye olmasi gibi bir tehlike sezdiğinde erkeğin gününü mahşer gününden beter bir hale çeviren modellerdir . akıllı erkek her zaman üstesinden gelir ama... : ) :closedeyes:

Ya sevdiğinden yada hazmedemediğinden kaynaklanır sanıyorum . beklenmedik yerlerde beklenmedik problemler çıkarıp insanı sinir etmeyi bir sanat haline getirmişlerdir bunlar. Kendisinin diskalifiye olmasi gibi bir tehlike sezdiğinde erkeğin gününü mahşer gününden beter bir hale çeviren modellerdir . akıllı erkek her zaman üstesinden gelir ama... : ) :closedeyes:

Eline Sağlık En Güzeli Buydu :001_rolleyes:

başlı başına bi doktora tezi bu :) tek nedeni olabilir
- eleman sağlam ben beğenmedim ama başkası kaparda ben birini bulamazsam kıskancımdan çatlarım ben bulayım onlar yine bulamasınlar en mutlu ben olayım mantıığıdır !!!

teşekkür ederim yorumlarına peynir falan ayıp oluyor yahu keskin bir tat bırakmayalım ağızda.
ha unutmadan umarım barışırsınız..

aa ben seni erkek zanletmiştim ya:d konuyu gorunce bi erkek hani terkedilmiş de falan hala kıskanılıyormus eski sevgilisi tarafından falan gbi algıladım ben ondan oyle paragraflar dosedim:D
megersem karşı cephedenmişsin sen:D :p

paylaşım paylaşımdır kardeş muhalefet olma destek ol emi :)

Geri