Kız Tavlamaya Çalışırken Yapılan Gaf :D

aslansmh

New member
Reaction score
0
Bedr'in arslanları ancak, bu kadar şanlı idi.
Arkadaşlar Bizim Lise'de Bir Arkadaş Var Biraz Salaktır Öyle Böyle Değil :D Tam Önünde Öyle Böyle Güzel Bir Kız Var Ne Çirkin Ne Güzel Ama Dolgun Vücutlu Birgün Bu Çocugun Canına Tak Etti Ve Tamda O Sırada Ben Yanındayım :durdurun Kıza Dönsene Bir Soru Sorucam Dedi Bişiler Sordu Kız Soruları Çözdü Verdi Çocuk Korkudan Diyeceğini Söylüyemedi.Aradan 5 dk. Geçti Zil Çaldı Artık Abazalıkta Hat Safha Kıza Bir Daha Dön Dedi Ve Söylediği Şuydu :)) :melek
Dünya Fani,
Ölüm Ani,
N'olur Yani,
Bir Kere Versen!!!
Bak Senin İçin Akrostişli Yaptım Dedi!!!
Kızda Güldü,Sağol Dedi Akrostiş İçin Birde Tokat Koydu Buda Şiirin İçin Dedi O Sırada Sınıfta Bir Gırgır Bir Şamata Herkes Yerlerde :) Çocuksa :vur :vur :vur
Sizin De Bu Konudaki Anılarınız Varsa Yazarmısınız

Kırmızı yerLeri bağırarak söyLüyordum kız arkasını dönünce devamını getiriyoRdum..
tabi 4 satırıda bi kerede aynı kıza yapıyoRdum..

Şşşşt... ! diye kaLkan uçakLar...
Yavruu... ! vatan kıbrısaa....
Fıstıkk... ! ihracatı yaparken..
Anamm... ! biLe ağLamıştı..

:sigara:

yavrum hepsi senin mi ? Puhahahahahahah :durdurun

bizim yurtta var böyle bir tip yemek hanede kzın masasındaki tabak çanak ne varsa kaldırıp altına bakıyor tabi kızda ne arıyorsunuz diye sordu şaşkınlıkla oda sizle konuşmak için bir sebep dedi millet koptu yaa :D:D:D:D:D

kızlar bunlara tav olmas ama belirteyim :) gerçi olanlarda muhakkak vardır ama ....

Bi gün tenefüsteyiz.lise 2deydik o zamanlar.Piçlik Hat safhada bizde:)
Neyse yürüyoruz 4 arkadaş.yanımızdan bi kız grubu geçti onlarda 4-5 kişi.Tam bu sırada yanımdaki ali diye arkadaş biraz yüksek sesle :''Oğlum hangisi daha güzel'' dedi.
tabi hazır cevap bn hemen atladım: ''Fermuarı Açık Olan'':)
kızların hepsi aynı anda eteklerinin arkasını kontrol etti fermuarı.bizde koptuk tabi o ara.sonra ne bilim kızın karate bildiğini:(

RedDevil' Alıntı:
Kırmızı yerLeri bağırarak söyLüyordum kız arkasını dönünce devamını getiriyoRdum..
tabi 4 satırıda bi kerede aynı kıza yapıyoRdum..

Şşşşt... ! diye kaLkan uçakLar...
Yavruu... ! vatan kıbrısaa....
Fıstıkk... ! ihracatı yaparken..
Anamm... ! biLe ağLamıştı..

:sigara:

heyt be ne laf atmaymış sanatı konuşturmusun

Gecenlerde Takside 5 Kişiyiz 1 Kişi Kucakta Oturuyor Öndeki Rahat...Neyse Tam Taksi Kaldırımın Yanından Geçerken Fıstık Gibi Bir Kız Vardı Öndeki Arkadaşda Arkadakilerde Hepsi Benden Büyük...Neyse Bu Öndeki Çocuk Kızı Taksi Giderken Yavrum Gideceğin Yere Atalım Boş Yer Var Dedi...Kahkaha Attı...Sonra Kırmızı Işık Yandı...Arabalar Durdu Tabi Bizde...Önümüzde 2 Araba Var Gidemiyoruz...Kızda Garip Bir Tepki Verdi Aslında Doğrusu Buydu...Ön Kapıya Yöneldi...Biz O Sırada Yerlerdeyiz...Taksi Şoforu Olayı Yatıstırmasa O Çocuk İyi Bir Dayak Yerdi Herhalde... :)

vay beh ne şiirmiş abi akşam akşam krize girdim gülmekten süpersiniz hepiniz paylaşım için saolun

walla gelirse karşıma affetmem :D:D:D:D:p

walla bu dünyada ne saf insanlar var yahu... ama abazalık başa vurunca insanın ne yapacağı belli olmaz tabiki.

Bundan 2 Sene once Falandı Sanırım Izmır konakta Bı ısım Vardı Tek Basıma Gıttım ..
Atladım Metroya Bastık Konaga Ykm'nın Onunden Gecerken 3 4 tane Hatun Orda Bagdas Kurmuslar oturuolar .. Bı tanesı fıstık gıbı hatundur bu arada :D
Neyse Ben bufeye gırdım bı sıgara Aldım Elımdede Bozuklar Var Tam Onlerınden Gecerken Salladım Paraları Onlerıne Bırden YKM nın Onundekı Herkez Kızlara Yoneldı :D:D
Kızlar Ole bı dumur Kaldılar kı Ben Kıhkıh Gule Gule GEctım Gıttı Sonra arkadan Bırı bısıler Soledı ama Annamadım 2 Senedır hep onu merak ETmısımdır Acep Ne Dedı o hatun :D:D

Bundan 2 Sene once Falandı Sanırım Izmır konakta Bı ısım Vardı Tek Basıma Gıttım ..
Atladım Metroya Bastık Konaga Ykm'nın Onunden Gecerken 3 4 tane Hatun Orda Bagdas Kurmuslar oturuolar .. Bı tanesı fıstık gıbı hatundur bu arada :D
Neyse Ben bufeye gırdım bı sıgara Aldım Elımdede Bozuklar Var Tam Onlerınden Gecerken Salladım Paraları Onlerıne Bırden YKM nın Onundekı Herkez Kızlara Yoneldı :D:D
Kızlar Ole bı dumur Kaldılar kı Ben Kıhkıh Gule Gule GEctım Gıttı Sonra arkadan Bırı bısıler Soledı ama Annamadım 2 Senedır hep onu merak ETmısımdır Acep Ne Dedı o hatun :D:D

Geri