kız arkadaşınıza yada erkek arkadaşınıza sizin yanınızda asılıyolar laf atıolar?

sevgilinize laf atıolar yada kesiyolar dielim???

• bakamaz kimse benim sevgilime hemen kafa göz sac baş dalarım

Kullanılan: 23 30.3%
  • bakışlarımla bişeyler ifade ederim ilk olarak anlamazsa 1. şık

Kullanılan: 30 39.5%
  • hic bişey yapmam bakınca laf atınca nolcak sanki

Kullanılan: 1 1.3%
  • sadece bakışlarımla bişeyler yapmaya calışırım

• hemen orayı sevgilimle terk ederim

Kullanılan: 3 3.9%
  • eğer cok kişilerse kesin sevgilimi bırakıpda bile kacarım:D

Kullanılan: 0 0.0%
  • elimden bişey gelmez ama daha sonra bunun intikamını bi türlü alırım

• bunu yapan kişiye acıkca söylerim bakma die

Kullanılan: 2 2.6%
  • sevgilimi ordan uzaklaştırırım adamlarla özel konuşurum

Kullanılan: 15 19.7%

• Kullanılan toplam oy
    76
bakan çok ayıp eder ama sade bakış için kafa göz girilmez heralse bide kalabalıklarsa hiç girilmez ama taciz olursa ölümüne

AressKruger' Alıntı:
Özel Konsurum Dedim Ama . Ben Konusmama susarım susuncada Yumruklarım Konusur. Bu Dedigin Olayı ben Geçen Yıl antalya KaracaOğlan Parkında Yasadım 3 Tinerciye Girdim. Kıza Sen Git Ben Şunlara Bali parası Vereyim Dedim . Kız 10 metre gitti Elimi Cebime Attım Çocuk Elime Bakarken( 4 Yıllık Kick Box Deneyimimi Var :))) ) Allah Ne Verdiyse ..
ben bunu tuttum yaww:D:D

ne kıckbox u olum orta 1 den berı denemedıgım dowus sanatı kalmadı taiche filan ne haltsa o diil tabi kick box teakwando boks hepsını yaptım ama sokak döwüsü ayRı burnunun üstüne kafayı koydun mu kalmıo hic bisi :D Allah a sükür ondada egilmedik bu gune kadar :cool:

Kurşun Adres Sormaz ki..!

taekwondo da siyah kuşak 1.dan....:) valla konuşmam dalarım.....

yamulturum..

Bır daha laf atmaz..Cunku konusucaq cenesı kaLmaz..

logan sende olan tek kusak eteginin kusagıdır ne sallıon la taekwando fılan dıye ehueheueh :D :D

iSpiYonCu' Alıntı:
logan sende olan tek kusak eteginin kusagıdır ne sallıon la taekwando fılan dıye ehueheueh :D :D

hahahahaah yaw ispiyoncu ne admsın lem..2dk hava yapıcaktık şurda..:D:D

bi cafe falansa, kız arkadaşıma orada beklemesini söylerim.
sonra heriflerin masasına gidip konuşurum. anlamıyolarsa Allah ne verdiyse dalarım.
sonrası adamların sayısına ve gücüne kalmış. ya dayak yerim, ya da onlar yer.

ben bu yüzden üni.de azmı kavga ettim az mı adam dözdğüm az mı dayak yedim yanımdaki kaşarda olsa kimseye yan gözle baktırmam...;)

First_Touch' Alıntı:
ben bu yüzden üni.de azmı kavga ettim az mı adam dözdğüm az mı dayak yedim yanımdaki kaşarda olsa kimseye yan gözle baktırmam...;)
aynen kim olursa olsun benim yanımda baktırtmam kimseye

Arkidişler bu yüzden 3 kişiden temiz bi dayak yedim.. Aslan gibi savaştım ... İki kız vardı yanımda ayrımaya çalıştışar ama nafile "durun bacım size bişi yapmıcaz bizim işimiz onunla" nidaları arasında pat küt bi dane vuramadım yanarım yanarımda ona yanarım. Halbukisi ben bişi demedim :( arkamı dömmemle tokatı yemem bir oldu..

laf atarsa uyarırım ama kesin uyarırım sayı önemli deıl dayak yemekten korkmam halen devam edıyorsa kızı yollarım aralarına dalarım.

benim erkek arkadaşıma yan bakanı yolarım walla...:D

Sevgilime yan bakanı acımam yolarımmmmmmm!!!!!:D

Geri