kız/erkek arkadaşınızı ailenizle tanıştırcaksınız....

sevgilinizi ailenizden ilk kimle tanıştırırdınız..

• Kullanılan toplam oy
    283
Bora ilk ablamla tanıştı :aşk

Dayımla galba ilk tanıstırdımdı..ya aslında dayı demek yanlış olur belki aramızda fazla yas farkı yoktu ve arkadas gibi kardeş gibi yer içer gezerdik zatenn..

Benim dede çok hıslıymışşş benimle yasıt dayım ve benden 2 yas küçük teysemm var yanii teysemm aslında ama bana abi diorr bende caktırmıyorumm kardeşim diorum..

Sevcilümü ilk ablamla tanıştırdım.Ben ise bi bayram gününde sözde arkadaşı olaraktan bayram ziyareti dolayısıylan evlerine gittiğimde bi anda bütün aile fertleri ve akrabalarıyla tanışmak zorunda kalmıştım.Pöfff hiç unutmam heyeçandan kayfemi zor içmiştim ellerim titreye titreye

olmadığı için

sevgilim olsa ilk ben tanışırdım...:clap:clap

DeDem iLe TanışTırmışTım ben daha dorusu dedem bizi tanışdırmıştı :)

tanısma mevzusu 1 kere oldu :D oda annemle tanıstırdım annem babamı evden kovdu kızı ancak öyle getirdim :)

Ben Sımdıye Kadar ılk Ablamlar Tanıstırdım Ablayla Baslamak ıyı Olur Tabı Bı Ablanız Varsa Daha Sonra Eger Cıddıysenız Aılenızdekı Buyuklerle Tanıstırmak Gereklı Kesınlıkle.

ohoo hepsini tanıştırmaya kalkarsak annem de ne olum lan bu harem mi kuuryon demez mii

Ciddiyete göre değişir herale yaa :) evlenmeyi düşünüyorsan ayrı....

Ben eski sevgilimi annemle tanıştırmıştım,bende onun bütün ailesiyle tanışmıştım,ciddi düşünüyoduk ama yalan oldu kız kaşar çıktı :D tanıyamamışım :p

Geri