Kız kardeşinize veya sevgilinize mini etek giydirir misiniz?

Kız kardeşinize veya sevgilinize mini etek giydirir misiniz?

• Kullanılan toplam oy
    132
tek kelimeyle ... HAYIR

bu anketi anlamsız buluyorum zaten bir başkasının giyim kuşan ve düşüncesine müdahale içeren sorunun cevabı ne olursa olsun kafadan anlamsızdır...

burada kendisi evet diyen arkadaşlar bile kızkardeşleri ve sevgilileri adına karar verebileceklerini sanıyorllar yazık..

aslında bu ankete bir soru daha eklesek tam olur.

bayanlar niçin mini etek ve benzeri kıyafetleri giyerler?

soruyu yazdım şıklarıda yazim. barii:lol:

a-güzel görünmek için
b-hemcinslerinin dikkatini çekmek için
c-özenti
d-erkeklerin dikkatini çekmek için
e-bu giyim tarzı ile rahat hissettikleri için

eee..ben 2 şık işaretlerim herhalde ''b,d'':durdurun

konuyu açan arkadaşım yanlış anlama sakın. eline sağlık güzel bir noktaya değinmişsin..

kısa giyerse kaşarmış, sen şort giyince ne oluyosun o zaman?

Zuhahaaaa koptum valla gece gece süperdi.:D:D:D:D:D:D:D

Meseleye gelince insanın içinde olacak.Her kısa etek giyen kaşar değildir.

Bi insan şık giyinmek isteyebilir.Yani kız kardeşiniz sizin yanınızda eteğini uzun giyer siz öyle salarsınız dışarı ama arkanızı dönünce eteği yukardan kıvırır gene kısa yapar.Nerden biliyo diyeceksiniz okulda yapan çoktu bunu.

O yüzden siz giydirmem desenizde o giymek istedikten sonra yine giyer.

Asıl öküzlük ağzından salya akıtarak ona bakmaktır.

Adam boşuna UA değil:D:D:D

şimdi yerine göre giyer.... örnek verecek olursak izmirde giymesine bir şey demem de ankarada giyerse kıyameti kopartırım... çünkü iki şehir arasında dağlar kadar fark var..... bunun gibi....

etraf sapık dolu.. Bi kız mini giyiyorsa herkesin gözleri o bacakları keser Kendimde biliyorum.

hyr....
tek kısdıgım sey o mını etek....

BUrda giydirmem dien arkadaşlar dışarda giyenlere ağzı sulanarak bakanlar bence,bir de şöyle bir durum war okulda çocuk sahibi öğretmenlerimiz de giyiyor bunu;onlar da mı kaşar diyosunuz şimdi?

wayyy cok doluymusun sen bu konuda ya cok gıyıyorsun yada cok kawga edıyorsun bu konuda...ama ben kendımden ornek wereyım madem...

ıstedıgını gıyebılır....amma ıkı cıfttıs we onun benden yapmamı ıstemedıklerı warsa benım ondan olması cok dogal..

mesela ondan once cok dewamlı gorstugum bı kıs arkadasla artıuk grsmemı ıstemıyorsa...bende gorusmuyorsa oda bunu yapmamalı....

bu işi abazalıga yada sapıklıga cekmeyı ne kadar cok sewıyorsunuz.....:durdurun

Etek kısa olunca noluo ? Resmen Ben kaşar demek oluo bnce :S :S Etek Kısa olunca Ne oluo ne kazandırıo Bunu bana açıklasınlar Bende Yan gözle bakmayayım :S :D

Ne Alakası Var Yorumunu Yaşına Veriyorum Mert Saçmalamıssın
Herkes İstediğini Yapabilir Bir Kız Mini Etek Giydiğinde Kaşar Felan Olmaz

+ Sokakta Mini Etekli Bir Kız Görünce Ağzınızın Suları Akıyor Ama Kız Mini Etek Giyince Kaşar Oluyorsa Ona Sarkan Erkeklerde Abazadır Bu Kadar Basit Yorum Yaparken Ne Yazdığınız Farkında Olun Saçmalamayın..

gençlik bugün kalkmış neleri tartışıyor... bravo fetto gençleri ne hale getirdin.

Bu neyi değil hangi bakış açısını tartıştığına bağlı.Bazıları kendini değiştirmek yerine dünyayı değiştirmeye çalışıyor.

Kendi bilir aklı var fikri var :) ama giydikten sonrasında olacaklar için bi şey diyemem :durdurun

tabiki giydiririm. bakmaları da normal bence...

Kendisi giyinebiliyorsa bedensel bir sorunu yoksa giydirmem.
Hem sade mini etek değil hiç bir şey giydirmem...
Gitsin kendi giyinsin.

Geri