Kız arkadaşım Farklı Bi msn Kullanıyor Olabilir?Yardım

Arkadaşlar öncelikle herkese iyi sabahlar diyorum:) bu saatte kim bu manyak diceniz ama.Beynimi kemiren bşey var.Kız arkadaşımın farklı bi msn kullandıgından süpheleniyorum.Bunu nasıl ögrenebilirim.Onun bilgisayarını nası görebilirim.Keylogger Trojan hakkında blgim sıfır.Ne olur bana yardım edin.Gerçekten cok ihtiyacım var yardımlarınıza.Herkese iyi geceler.Simdiden Cok teşekkürler

kardeşim ben seni gayet iyi anlıyorum. özelden msn adresini gönder yardımcı olmaya çalışırım sana. selamlar..

kardeşim seni anlıyorum..ben de kız arkadaşım yüzünden bu işleri öğrenmeye başladım ve pc sine girdim..pc nin ekran görüntüsü,şifrleri,webcami,mikrofon sesi,klavyeye bastığı tüm tuşları pc yi açtığı anda görebilyosun..istersen yardımcı olurum..özelden msn ini yolla..

bence kendin arastir piyasadaki trojenlere kleygorlara güvenme :( derim sana bide sen kız arkadasini hacklemeye calisirken hacklenme :p

Arkadasım diyelimki baska msnı var öğrenince ne olcak.1,5 senelık ılıskı dion varsa öle bisey ne olcak.ya bırak elbet birgün ortaya cıkar varsa sen canını sıkma

Seni o şüpheye düşürecek olaylar olmuşsa, şimdiden gerçeği görmen daha iyi olur bence. Ayrıca, öğrendiğinde ne olacak, eğer bırakırım diyorsan kendine sor, onun verdiği cevap içini rahatlatmazsa bırakırsın.

Arkadasım diyelimki baska msnı var öğrenince ne olcak.1,5 senelık ılıskı dion varsa öle bisey ne olcak.ya bırak elbet birgün ortaya cıkar varsa sen canını sıkma

:victory:victory arkadasimiza katiliyorum.Soyle bi dusun memet kardesim,sen sevgilini sewiyorsun we onunda seni sewdigini dusunerekten boyle ona caktirmadan msnsine girip gizledigi bi sey war mi diye bakmiya calisiyorsun,farzadelim ki girdin baktin we seni kandirdigini gordun o zmn ne yapacaksin sonucta uzulen sen olucan...Akil wermek gibi olmasin kenidisine uygun bi sekilde sorabilirsin we herseyi ogrenirsin eger ki gizledigi bi sey warsa bu elbet bi gun bi yerde acik werir ortaya cikar.O zmn yerine gore lafini soyleyip saliwerirsin...:victory:victory

Geri