kızların erkeklerden ayrılma sebepleri

bitlisli13' Alıntı:
slm arkadaşlar ben bu sitede yeniyim arkadaşlar sizden bir konuda yardım isteye cem lütfen bana acil olarak bana mesne şifre kırıcı lazım bir adi benim mesen mi kırdı lütfen bana yardımcı olun arkadaşlar ALLAH aşkına lütfen

sizlere mesne adresimi vereyim bana yardım cıolun ya lütrfen bana hemen acil lazım yada siz alın mesenemei lütfen

Hahahahahahahahah, bu kim la????
Qapris artık dedikoduyu bırakır arkadaşla ilgilenirsin heralde:)))):biggrin :durdurun

böyle herşeyden ayrılırsanız, adam bulamazsınız kızlar benden size söylemesi. kendi kurallarını değerlerini karşıdakine baştan söylemelisin. erkek sex veya cinsellik konusunda kadınlara göre daha acelecidir, ama zaman geçince kadında öpüşmek ister, sex ister. çünki onlarda insan ve onlarında buna ihtiyacı var. Yazıda buram buram feminizm kokuyor...

*Benden izin almadan nasıl bakkala gidersin
(bakkala git, telefon aç işte böyle giderim de ve telefonu suratına kapat)

zuahahahahah
hiç glücem yoktu:D

Eger sana en ufak bir yalan soylemisse.
(oldur!!! parcala!!!! yak!!!! kulu bile kalmasin yeryuzunde )

*He bide eger nasil olsa evlenmicez mi derse...
(ahada yalancinin Kralı odur iste hiç durma firla git)
:hadiordan

hepsi süpermiş:D

e heralde süper olucak ehuehuheu :durdurun

ah çok kabaca bunlar oha falan aynı zamanda dıkş oldum:D bakın kızlar gibi konuştum bizde böyle konuşan kızları zagalıyalım ozaman olmazmıı;)

çok arkadaşım vardı böyle diğer kızları doldururdu sonra kendi söylediklerine kendi bile inanmaz ve asla uygulamazdı .. ahaha :D:D :durdurun

Geri